Daffy 10 529 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 jak to wprowadza to pierwsze mecze to beda goovno szpile z murowaniem druzyn przyjezdnych przez 90min bo po co im podjac ryzyko bo nawet jak cos strzela to nie bedzie to mialo handicapu, a rewanzyk u siebie w zanadrzu z brakiem spalonego tez kiedys cos kombinowali, nawet testy byly i zamiast oczekiwanej wiekszej liczby bramek przyniosly ponoc goovno mecze bo linia obrony grala praktynie przyspawana do wlasnego pola karnego bo juz nie nie dalo lapac na spalonego wiec po co ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 Z jednej strony bramka x2 wprowadzała element kombinowania na zasadzie "dobra murujemy dalej bo wygrywamy bramką na wyjeździe", z drugiej jednak dawało więcej emocji. Pamiętne 3:0 Romy z Barceloną wedle nowych zasad mogło wcale nie być magicznym comebackiem, wielką sensacją, bo byłaby dogrywka i Barca mogła wygrac w karnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 LM w weekendy, Mistrzostwa Świata na zimie, to kiedy ja mam Premier League oglądać do chuya? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 Zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 W dniu 17.12.2018 o 13:35, Bartg napisał: 1:0 u siebie po bramce Fellainiego, w rewanżu murarka, 4 słupki PSG, bramka z kontry po jedynym celnym strzale, PSG wygrywa 2:1 ale odpada. i kolejne dobre wieści dla United przed meczem z PSG. Prócz Cavaniego, który wypada na dwa mecze z MU, do grona kontuzjowanych dołączył Meunier. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 11 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2019 Liga mistrzów w weekendy może slowodować odgórne ograniczenie liczby drużyn w europejskich ligach do np 16 . Wtedy 30 weekendów z Premierleague jedynie Przerwa letnia to ok 10 weekendów . Pozostaje 12 terminów na ligę mistrzów . Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 11 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2019 Ewentualnie kolejki w srodku tygodnia, a liga mistrzow w weekendy. Albo po prostu najlepsze (najbogatsze) kluby zaloza se ta wymazona superlige i tam beda ze soba graly o miano najlepszego klubu w europie, a o mistrza anglii bedzie walczylo burnley z evertonem. swoja droga ale to byloby nudne, jakby co weekend mieli grac ze soba giganci i nie byloby wpadek z cieniasami Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Today is the day, jak tam @Rozi nastroje w obozie Porto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Wyśmienite, oczekuję powtórki wyniku z 2017 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 (edytowane) orientuje sie ktos z was czy wykupujac C+ na Playerze ma sie dostep do Ligi Mistrzow?? p.s widze w ramowce c+ ze nawet dzisiejszego meczu nie pokazuja...ogolnie dobry burdel z ta Liga w tym sezonie Edytowane 12 lutego 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 canal plus nie mialo w ogole ligi mistrzow w tym sezonie, tylko darmowy dostep do kanalow polsatu, ale tylko na faze grupowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 14 minut temu, Ludwes napisał: canal plus nie mialo w ogole ligi mistrzow w tym sezonie, tylko darmowy dostep do kanalow polsatu, ale tylko na faze grupowa Aha..myślałem że oni pokazują to na swoich kanalach a po nowym roku będą pokazywać tylko za dopłatą. No to lipa...miałem nadzieję że wykupując C+ w promocji (razem z Eleven) na Playerze obejrzę w dobrej jakości LM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 A jak to działa z iplatv? Ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Wykupujesz pakiet za 40 zlotych na tydzień i jazda przez Player Ipli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 8 minut temu, Kalel napisał: Wykupujesz pakiet za 40 zlotych na tydzień i jazda przez Player Ipli. dodam jeszcze ze mozna podzielic na dwa urzadzenia w ciagu 24 h...natomiast dostep do wszystkich transmisji (do 30.06) to koszt 360 zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 20 minut temu, Kalel napisał: Wykupujesz pakiet za 40 zlotych na tydzień i jazda przez Player Ipli. uuuu panie drogo, obejrze tylko totki bvb na sport.tvp.pl w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Panie, co ja moge zrobić? Nic nie mogę zrobić no chyba że stream znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 no zawsze pozostaje reddit z dopiskiem soccerstream Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Ja uważam że 40 zł to za dużo, i jestem ciekaw jak księgowemu pana Podgórskiego będą zgadzać się cyferki po zakończeniu LM 2018/2019. 1 minutę temu, Szymek_PL_ napisał: no zawsze pozostaje reddit z dopiskiem soccerstream chyba już footballstreams Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 (edytowane) 5 minut temu, Szymek_PL_ napisał: no zawsze pozostaje reddit z dopiskiem soccerstream Teraz tam tez jakieś dymy są. 4 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: Ja uważam że 40 zł to za dużo Żeby to jeszcze było jak wykupisz to możesz sobie obejrzeć mecze za tydzień a tutaj chuy xD Edytowane 12 lutego 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Teraz, _Be_ napisał: Teraz tam tez jakieś dymy są. serio?? ostatnio co mi sie rzucilo w oczy to linki ktore sa podawane na chwile przed meczem (15 minut??) i troszke zmienili wyglad. Fakt ze korzystalem tydzien temu wiec cos moze sie zmienilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 1 minutę temu, Szymek_PL_ napisał: serio?? ostatnio co mi sie rzucilo w oczy to linki ktore sa podawane na chwile przed meczem (15 minut??) i troszke zmienili wyglad. Fakt ze korzystalem tydzien temu wiec cos moze sie zmienilo Czytałem teraz, że lepiej po linki do acestreamów na discord wejść Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Jak macie VPN na USA jakiegoś to można jeszcze FUBOTV trial wziąć na 7 dni (wymagana karta przy rejestracji). Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Panowie pod względem atrakcyjności widowiska który mecz obstawiacie ? Mimo potężnego osłabienia PSG zaserwuje nam wspaniałe widowisko czy raczej będzie to mecz na przemęczenie i może wyciągnięcie remisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Na przemęczenie to by obie drużyny grały za Mourinho. Tutaj pójdzie szybki nokaut. 5-1 dla United. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi