Bartg 5 446 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Takze ten, dobrze ze mozna zmienicWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Dzisiaj klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 no poza wyspami trzeba jednak troszkę więcej ogarniać niż grę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Meczyk super głównie jeśli chodzi o wynik. Po ostatnim gwizdku odrazy przypomniało mi się studio przed meczowe gdzie wszyscy razem na czele z Rio Ferdinand piali z zachwytu nad obecnym MU, Rio nawet stwierdził że Pogba jest obecnie najlepszym piłkarzem na świecie. Jestem ciekaw czy w szatni trener diabłów miał równie uśmiechnięta minę. Takie osłabione PSG miało być przystawka dla wielkiego MU zwłaszcza po ostatniej demolce w lidze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 A taki (pipi) nie zmienie kapitana bo dostal czerwoną także manager miesiąca ze mnie w fantasy UCL Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Przeciez to bylo pewne ze MU albo zremisuje albo nie udzwignie tego meczu. Sam poczatek juz pokazywał ze psg to zupelnie inna liga. Ale w lidze niech dalej kopia taka pilke to kto wie, moze za rok coś sie z tego urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Nie no, pierwszą połowę zagrali bardzo przyzwoitą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 pierwsza absolutnie wyrownana, pozniej jak zwykle dla united z dupy bramka z roznego, ruszyli do przodu odrabiac straty, psg szybka kontra ,2-0 i mozna bylo gasic swiatla na stadionie, jednym odechcialo sie grac, drudzy to czuli i meczyk do konca rozegrali na luziku jakby united pierwsze zdobylo bramke to jestem pewny ze psg tez by ten mecz przegralo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Niestety, zbliża się granica używania Youngów, Baillych i innych eksperymentów w obronie. (pipi)a, nawet Shaw, który może gra dobrze przeciew Cardiff, zostawia autostrade po swojej stronie gdy rusza do ataku. Szkoda w (pipi), spodziewałem się że będzie ciężko ale spodziewałem się że jednak jakieś 1:0 United strzeli. Te dwie zmiany na koniec pierwszej połowy dość mocno popsuły plany United. I ten (pipi)a psiarz-pianista, drugi Oezil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 No takie Youngi, Shawy czy Maticie na tle Cardiff czy Huddersfield moga blyszczec, ale na poziom Ligi Mistrzów to nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 brak blizniak sancheza najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 ech, do Matića bym się nie przy(pipi)al bo 1sza połowa z Herrera coś szarpali. Paradoksalnie, PSG zagrało to co grało United Mou z silnymi rywalami - plaster na Hazarda, Alliego itd. a potem napierdalamy z kontry. W lato ważna będzie wymiana managera i naprawdę porządne przewietrzenie szatni. Nie może być tak że Young jest regularnie w pierwszym składzie. Obrońca, PO i PS na gwałt w United są potrzebni/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Akurat Matić najbardziej zawalił pierwszego gola i cały mecz się dla United posypał. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Najlepsza opcja dla United to Pochettino. Ole niech dociągnie ten sezon i wraca do Molde. Plus oczywiście transfery z klubu i do klubu: SO, RW, defensywny pomocnik młodszy i szybszy od Matica, boczny obrońca, dobry byłby AWB, no ale przecież kupili Dalota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Wydaje mi się, że dla Pochettino też jest to najlepsza opcja. Może nawet Kane'a uda mu się zabrać ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Nie wiem po co mieliby do słabszego klubu przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Dzisiaj Ajaksik 2:2, w rewanżu 3:1 do przodu i lecimy po trofeum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 3 minuty temu, Yakubu napisał: Dzisiaj Ajaksik 2:2, w rewanżu 3:1 do przodu i lecimy po trofeum Wstawaj jakub zesrałeś się Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Dobra trochę żartowałem. Mam obawy, że jednak w finale się potkną i przegrają w karnych jak w '96 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 15 minut temu, Bartg napisał: Nie wiem po co mieliby do słabszego klubu przechodzić A dlaczego Spurs są tym lepszym klubem na tę chwilę? United to przecież zdecydowanie większa marka, większy prestiż, większe pieniądze na transfery, czyli większe możliwości, no i na pewno dostałby sporo czasu na zbudowanie drużyny "po swojemu". Nikt nie byłby tak głupi, żeby zwalniać Pochettino zanim ten zdąży coś zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Spójrz na tabele Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Tabela może zmienić się dość szybko na niekorzyść Spurs, wystarczy że odejdzie trener lub któryś z wiodących zawodników. A siły marketingowej United w najbliższym czasie nie przeskoczą. Edytowane 13 lutego 2019 przez adasiulko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 16 minut temu, adasiulko napisał: A siły marketingowej United w najbliższym czasie nie przeskoczą. W Marketing League pewnie święciliby non stop sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) ale ma racje Pochettino jest świetny, ale sila rzeczy pewnego poziomu w Tottenhamie nie przeskoczy Edytowane 13 lutego 2019 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi