Opublikowano 13 lutego 20196 l Tego Pola to ja widziałem jak sędziuje w quizie pod napięciem, więc niech zm czy wy musicie tak wszystko łykać btw xd Edytowane 13 lutego 20196 l przez Yakubu
Opublikowano 13 lutego 20196 l 12 minut temu, Yakubu napisał: Tego Pola to ja widziałem jak sędziuje w quizie pod napięciem, więc niech zm Ukryj zawartość czy wy musicie tak wszystko łykać btw xd kolejny przykład dzbaniarstwa, bo Pol nie sędziuje w tym quizie tylko zadaje pytania, sędziuje "komputer"
Opublikowano 13 lutego 20196 l 30 minut temu, Yakubu napisał: Tego Pola to ja widziałem jak sędziuje w quizie pod napięciem, więc niech zm Ukryj zawartość czy wy musicie tak wszystko łykać btw xd O jezu karta pułapka trolink odpalona. Borussia na kolanach, nic w tej drugiej połowie nie gra i dwujeczka.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Chyba tylko po to, żeby Zaniolo jeszcze nastrzelał parę bramek w tej edycji LM.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Na ten moment Vinicius zatrzymuje Hazarda w Londynie. Piękna akcja w jego wykonaniu. Poprawi wykończenie i lewa strona będzie porządnie obstawiona.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Teraz, MYSZa7 napisał: Na ten moment Vinicius zatrzymuje Hazarda w Londynie. Piękna akcja w jego wykonaniu. Poprawi wykończenie i lewa strona będzie porządnie obstawiona. Niech idzie i na prawą. Crack Pulisic ląduje w Londynie.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 4 minuty temu, Ore napisał: Niech idzie i na prawą. Crack Pulisic ląduje w Londynie. Tak teraz pomyślałem, że jakby Bale out to taki „weteranik” jak Eden wleciałby idealnie.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 11 minut temu, MYSZa7 napisał: Na ten moment Vinicius zatrzymuje Hazarda w Londynie. Piękna akcja w jego wykonaniu. Poprawi wykończenie i lewa strona będzie porządnie obstawiona. Bo pojechał obronę Ajaxu? Bicz puh leeze
Opublikowano 14 lutego 20196 l Pisałem to już kiedyś, ale powtórzę. Jakoś w tym sezonie nie oglądam dużo meczów Realu, ale duuuużo przyjemniej się ich ogląda bez Ronaldo, zarówno gra fajnie wygląda jak i nie trzeba patrzeć na te ulizaną łepetynę. Szkoda tylko, że bez Ronaldo nic nie ugrają.
Opublikowano 14 lutego 20196 l 10 godzin temu, _Be_ napisał: Bo pojechał obronę Ajaxu? Bicz puh leeze Jeden jedzie obronę Ajaxu, Atletico i Barcelony, a drugi Burnley, Huddersfield czy Brighton
Opublikowano 14 lutego 20196 l 13 minut temu, MYSZa7 napisał: Jeden jedzie obronę Ajaxu, Atletico i Barcelony, a drugi Burnley, Huddersfield czy Brighton Mamy 2019 rok.
Opublikowano 14 lutego 20196 l 53 minuty temu, Rozi napisał: Mamy 2019 rok. Godzinę temu, _Be_ napisał: #LaZabawa
Opublikowano 14 lutego 20196 l 13 minut temu, _Be_ napisał: realowe smiecie :))))) No sędziowanie nie było najlepsze. W rewanżu 3:1 i lecimy dalej.
Opublikowano 14 lutego 20196 l 13 minut temu, Rozi napisał: La Zabawa to była tutaj: Bez Viniego to nic dziwnego, że w pizdę.
Opublikowano 14 lutego 20196 l 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: #LaZabawa xd zrobil ze dwie akcje, a przez reszte meczu Semedo go masakrowal ale ma potencjal, a juz jest niezly