Opublikowano 5 marca 20196 l Mecz chyba nie stoi na lepszym poziomie, niż ten w Amsterdamie z Bayernem? Nie mogę oglądać, a tu mój Ajax pięknie pisze historię.
Opublikowano 5 marca 20196 l jak ten Real musiał (pipi)ać wszystkich, że wszyscy tacy radośni teraz przynajmniej przyjdzie jakis Hazard
Opublikowano 5 marca 20196 l CZYM JEST TEN MECZ Wnuki nie będą nawet wierzyć moim opowieściom, że wynik nie był w sumie w top 20 najdziwniejszych rzeczy które się działy.
Opublikowano 5 marca 20196 l racja mysza, przyjść tera do realu to niezły hazard swoją drogą, serio vamos ramos xdddddddddd TAK SIĘ TAKTYCZNIE WYKARTKOWAŁ, ŻE PAUZUJE PIERWSZY MECZ GRUPOWY W SEZONIE 20/21 XDDDDDDDDDDDD Edytowane 5 marca 20196 l przez ragus
Opublikowano 5 marca 20196 l 2 minuty temu, ragus napisał: TAK SIĘ TAKTYCZNIE WYKARTKOWAŁ, ŻE PAUZUJE PIERWSZY MECZ GRUPOWY W SEZONIE W LE 20/21 XDDDDDDDDDDDD fixd
Opublikowano 5 marca 20196 l Cudowny meczyk, cudowny Ajax. Nie pamietam kiedy mi sie cos tak przyjemnie ogladalo. No moze Wisla Plock - Cracovia. Niech chlopaki rozpyerdola ta lige mistrzow juz do konca
Opublikowano 5 marca 20196 l 27 minut temu, ragus napisał: to kto tam teraz na trenera realu? Juz wprawa jest
Opublikowano 5 marca 20196 l Autentycznie jest mi smutno. Nie z powodu wyniku, bo miałem złe przeczucia już przed pierwszym gwizdkiem i wcześniejszym oraniu przez Barcelonę. Wszystko przez to jak można było drugi raz rozbić drużynę rozwalającą LM. To jest efekt tego, że klub zarządzany jest przez księgowego, którego pragnieniem jest prześcignięcie legendy Bernabeu a nie dobro drużyny i konieczne wzmocnienia. Edytowane 5 marca 20196 l przez Kymel
Opublikowano 5 marca 20196 l https://www.yoursoccerdose.com/2019/03/05/real-madrid-vs-ajax-highlights/
Opublikowano 5 marca 20196 l Ajax, PSG, City, Tottenham, Barcelona, Bayern/Liverpool, Roma, Atletico To byłaby dobra edycja, coś jak ta z 2003/04
Opublikowano 5 marca 20196 l Teraz, MYSZa7 napisał: Ajax, PSG, Schalke, Tottenham, Lyon, Liverpool, Porto, Atletico O, teraz lepiej.