alb84 943 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Warto zwrócić uwagę na terminarz ostatniego tygodnia. W Hiszpanii Real dwa pojedynki na noże z Barceloną (nie mogli odpuścić El Classico) i wymęczeni, szybko wczoraj łapali kontuzje. Z drugiej strony de Klassiker w Holandii i jak się okazuje... GENIALNA decyzja o przełożeniu meczu z PEC Zwolle i cała mobilizacja na wyjazd do Madrytu. Widać to było wczoraj i mimo, że królewscy są ewidentnie w dołku/kryzysie to nie umniejsza to w niczym historycznego poniekąd sukcesu holenderskiej piłki klubowej. Potrzebują tych ptk. do rankingu jak powietrza. Tak czy inaczej, ja tam się delektuję! ❌❌❌ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) Jakich wy znacie fanów Liverpoolu. Oni należą do najbardziej upokorzonych i samoupokorzonych w wielkim futbolu. Głównie wydają się cieszyć z postępów i ładnej gry. Żadna z ekip mających realne szanse wygrać nie ma fanów mniej "pewnych tytułów" mdr. Przed sezonem wszyscy spodziewali się, że raczej luzem Man City pewnie utrzyma mistrzostwo po rekordowym sezonie, a kurs na wygraną Liverpoolu w LM wynosił 25 - trzykrotnie więcej od grona faworytów... takich jak Bayern. Bo to Bayern tutaj jest faworytem, to oni uznają każde niewygrane rozgrywki czegokolwiek za skandal i kompromitację klubu, to oni cały rok czekają tylko na fazę pucharową LM. Ja wiem że w internecie polskim jest taki motyw "każda przegrana angielskiego klubu to SENSACJA", ale bez przesady z parą Bayern-Liverpool. Ale to za tydzień. Dzisiaj beka z Man United. PSG co prawda brakuje nadal Neymara, Cavaniego i linii pomocy, ale Man United też nie może mówić o pełni możliwości: jak wiadomo, pauzuje po kartce Pogba, a do tego kontuzjowani są Martial, Mata, Matić, Lingard, Herrera, Valencia, Darmian, Jones ORAZ Alexis. Tak więc Anglicy będą starali się pewnie przebić mur takimi graczami jak Pereira, McTominay, czy grający na skrzydle Dalot, albo coś w tym stylu... PSG naprawdę nie powinno tutaj dopuścić do emocji. Nie byłoby to godne. Podejście typu "bronimy 0-0, i jak jest kontra to Mbappe strzeli" mają akurat dobrze opanowane, a Mbappe na "dziewiątce" to chyba najlepszy Mbappe. Strzela też dużo. W gronie "pięciu dużych lig", Mbappe rywalizuje już tylko z Messim o to, kto strzeli najwięcej goli w tym sezonie. I głównie dlatego, że 20-latek trochę meczów przegapił. Oczywiście, mógłby trochę bardziej dowalić w LM, bo tutaj "tylko" 4 gole... daleko do Tadicia. Porto-Roma to niby jeden z nierozstrzygniętych dwumeczów, bo było 2-1. Do Porto wrócił już z kontuzji duet Tiquinho-Marega, który strzelił wcześniej większość ich goli. Myślę, że zadanie pokonania Romy... nie jest takie trudne. Edytowane 6 marca 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 I bardzo dobrze ze wklepali Realowi, Casemiro, Benzema, i Kross na 120% do sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Pięknie by było jakby MU wzięła przykład z Ajaxu ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) Jak tam @Rozi dupy nasmarowane? Chociaż mocno liczę na awans, to trochę nasmarowałem, szczeżonego pan bóg strzeże. Edytowane 6 marca 2019 przez Butt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Ja awans potraktuję jako miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 8 godzin temu, ragus napisał: błażej, mysza, jak tam wrażenia po meczu? I dogadajcie się między sobą który mi wisi 25 zł. Dobrze czułem, żeby więcej na kupon z przegrealem nie stawiać. Ale są jeszcze straty moralne, bo przez to dzisiaj Porto - Roma bez dodatkowych emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Tadić już zapowiedział, że na 100% zostanie w Ajaksie na kolejny sezon i spróbuje przekonać do tego innych zawodników (De Jong excluded ofc). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Szpital w United więc liczę na jakieś skromne 3-0. No i tak ze trzy przegrane pojedynki główkowe miedzy Verattim a Lukaku. Tutaj tez 3-0 na korzyść paryżan Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 2 godziny temu, Rozi napisał: Ja awans potraktuję jako miłe zaskoczenie. Imo szanse spore na awans, bo Roma na wyjazdach w LM gra fatalnie, plus nie wiadomo jak zespół zareaguje po tym oklepie w derbach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Co jest , to nie tak miało wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Czyżby tydzień niespodzianek? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Czyżby tydzień niespodzianek? Chyba jednak nie 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Nie poszło xD Ale ten Mbappe to jest kozak Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Spokojnie gramy na 4:3 dla MU Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Buffon Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Co tu się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Rezerwy united do przerwy prowadza xddd to jest serio gen fergusona ten team Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) Oba mecze to rozdziawiona gęba. Co ci ludzie robią z tą piłką. Czemu nie grają normalnie. Jakim cudem PSG niby kontroluje cały mecz na luziku ale MU trzy razy wyciska jakiś atak i strzela dwa gole, a powinno trzy. Co oni sobie myślą. Edytowane 6 marca 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 no jak sie ma starego dziada na bramce i nieogara na obronie to tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Moje 4,5 zł złotego podstawionego na awans united trzyma kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Szkoda że spalony ale sama akcja rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) wyrównana ta Liga Mistrzów w końcu Edytowane 6 marca 2019 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi