Gość ragus Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 MANLY TEARS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 51 minut temu, Rozi napisał: To trzeba szaliczek Liverpoolu na finał wyciągnąć, niech Klopp ma to trofeum, zasłużył on i jego BOOOOYS. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 myślałeś, że Żydom będzie kibicował? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 (L)iverpool Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: myślałeś, że Żydom będzie kibicował? Od zawsze pewnie kibicowal. Jak Dudek tańczył w Stambule to młody kamilek naśladował Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 W dniu 1.05.2019 o 21:44, suteq napisał: Messi co tam mówiłęś? Co tam mówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Oby Totki w finale wygrały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 6 godzin temu, _Be_ napisał: Od zawsze pewnie kibicowal. Jak Dudek tańczył w Stambule to młody kamilek naśladował Wiele tłumaczy https://en.wikipedia.org/wiki/2005_Kashmir_earthquake Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Swoją drogą można nie lubić Mourinho, ale na Youtube jest dobry fragment gdzie podsumowuje on taktyczną porażkę Ajaxu w tym meczu. Ajax zdominował pierwsze 135 minut dwumeczu grając swoje - wysoki pressing i futbol totalny. Tu jednak wchodzi geniusz Pochettino - w przerwie wchodzi Llorente, który zmienia obraz gry - wysoko ustawiona pomoc Ajaxu daje sobie raz po raz grać piłki za plecy, a wysoki i silny Llorente stojac tyłem do bramki je rozprowadza na boki. Styl Ajaxu w połączeniu z brakiem doświadczenia staje się ich przekleństwem. Oczywiście jest w tym olbrzymia doza szczęścia Totków, ale jednak trzeba oddać Pocettino że nawet w tak tragicznej sytuacji zdołał zareagować na wydarzenia na boisku i przestawił drużynę w przerwie mając 3 bramki w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Jurgen wiecznie drugi spotyka sie w finale z z Totkami wstawiajacymi do gabloty "w nastepnum sezonie" Czyjas passa sie tu skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 To jest chyba najpiękniejsze, dwóch trenerów- memów którzy są szanowani (no ale jednak memy się ciągną) mają szanse na niebagatelny sukces. Mam nadzieje że inne klubu (patrze na ciebie Ed Woodward ty (pipi)o (pipi)ana) wyciągną lekcje jak powinno się zarządzać klubem. Mądre transfery (lub ich brak), trenerzy którym daje się czas na budowanie drużyny i takie są efekty. It's coming home. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 (edytowane) W mysl zasady nic dwa razy sie nie zdarza po pierwszej polowie wylaczylem mecz. Fajna ta liga mistrzow taka ze musze skroty ogladac na drugi dzien bo co sie odpier.dala to glowa mala. Jak jakis serial na hbo. Te brameczki Moury mecz zycia goscia Edytowane 9 maja 2019 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Fajna sprawa, marzenie sportowca zagrac taki mecz. To napewno inne uczucie tak wprowadzic swoja druzyne do finalu niz strzelic 3 bramki sportingowi gijon w lidze Szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 (edytowane) Jak można wyłączyć półfinal ligi mistrzów w przerwie? Edytowane 9 maja 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 (edytowane) 9 godzin temu, _Be_ napisał: XD Szalik kupiony podczas pobytu w Liverpoolu jako pamiątka, idealnie się nada na finał, a bluberowi widzę jak zwykle dupa pęka hahahahahhahaahhahahaha Tak jak rapował Tupac: "Some things will never change". Edytowane 9 maja 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Ja mam w sumie ciary od wczoraj jak myślę o tej LM. I oglądam powtórki na yt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Godzinę temu, Rozi napisał: Szalik kupiony podczas pobytu w Liverpoolu jako pamiątka, idealnie się nada na finał, a bluberowi widzę jak zwykle dupa pęka hahahahahhahaahhahahaha Tak jak rapował Tupac: "Some things will never change". O co może mi dupa pęknąć to ty tylko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Jurgen ma jeszcze cień szansy na wygranie ligi o czym od lat marzą kibice i gra do końca za co szcunek mu się należy , miał chłop puchar pocieszenia w zanadrzu czyli ligę mistrzów na widelcu bo jakiś proszek do prania Ajax za przeciwnika się szykował a tu taka niespodzianka Pochetino mu wyskoczył a książę Harry wykonał na boisku przebieżkę pokazową aby rywala przestraszyć . Puchar Anglii się szykuje i niech wygra lepszy tego dnia oczywiście . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 8 godzin temu, chris85 napisał: Co tam mówiłeś? Liverpool? Zawsze szanowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Emocje opadły, więc jeszcze słowo o środowym meczu: szkoda ogromnie Ajaxu, bo świetnie grali w tej edycji i trzymałem za nich kciuki, żeby nie tylko weszli do finału, ale też w nim wygrali. Cóż, odpadnięcie na własne życzenie, choć trzeba oddać Tottenhamowi, że zrobili coś wielkiego. Finał zapowiada się interesująco, nie jestem fanem żadnej z tych ekip, ale mam nadzieję, że trofeum wzniesie ekipa Jurgena Kloppa, bo to co zrobili z Barceloną... Za to należy się nagroda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2019 Ejj ale to nie do premier league tak. Do premier league nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2019 Ajaxu szkoda o tyle, że może gdyby wygrali LM, to wjechałyby do tego klubu jakiś poważny właściciel z poważną kasą i mielibyśmy kolejną ekipę ocierającą się regularnie o europejski top. A tak to pewnie standardowo w najbliższym okienku wyprzedaż wszystkiego co się rusza i szukanie nowych talentów do wypromowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi