Opublikowano 17 września 20195 l Co tam się dzieje w Salzburgu klasyczny hattrick 19 letniego norwega Halanda
Opublikowano 17 września 20195 l Ter Stegen jak wyjasnil Reusa 23 minuty temu, Dreyes napisał: To ten, który ebnął 9 bramek Hondurasowi 20 goli w 10 meczach w tym sezonie
Opublikowano 17 września 20195 l Napoli wyjaśniło potężny Liverpool, nawet Llorente ustrzelił bramkę.
Opublikowano 17 września 20195 l 15 minut temu, Butt napisał: Napoli wyjaśniło potężny Liverpool, nawet Llorente ustrzelił bramkę. Bo Mylyk był na ławce
Opublikowano 18 września 20195 l 19 godzin temu, ogqozo napisał: Ale czy są jakieś szanse zatrzymać Barsę, gdy na boisku pojawi się Messi? Atak Messi-Suarez-Griezmann przed pomocą de Jong-Busquets-Arthur wygląda wręcz niesprawiedliwie. 19 godzin temu, ogqozo napisał: Jeśli Tammy Abraham może strzelić 3 gole w Wolverhampton, to kto wie, Valencia może nie być wcale wiele trudniejsza. ogqozo jak zwykle trafnie
Opublikowano 18 września 20195 l Cytat "Reus ma bardzo dobre stale fragmenty gry. Szczególnie z piłki stojącej" - Tomasz Hajto
Opublikowano 18 września 20195 l Dobry meczyk olympiakos tottenham dobrze że w tym tygodniu nie wysyłałem kuponów
Opublikowano 18 września 20195 l Panowie bo teraz włączyłem na chwilę PSP3. Widzę, że Neymara nie ma. Karny kibel na ławce czy coś innego ?
Opublikowano 18 września 20195 l Panowie bo teraz włączyłem na chwilę PSP3. Widzę, że Neymara nie ma. Karny kibel na ławce czy coś innego ? O ile dobrze pamiętam to kara dwóch meczów w LM
Opublikowano 18 września 20195 l Ooo to gdzieś mi to uciekło. Nie zarestrowalem momentu. Dzięki za info :]
Opublikowano 18 września 20195 l No i zaczynamy wieczór niespodzianek[emoji38] PSG w osłabieniu prowadzi z Realem
Opublikowano 18 września 20195 l Szybka akcja i cyk gol, Czibo Kurła nawet nie wiedział co się dzieje.
Opublikowano 18 września 20195 l Ja oglądam dwa na raz. Na lapku Paryż, na Tv Juve. W Paryżu faktycznie niespodzianka. Nie obstawiłbym ich dziś. Inna sprawa, że RM to piach teraz gra. ATM - JUV za(pipi)isty mecz
Opublikowano 18 września 20195 l Drugi mecz też super ale Juve nic nie gra . dziś podzielność uwagi obowiązkowa [emoji38]