Opublikowano 2 października 20195 l Suarez przez cały mecz kandydował do najgorszego piłkarza, ale w końcu wyj.ebal tego woleja, a później dołożył drugiego gola. No cały on. Podobało mi się zagranie na dwóch pivotow (Frenkie i Arthur) i wprowadzenie Vidala, który grał wyżej. Gość nie gra często, ale dzisiaj odmienił grę. Messi pierwszy mecz po kontuzji i taki mecz. Ten Asamoah to był masakrowany co akcje. Edytowane 2 października 20195 l przez Ludwes
Opublikowano 2 października 20195 l Ehh zabrakło zdecydowanie ławki i wykończenia w pierwszej połowie. A tak się to pięknie oglądało.Przegrać to jedno, cudów nie oczekiwałem ale i tak Conte robi różnicę. Ale przegrać przez tego szczura/płaczka suareza, noo nie mogę przeboleć
Opublikowano 3 października 20195 l Nikt nie okiwał Van Dijka od 432 spotkań, potrzymaj mi wino ryżowe https://streamable.com/0wqa1
Opublikowano 3 października 20195 l 5 godzin temu, Bartg napisał: Nikt nie okiwał Van Dijka od 432 spotkań, potrzymaj mi wino ryżowe https://streamable.com/0wqa1 Nicolas Pepe
Opublikowano 3 października 20195 l 17 godzin temu, Ludwes napisał: Podobało mi się zagranie na dwóch pivotow (Frenkie i Arthur) i wprowadzenie Vidala, który grał wyżej. Gość nie gra często, ale dzisiaj odmienił grę. ja mam wrazenie ze Busi to sie nie nadaje juz. Tak grac to on mogl sobie jak mial Inieste i Xaviego obok. Teraz niestety trzeba biegac w pomocy i Vidal (byl wczoraj wszedzie) calkowicie odmienil oblicze drugiej polowki (Franki tez biega jak poyebany)..ba nawet bym napisal ze byla to najprzyjemniejsza do ogladania polowa w tym sezonie.
Opublikowano 22 października 20195 l Nikt nie ogląda? Poki co bardzo ciekawie, Juventus w plecy, City w plecy, Bayern tez I cyk Lewandowski
Opublikowano 22 października 20195 l Oglądam z tobą ;* Kurde tak spojrzałem na ten skład Lokomotivu i w sumie fajne chłopaki.
Opublikowano 22 października 20195 l Dybala :o yebany znowu :o Edytowane 22 października 20195 l przez ragus
Opublikowano 22 października 20195 l Czemu przez caly mecz slysze gwizdy, co sie tam stalo albo dzieje? xD
Opublikowano 22 października 20195 l 52 minuty temu, _Forum_ napisał: Czemu przez caly mecz slysze gwizdy, co sie tam stalo albo dzieje? xD Chooy Ci w doopie gwizda
Opublikowano 22 października 20195 l Niech ktos kuzwa napisze co sie dzialo w meczu Realu bo ogladalem tylko koncowke i byly caly czas gwizdy na trybunach Edytowane 22 października 20195 l przez _Forum_
Opublikowano 23 października 20195 l Nie wiem, widziałem tylko to Tłumaczenia fanów Realu są dobre, że przecież trudna pozycja, uciekał na zewnątrz, już w zasadzie leżał na ziemi A I TAK TRAFIŁ W POPRZECZKĘ!!
Opublikowano 23 października 20195 l No panowie z varu nie spyerdolcie tego Ale pindole śmierdzące sprzedajne
Opublikowano 23 października 20195 l Coś tam niby ajaks postraszył ale jednak z dużej chmury mały deszcz. Przed deklasacją 0:3 uchroniła tylko nieskuteczność potężnych chłopców Franka. Potężne 3 pkt, lecimy dalej Edytowane 23 października 20195 l przez ragus
Opublikowano 23 października 20195 l Gra na czas od dwudziestej minuty plus konterki dały dzisiaj trzy punkty, ale w rewanżu już tak wesoło nie będzie.
Opublikowano 23 października 20195 l W drugiej połowie ta drużyna od płynu od naczyń z raz wyszła za swoją połowę? Top kek. Edytowane 23 października 20195 l przez ragus
Opublikowano 5 listopada 20195 l Kibice Slavi mogą być dumni, chłopaki dają radę jaki to budżet ? No ale wiadomo przecież u nas nie ma co liczyć na progres bo brak kasy przynajmniej wg złotoustego Gmocha.