Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedynym sposobem na powstrzymanie barcy od zdobycia 2giego trofeum z rzedu jest poucinanie nóg Messiemu. Ten synek jest niesamowity, ciekawe na ile wycenią go, bo na bank będzie droższy od Ronaldo.

Opublikowano

(pipi)a jedynie Tomek Hajto mógłby uratować Real przed Messim, zaj.ebał by mu z liścia jak Armeńczykowi kiedyś i po Messim.

To chyba Barca zgarnia w tym roku i LM i La Liga... :(

Opublikowano (edytowane)

Nie przesadzajmy, chłopak robotem nie jest i w końcu reszta zespołu będzie musiała się obudzić. Inter to nie przelewki, tak jak i Real. Arsenal był idealną drużyną dla Katalończyków, ale w sumie o sukcesie zdecydowała postawa jednego zawodnika. Teraz zaczną się schody...

Edit. W innym wypadku, chłopak rozwali system i będzie potrzebny reset. Obsolete weźmie go do Milanu i będziemy mogli zacząć kibicować "prawdziwemu" zespołowi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

siekierka dla "hejterów" barcy.

wcześniej się powstrzymałem od ripostowania i tym razem mi się nawet nie chce.

wystarczy jedno: MESSI! MESSI!! MESSI!!! MESSI!!!! :D

i oby tak samo w sobotę :D

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!!!

Opublikowano

No tak, jakby zabrać jej najlepszą w Europie parę stoperów, najlepszego piłkarza świata Messiego, strzelającego ostatnio masę goli Ibrahimovicia i napędzającego flanki Iniestę, to może ktoś by miał z nimi szanse. Chociaż myślę, że najlepiej by było, jakby np. sam Valdes miał grać przeciwko jedenastce rywali, wtedy to już w ogóle mecze Barcy byłyby bardzo zacięte.

Opublikowano

Bramka dla Arsenalu to tylko pstryk w kontakcie przed istnymi wyładowaniami Messiego. Rozjechał obronę kanonierów aż miło. Lubię Arsenal i w ogóle jestem sympatykiem ich piłki, ale dziś mieli niewiele do powiedzenia. Barca Barca Barcaaa!!