Kroolik 7 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Albo nawet angielskie półfinały, choć w Arsenal to nie wierzę. Dobrze ktoś napisał, Real mógł dostać wyżej gdyby nie bramkarz. Już w pierwszych minutach mogło być 2-0, wpierw Torres zjebał , potem mega strzał Javiera Alejandro Mascherano wybronił Iker. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Ten mecz Liv vs. Rea - wyglądał jak mecz z Fify albo PES, gdzie Liv był graczem, a Rea drużyną na poziomie średnim. Czemu mi się skojarzyło? Ot, dużo przejęć pressingiem na połowie Realu, i dużo goli dla Liverpoolu Takie akcje to głównie w grach Barca jak wygra, to chciałbym aby nie trafiła na Liverpool, ani na Bayern, niech jeszcze im trochę sezonu zleci, a Barca się mam nadzieje podniesie, a oni opadną Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 nie no liverpool pokazał! piłkarze realu byli tacy bezradni,jakby pierwsza liga z 3 normalnie grała.innych meczy nie widziałem,ale wynik dwumeczu bayernu imponuje. jeśli chodzi o pytanie grzesia ,to będzie losowanie,które odbędzie się 20 marca 12:00 i tu już mogą się spotkac drużyny z tego samego kraju (i zaraz potem będą losowne również ewentualne półfinały) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Znowu te angielskie kluchy. Booooring jak ch.uj. Live to już w ogóle, szał macicy i drętwoty. Juve przegrało z sędzią i tyle. Pier.dolec beknie za te błędy. Reszta meczów już mnie nie interesuje toteż LM zamykam w du.pie bo takich nudów oglądać nie mam zamiaru. Bayern na miszcza. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Real pokazał po raz kolejny,że galactikos u nich to jest już tylko Iker Casillas. Dziś za to czekam na mój kochany Manchester United,śmiem twierdzić ,że jeśli rozprawią się z klątwą Murinho(Ferguson bodajże tylko raz wygrał z "Special One") to będą w finale LM Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Znowu te angielskie kluchy. Booooring jak ch.uj. Live to już w ogóle, szał macicy i drętwoty. Juve przegrało z sędzią i tyle. Pier.dolec beknie za te błędy. Reszta meczów już mnie nie interesuje toteż LM zamykam w du.pie bo takich nudów oglądać nie mam zamiaru. Bayern na miszcza. No o Liverpoolu nie da sie tego powiedziec. Grali szybki nowoczesny football. Powiedz jakie bledy bo niestety nie ogladalem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 No ja niestety tylko skróty ale pokazali sporo błędów. Cóż no, nie ma co płakać, myśleli że zadowolą się 1:0 co przegrali na wyjeździe, że odrobią u siebie. Jednak na takie coś liczyć nie można. Lipa. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Ciekawe co z Iaquinta bedzie. Koles ostatnio bryluje a podobno go nie chca... Glupstwo by zrobili pozbywajac sie takiego pilkarza... Edytowane 11 marca 2009 przez grzes_l Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Znowu te angielskie kluchy. Booooring jak ch.uj. Live to już w ogóle, szał macicy i drętwoty. Juve przegrało z sędzią i tyle. Pier.dolec beknie za te błędy. Reszta meczów już mnie nie interesuje toteż LM zamykam w du.pie bo takich nudów oglądać nie mam zamiaru. Bayern na miszcza. No o Liverpoolu nie da sie tego powiedziec. Grali szybki nowoczesny football. Powiedz jakie bledy bo niestety nie ogladalem. Niby jakie błędy sędziego wykluczyły Juve i było je widać w skrótach?to już bardziej ale do arbitra może mieć real bo choć grał beznadziejnie i choćby ich wczoraj byłoby 12 na boisku to by Liverpool nie pokonali ale sędzia im "podarował" dwie pierwsze bramki(faul przy bramce Torresa i karny z kapelusza) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 W (pipi)elcu już mam historię, napisałem co mi nie pasowało i tyle. Radujmy się, angole grają dalej :f Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Chelsea dalej, bardzo dobrze :] Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Kurde MU prowadzi szajs ja chcę żeby dostał po pupie Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 W (pipi)elcu już mam historię, napisałem co mi nie pasowało i tyle. Radujmy się, angole grają dalej :f ja pie.rdole ale ty czasami jestes ograniczony ;/ czepiasz sie tych angoli, no wygrali i tyle. sa lepsi. pogodz sie z tym, ze juventus gral do du.py i slusznie odpadl. co ci znowu nie pasowalo? przeciez taki liverpool gra sto razy bardziej atrakcyjny futbol niz juventus. wylapujesz jakies bledy sedziow o ktorych tak naprawde nie ma mowy i sobie tlumaczysz porazke ulubionej druzyny. tak samo jak czepiasz sie realu. wyluzuj ziom, ogladaj sobie nudna serie a ze srednia kibicow na mecz w granicach 2 tysiecy, jak wyzelowane pedalki graja w jaskrawych koszulkach swoje arcyciekawe mecze na 0:0 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Tyle bramek w jednej osmej to sie chyba w historii nie wydarzylo... Cristiano z Rooneyem majstersztyk. Bramka Messiego cudo. Roma jeszcze walczy - dogrywka zdaje sie... Na razie Anglia kontra reszta swiata. 3 zespoly angielskie (moze 4?) a przeciwko nim pojedynczy reprezentanci wszystkich liczacych sie lig (no chyba ze Roma jednak wtopi). Edytowane 11 marca 2009 przez grzes_l Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Manu po profesorsku,nawet jak nie zachwycają to i tak są zwycięzcy.Kolejny raz w tym sezonie na zero w tyle-coś niesamowitego. Rooney - chciałbym zobaczyć jakie zdjęcie rentgenowskie,koleś ma chyba dwie pary płuc Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Rooney wcale nie przebiegl wiecej niz reszta druzyny. 9 km przy sredniej 8.42 jak schodzil... Czemu nie zachwycaja? Bardzo dobry mecz ManU. Solidnie gral caly zespol, mnostwo okazji, sztuczki Krystyny... Roma dala ciala. Anglia reszta swiata 4:4 Fajnie jakby losowanie dalo tylko mieszane pary... TYle ze ryzyko w 100procentach angielskich polfinalow... Edytowane 11 marca 2009 przez grzes_l Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 no i nie ma wlochow w LM ;]]]] krucjate przeciwko sratenaczio rozpaczal bajern eliminujac w grupie fiorentine. dziela zniszczenia dopelnili anglicy. Cytuj
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Teraz pewnie makarony zaczną biadolenie "że tak nie powinno być, że trzeba zmienić zasady, że przecież mięliśmy wygrać...". Jak to ktoś (Stec?) poetycko ujął - angielski walec jedzie czteropasmówką do półfinałów. Losowanie marzeń - żeby tylko ManU i L'pool były po przeciwnych stronach drabinki i jazda z leszczami. Cytuj
Tytek 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 zeby tylko porto z villarealem nie grało bo bedzie lipa w połfinale Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Jak sedziowie Wlochom nie pomagaja to slabo jest Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Rooney wcale nie przebiegl wiecej niz reszta druzyny. 9 km przy sredniej 8.42 jak schodzil... Czemu nie zachwycaja? Bardzo dobry mecz ManU. Solidnie gral caly zespol, mnostwo okazji, sztuczki Krystyny... 1-bardzo dobry mecz manu?tylu strat i głupich zagrywek w obronie to nie widziałem od dobrych kilku miesięcy ,a oglądam prawie każdy mecz Menu.Do tego im mecz się zaczął i MU rozkręciło było już 1-0 ,a zaraz jak się zaczęła druga połowa to było po meczu- potem to MU grał jak profesorowie byle tylko być przy piłce,nie forsować tempa i oszczędzić maksymalnie dużo sił przed weekendowym meczem o mistrza Anglii.Ronaldo średnio - za dużo się nie pograł w pojedynkach jeden na jeden,dobrze że zamiast się irytować i ciągle kiwać (co ma często w zwyczaju) dziś zagrał drużynowo.Zdecydowanie przeciętny mecz MU ale jestem zadowolony bo tyle i tak wystarczyło na Inter. Rooney teoretycznie nie przebiegł,aż tyle więcej ile wynosi średnia drużyny ale jego przebieżki podczas spotkania były zapierające.Zresztą za to synka kocham i lubię najbardziej w MU-ma chłopak serce do gry i iście diabelski charakter(jak kiedyś Cantona i Keane) ,a jego metamorfoza z początków kariery na OT (chamstwo,brutalność i dużo bezmyślnych czerwonych kartek) jest niedopisania.Co mecz Ronney jest wszędzie-atak,pomoc,obrona - żywe srebro ps.Arsenal sam sobie winny,że dziś przechodzili taki horror-oni w pierwszym meczu możliwe,że ustanowili jakiś rekord w niewykorzystywaniu sytuacji Edytowane 11 marca 2009 przez Ficuś Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 4 zespoły angielskie, 2 hiszpańskie i 2 z "trzeciego świata". Calcio w kryzysie i trzeba coś z tym robić, bo jeszcze parę sezonów i z grupy przestaną wychodzić... Po 1/8 najbardziej widziałbym finał Liverpool - Barcelona, ale zapewne zagrają bardziej zachowawczo grające drużyny - stawiam na powtórkę sprzed roku. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 4 zespoły angielskie, 2 hiszpańskie i 2 z "trzeciego świata". Calcio w kryzysie i trzeba coś z tym robić, bo jeszcze parę sezonów i z grupy przestaną wychodzić... Po 1/8 najbardziej widziałbym finał Liverpool - Barcelona, ale zapewne zagrają bardziej zachowawczo grające drużyny - stawiam na powtórkę sprzed roku. ja bym widzial taki final ;d Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Czyli Inter standardowo kompromituje sie w fazie pucharowej LM, a Real po raz kolejny udowodni, ze przydomek "Real 1/8" jest jak najbardziej zasadny. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) W (pipi)elcu już mam historię, napisałem co mi nie pasowało i tyle. Radujmy się, angole grają dalej :f ja pie.rdole ale ty czasami jestes ograniczony ;/ czepiasz sie tych angoli, no wygrali i tyle. sa lepsi. pogodz sie z tym, ze juventus gral do du.py i slusznie odpadl. co ci znowu nie pasowalo? przeciez taki liverpool gra sto razy bardziej atrakcyjny futbol niz juventus. wylapujesz jakies bledy sedziow o ktorych tak naprawde nie ma mowy i sobie tlumaczysz porazke ulubionej druzyny. tak samo jak czepiasz sie realu. wyluzuj ziom, ogladaj sobie nudna serie a ze srednia kibicow na mecz w granicach 2 tysiecy, jak wyzelowane pedalki graja w jaskrawych koszulkach swoje arcyciekawe mecze na 0:0 Nie trawię angielskiej piłki z murzynami w drużynie co zajmują klub 3/4. Angoli tam w ch.uj. Nie jestem ograniczony. Jeno nuda w LM i tyle, co roku to samo, te same kluby. Uspokój się bo poleci raport na Ciebie. Jak komuś nawrzucałem to warna dostałem bo od szmat powyzywałem. "Wyżelowane pedałki" ? Fakt, jesteś co najmniej "nie ograniczony".. Brawo Bayern - klub jednej z najgorszych i sztucznych lig świata, żeby nie powiedzieć jedynej takiej ligi. Edytowane 12 marca 2009 przez il capitano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi