Kmiot 13 694 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Co jak co, ale doznać kontuzji przy cieszynce a'la Ronaldo to już jakiś wyczyn. Widać, że niewiele okazji miał do treningu tego mało stałego elementu gry. 6 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Hhaha asysta Ojamyy, tego samego którego odpalił Widzew rok temu bo był chujowy 1 Cytuj
Kmiot 13 694 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 W ogóle tak się zastanawiam na chuj tam Sousa siedzi. Ilu Polaków gra w składzie Legii w tym meczu? Dwóch? Trzech? Tylu, co swego czasu w Dortmundzie. No, chyba że ogląda 50 letniego Boruca. Bez sensu, czuję, że wizyta wymuszona. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Oglada pare stoperow na lata Holowania Wieteska Cytuj
Kmiot 13 694 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Ok, przyznam, że niespecjalnie się interesuję Ekstraklasą, więc nawet nie jestem pewien czy żartujesz, czy piszesz poważnie xd Tak tylko się zastanawiałem, no, ale ja mu roboty nie wybierałem. Mógł na Superpuchar wpaść, chociaż w Rakowie widzę też niewiele więcej Polaków grało, więc w sumie chuj. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 13 minut temu, Kmiot napisał: W ogóle tak się zastanawiam na chuj tam Sousa siedzi. Ilu Polaków gra w składzie Legii w tym meczu? Dwóch? Trzech? Tylu, co swego czasu w Dortmundzie. No, chyba że ogląda 50 letniego Boruca. Bez sensu, czuję, że wizyta wymuszona. Przyjechał, bo pismaki się zesrały, że jak to selekcjoner nie przyjeżdża oglądać polskich drużyn. No to se poogląda. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Legia=Anglia na ME. Tak mniej więcej kształtuje się moja sympatia kibica. Cytuj
ogqozo 6 554 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Mam mgliste wspomnienia, jak te 8 lat temu Ojamaa po pewnych dobrych meczach był widziany jako zbawca Legii, a Maiden pisał o nieodkrywaniu kart przed poważniejszymi rywalami w kolejnych rundach. Chyba tak to było. Zresztą chłopak miał dobre momenty, Legia to chyba jeden z lepszych momentów w jego karierze (obejmującej już 16 klubów, na różnych sczeblach ligi polskiej, estońskiej, szkockiej, angielskiej, niderlandzkiej, austriackiej, norweskiej, fińskiej itd. - a także 44 meczów dla kadry Estonii, i jeden zdobyty gol). Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Quote Bartosz Kapustka prawdopodobnie zerwał więzadło krzyżowe w kolanie. Zawodnik Legii doznał urazu podczas "cieszynki" po golu i bardzo szybko opuścił boisko w meczu Wojskowych z Florą Tallinn w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 I to jeszcze z Flora Tallin Rozumiem jakby to dawało awans do grupy LM, ale skakać jak Ronaldo po golu z Kapuśniakami i nabawić się takiego urazu... Cytuj
Radnyns 60 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 28 minut temu, Jordanensis napisał: I to jeszcze z Flora Tallin Rozumiem jakby to dawało awans do grupy LM, ale skakać jak Ronaldo po golu z Kapuśniakami i nabawić się takiego urazu... Na to wychodzi, że gość jest ze szkła i pewnie prędzej czy później przy każdym innym skoku w trakcie meczu ten uraz by mu się pojawił. Przecież On nie zrobił nic czego się nie robi podczas treningu/meczu. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Godzinę temu, Jordanensis napisał: I to jeszcze z Flora Tallin Rozumiem jakby to dawało awans do grupy LM, ale skakać jak Ronaldo po golu z Kapuśniakami i nabawić się takiego urazu... Usuń konto. Cytuj
ogqozo 6 554 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 PSV pokonało Galatasaray 5-1, z bardziej europejskich wieści. Mimo że nie grał Donyell Malen, który jest blisko przenosin do Dortmundu. No ale bohaterem był głównie były gracz BVB, czyli Mario Goetze. Ostatni gol? To chyba pierwszy gol strzelony lobem barkiem, który widziałem. Sam Goetze patrzy się w stylu "co ja w ogóle zrobiłem?". Hat-trick Erana Zahaviego, który może w końcu się rozkręci w Europie. Prawie 34 lata na karku, a sukcesy głównie w Chinach i Izraelu, w tym w meczach kadry narodowej. Próba w Palermo 10 lat temu się nie powiodła. W PSV radzi sobie całkiem, całkiem - może zastępując Malena jako ta główna "dziewiątka" (Gakpo to raczej wspierający napastnik, dziesiątka) jeszcze się w Eindhoven przyda. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 lipca 2021 Opublikowano 27 lipca 2021 I puchary są zapewnione, ale apetyt jest większy Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Dinamo tam ich ładnie wyjaśni z taką grą, widać jak zbroja obsrana była przy bramce dla Flory, na szczęście nie uznanej. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 ALE ICH WYJAŚNILI 0:1 Szkoda, byli w zasięgu. Teraz czas na Slavię. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Wiadomo, zwycięska honorowa porażka, za rok już na pewno. 2 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 W tym roku i tak chyba nieźle, bo odpadli z rozpoznawalnym w Europie klubem, a nie mistrzem Albanii, czy innym Sarajewem. Cytuj
Kmiot 13 694 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 (edytowane) Ale te Dinamo przecież było do ogrania i w zasięgu. To nie tak, że byli wyraźnie lepsi. Powinien być niedosyt, a nie, że "przegrali po walce", jak czytam tu i tam. No, ale jak się nie wygrywa z takimi przeciętniakami to na Ligę Mistrzów nawet przy farcie z losowania nie ma co liczyć. Edytowane 11 sierpnia 2021 przez Kmiot 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi