Opublikowano 9 kwietnia 20241 r No Arsenal dzisiaj w obronie dramat, po dwóch własnych błędach tracą dwie bramki.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Jakie to City w ataku jest niemrawe. Skrzydła wycofują piłkę, Fodena nie widać, klepią w środku pola trzymając wysoko ustawioną obronę, a potem zesrani gonią Viniego lub Rodrygo. Bez Walkera prawa strona wygląda tragicznie.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r do przewidzenia, w sumie to byłem trochę zaskoczony jego obecnością, nie ta ranga meczu jeszcze dla niego.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r mi się wydaje że on(Kiwior) jednak za sztywno gra i za dużo do tyłu, ale w sumie to nie jest jego pozycja.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Ale bramy lecą w Madrycie. Co za mecze w ogóle. Rewanże zapowiadają się znakomicie.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Na Srace. Zamiast go minąć i strzelić to sam kopnął bramkarza i chciał karnego xD zenua.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r mi się wydaje że nie, jakby specjalnie tą nogę dostawił przed Neurem, jednak meczu chyba nie powinien skończyć zanim var nie wyjaśni?
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Dobra, widziałem kilka razy powtórkę. No zjebał, po kiego szukał tej nogi...
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Teraz, Kaczi napisał: mi się wydaje że nie, jakby specjalnie tą nogę dostawił przed Neurem, jednak meczu chyba nie powinien skończyć zanim var nie wyjaśni? Sędzia pokazywał na słuchawkę więc pewnie dostał info że bez karnego i skończył mecz.