Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No Arsenal dzisiaj w obronie dramat, po dwóch własnych błędach tracą dwie bramki. 

Opublikowano

Szybkie pierwsze 6 goli ustawiło ciekawe pary.

Opublikowano

Jakie to City w ataku jest niemrawe. Skrzydła wycofują piłkę, Fodena nie widać, klepią w środku pola trzymając wysoko ustawioną obronę, a potem zesrani gonią Viniego lub Rodrygo. Bez Walkera prawa strona wygląda tragicznie.

Opublikowano

Kiwior zjazd do bazy.

Opublikowano

do przewidzenia, w sumie to byłem trochę zaskoczony jego obecnością, nie ta ranga meczu jeszcze dla niego. 

Opublikowano

mi się wydaje że on(Kiwior) jednak za sztywno gra i za dużo do tyłu, ale w sumie to nie jest jego pozycja. 

Opublikowano

City co sadzi te gole zza pola karnego. :obama:

Opublikowano

Arsenal też ładnie rozpykał Bayern.

Opublikowano

Ale bramy lecą w Madrycie. Co za mecze w ogóle. Rewanże zapowiadają się znakomicie.

Opublikowano

Na Srace. Zamiast go minąć i strzelić to sam kopnął bramkarza i chciał karnego xD zenua.

Opublikowano

IMO przyaktorzył mocno. 

Opublikowano

mi się wydaje że nie, jakby specjalnie tą nogę dostawił przed Neurem, jednak meczu chyba nie powinien skończyć zanim var nie wyjaśni?  

Opublikowano

Dobra, widziałem kilka razy powtórkę. No zjebał, po kiego szukał tej nogi... 

Opublikowano
Teraz, Kaczi napisał:

mi się wydaje że nie, jakby specjalnie tą nogę dostawił przed Neurem, jednak meczu chyba nie powinien skończyć zanim var nie wyjaśni?  

Sędzia pokazywał na słuchawkę więc pewnie dostał info że bez karnego i skończył mecz.