Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Brawo Bayern - klub jednej z najgorszych i sztucznych lig świata, żeby nie powiedzieć jedynej takiej ligi.

jesli chodzi o wyzelowanych pedalkow to moge chociaz zapodac zdjecia na poparcie tego, zreszta byl to zart bo taki jest stereotyp wloskiej ligii. to co napisales jest bez sensu i pewnie nawet nie jestes w stanie tego wytlumaczyc. bo nie bardzo wiem co oznacza "sztuczna" a liga niemiecka jest aktualnie na 4 miejscu z aspiracjami do zajecia 3 okupowanego przez serie a, ktore na europejskich stadionach sie w tym roku skompromitowala.

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie trawię angielskiej piłki z murzynami w drużynie co zajmują klub 3/4. Angoli tam w ch.uj.

Czekaj, czekaj. Weźmy MU. Evra i .... nikt? Anderson potem wszedł. No i paru angoli jest.

Jak to powiedział komentator, MU jest bardziej angielski niż Inter włoski.

Jeno nuda w LM i tyle, co roku to samo, te same kluby.

Proponuję pisać petycje by potentaci odpuścili LM i dali pograć innym, np. polakom

Czy to ich wina, że reszta jest słaba?

A jakby twój ukochany klub non-stop wygrywał, źle by było?

Opublikowano
(...)Mieliśmy nadzieję, że uda się odrobić straty, ale przeciwnicy wyszli na murawę z wielką ochotą do gry i bardzo nas zaskoczyli.(...)

Wypowiedz sergio ramosa po meczu z liv. To co mieli wyjsc i stac w miejscu ? xD Cieszy wynik Barcy, nie ma zadnego kryzysu, szkoda ze kolejny gol po stałym fragmencie gry, no i Eto'o w koncu strzelił.

Kiedy losowanie 1/4 ?

Opublikowano

"W piątek o godzinie 12.30 w szwajcarskim Nyonie odbędzie się losowanie par ćwierćfinałowych Ligi Mistrzów. UEFA zdecydowała, że od ćwierćfinałów losowanie par nie będzie obwarowane żadnymi dodatkowymi ograniczeniami. Tak więc nie będzie zespołów rozstawionych, a ekipy z tego samego kraju będą mogły trafić na siebie. "

Opublikowano

Bylo milo gdyby Angole sie pozabijaly juz teraz, ale uczciwie rzecz stawiajac, sa to teraz najmocniejsze dryzyny, ktore zasluguja na zwyciestwo;] No i jeszcze Barca opcjonalnie moze namieszac. Reszta do piachu, chyba, ze dwoch slabeuszy trafi na siebie, to jeden bedzie mial dzien dziecka w postaci awansu do cwiercfinalu.

Gość jarząbek
Opublikowano
Znowu te angielskie kluchy. Booooring jak ch.uj. Live to już w ogóle, szał macicy i drętwoty.

Juve przegrało z sędzią i tyle. Pier.dolec beknie za te błędy. Reszta meczów już mnie nie interesuje toteż LM zamykam w du.pie bo takich nudów oglądać nie mam zamiaru. Bayern na miszcza.

No o Liverpoolu nie da sie tego powiedziec. Grali szybki nowoczesny football.

Powiedz jakie bledy bo niestety nie ogladalem.

Niby jakie błędy sędziego wykluczyły Juve i było je widać w skrótach?to już bardziej ale do arbitra może mieć real bo choć grał beznadziejnie i choćby ich wczoraj byłoby 12 na boisku to by Liverpool nie pokonali ale sędzia im "podarował" dwie pierwsze bramki(faul przy bramce Torresa i karny z kapelusza)

W (pipi)elcu już mam historię, napisałem co mi nie pasowało i tyle. Radujmy się, angole grają dalej :f

ja pie.rdole ale ty czasami jestes ograniczony ;/ czepiasz sie tych angoli, no wygrali i tyle. sa lepsi. pogodz sie z tym, ze juventus gral do du.py i slusznie odpadl. co ci znowu nie pasowalo? przeciez taki liverpool gra sto razy bardziej atrakcyjny futbol niz juventus. wylapujesz jakies bledy sedziow o ktorych tak naprawde nie ma mowy i sobie tlumaczysz porazke ulubionej druzyny. tak samo jak czepiasz sie realu. wyluzuj ziom, ogladaj sobie nudna serie a ze srednia kibicow na mecz w granicach 2 tysiecy, jak wyzelowane pedalki graja w jaskrawych koszulkach swoje arcyciekawe mecze na 0:0

Po pierwsze, to za durną pyskówke, 'sratenaczio', 'wyzelowanych pedalkow', etc, obaj dostajecie po warniku.

Po drugie to tak. Oglądałem cały mecz Juventusu i jak ktoś mi powie, ze Juventus w porownaniu z anglikami gra nieatrakcyjny futbol, to go wyśmieje. W dwumeczu Chelsea miała jedną, może dwie stuprocentowe okazje, po ktorych wpadły bramki. W siebie w Londynie grali naprawde niezle, ale tylko przez pierwsze 45 minut. Potem, sytuacja na murawie sie wyrownała. W Turynie, Stara Dama atakowała przez 90 minut, dwa razy obejmując prowadzenie i marnujac kilka okazji. Czelsi grała dosc dobrze i naprawde skutecznie w obronie - trzeba im to oddac. Ale to wszystko.

Rekapitulujac - obiektywnie patrzac na dwumecz Juventus - Chelsea, mozna dojsc do wniosku, iz nie byloby wielka niesprawiedliwoscia gdyby to Stara Dama awansowała. Ba! Juventus w sumie miał przewage i grał naprawde niezły, OFENSYWNY, futbol. The Blues przeszli dzieki swietnej postawie defensywy, Drogbie, ktory jest w rewelacyjnej formie i lekkiej ilosci szczecia. Oba spotkania byly bardzo na styk! I tutaj naleza sie wielkie brawa dla Starej Damy, bo jest to dosc mlody zespol, a wielu pilkarzy debiutowalo w CL (jesli ktos nie jest fanem ligi wloskiej, to pewnie pierwszy raz slyszal nazwiska Molinaro, Marchisio, Giovinco, etc). Grali fajnie, kombinacyjnie i nawet ładnie dla oka. Czego nie da sie powiedziec o Anglikach. Jednak podkreslam jeszcze raz - The Blues rowniez zaprezentowali się dobrze i nie mozna powiedziec, ze przeszli dalej tylko dzieki 'bledom arbitra' i szczesciu. Tak nie bylo.

A jesli ktos opiera swoja opinie o meczu na podstawie skrotow - to tylko pogratulowac. Sedzia kilka razy odwalił maniane, ale mylił się zarowno w jedna jak i druga strone.

Opublikowano
Reszta do piachu, chyba, ze dwoch slabeuszy trafi na siebie, to jeden bedzie mial dzien dziecka w postaci awansu do cwiercfinalu.

Do półfinału :P I swoją drogą oby tak się nie stało bo to zniszczy jeden półfinał :/

Gość Maiden
Opublikowano

A ja gorąco kibicuję Arsenalowi. Sprawili by mi ogromną przyjemność gdyby zdobyli LM, choć zdaję sobie sprawę, że to mało realne.

Opublikowano

Co oni kombinują...

Wielkie kluby przygotowują się do kolejnej reformy europejskich pucharów. Według ich planów zamiast Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA mają powstać półzamknięte trzy ligi z systemem awansów i spadków. Projekt akceptuje prezes UEFA Michel Platini.

Koniec Ligi Mistrzów ?

Opublikowano

nie wiem jak oni będą przydzielac drużyny do poszczególnej ligi,bo np. jeśli klub który zdobył mistrza w swoim kraju i z powodzeniem utrzyma się w najwyższej lidze europejskiej,ale w następnym sezonie zajmie w swoim kraju miejsce,które nie dawało by mu prawa występów w europejskich pucharach.... Bo rozumiem ,że jeśli pisali o awansach i spadkach to chodzi o 1 ligę,2 i 3(oczywiście 1liga najlepsza). aaa,niech zorganizują przy okazji jakąś B-klasę dla Naszych klubów,Azerbejdżan,Wyspy Owcze itp. ;)

Gość jarząbek
Opublikowano

A to nie będzie tak, ze najlepsze kluby będą grały w tej Wielkiej Lidze kosztem rozgrywek krajowych?

Opublikowano (edytowane)

Losowanie na TVP SPORT ( na eurosporcie chyba też ) o 11:55

------

Po losowaniu

1.Villarreal - Arsenal

2.Manchester United - FC Porto

3.FC Liverpool - Chelsea

4.FC Barcelona - Bayern Monachium

półfinały:

zwycięzca ćwierćfinału 2 z 1

zwycięzca ćwierćfinału 4 z 3

Znowu mecz Live z Chelsea :/

Hitem będzie mecz Barcy z Bayernem.

Edytowane przez Cris
Opublikowano

Villareal - Arsenal

Manchester United - FC Porto

FC Liverpool - Chelsea

FC Barcelona - Bayern

Ładne pary ;)

Anglicy tylko raz na siebie trafili. Ciekawie się zapowiada mecz FC Barcelona - Bayern.

UNITED !!!

Opublikowano
no Olszu szkoda, ladnie graliscie ale na bajern juz czas ;]

czas odpasc oczywiscie hehe

Zebys sie jeszcze nie zdziwil :P rewanz w Monachium wiec wszystko jest mozliwe.

Opublikowano

MU w finale z kim? obstawiam Barcę lub Liverpool.

Nie no szczęśliwe losowanie Czerwonych Diabłów,lepszej drabinki chyba nie mogli mieć,oczywiście nie lekceważąc żadnej z drużyn bo każda może sprawić niespodziankę.

Opublikowano

No ja bym się nie zdziwił. Bayern ma spore możliwości, a Barca ostatnio kiepska w obronie. Jak dla mnie jeden z wyrównanych pojedynków. Nie przesądzałbym również wyniku starcia Chelsea-Liverpool.