przema 0 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 oj odstawała Wisełka od Totenhamu, szybkość Niedzielana, przepadła bez wieści. Nowe " wzmocnienie " nawet na boisku się nie pokazał. Koszmarny błąd Clebera i jesteśmy znowu daleko by awansować do grup UEFA. Lecha nie widziałem, ale wynik też nie jest dobry. No i Bąk, któremu się chyba podboje Armeńskie przypomniały. Dałby se spokój staruszek. Mam nadzieje, ze Uefa zauważy jego idiotyczne zachowanie i w rewanżu niezagra. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Biorąc pod uwagę to że oba rewanże nasze zespoły będą grały u siebie to zaryzykuję stwierdzenie ze oba maja dość duże szanse na awans. Wisła pozytywnie zaskoczyła. Spodziewałem się raczej większej różnicy klas (w końcu anglicy to anglicy;)) myślałem,że będzie podobnie jak z barceloną, tymczasem wiślacy grali jak równy z równym tylko tyle że fizycznie dużo słabsi. W tottenhamie na pewno nie są jeszcze pewni awansu... A akcja przy bramce Jirsaka to po prostu majstersztyk. Zagrania z klepki plus siata Boguskiego (a szpaku na niego przez cały mecz "Bogucki", ale mnie to wpieniało!) i Król z Drewnianąbramą (hint: obrońcy tthamu) i reszta nie wiedzieli "osochosi jakby???" Tymczasem lech... Ręce opadają... Od drużyny która w ostatni łykęt rozklepałą wisłę na jej stadionie 4:1 i to w pełni zasłużenie (mówię to jako fan wisły) oczekiwałem DUŻO więcej... a tu lipa... porażka 1:2 i jeszcze dwie identyczne bramki stracili... Widać jeszcze brak ogrania piłkarzy lecha w pucharach jednak mam nadzieje, że rozbiją austriaków na własnym stadionie Chyba jestem niepoprawnym optymistą ale trzeba wierzyć i kibicować bo punkciki do rankingu potrzebne jak diabli... Cytuj
Cris 120 Opublikowano 29 września 2008 Autor Opublikowano 29 września 2008 Począwszy od sezonu 2009/2010 rozgrywki o Puchar UEFA będą nosiły nazwę "Liga Europejska". W rozgrywkach grać będą oficjalną piłką dla ligi oraz zobaczymy też nowe logo. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 2 października 2008 Autor Opublikowano 2 października 2008 Dziś mecze rewanżowe Wisła Kraków - Tottenham 15:40 TVP2 Lech Poznań - Austria Wiedeń 18:15 tvp2 Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Wis-Tot do przerwy 0:0. Dwie świetne sytuacje wisły pod koniec pierwszej polowy. Anglicy nie pokazują niczego ciekawego ale sa anglikami i mam obawy co do drugiej polowy bo jak wiemy niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic... Sobol, kurde... jak ty tego nie strzeliles... Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Skończyło się jak zawsze. Ale były okazje. Chryste. Brożek jak zawsze potrafi przyprawić o zawał. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Zastanawiam się czy habsburgi jakieś techniki manipulacyjne na sędziach stosują? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Odwołuje jestem człowiekiem małej wiary. Edytowane 2 października 2008 przez Musiolik Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Ku.rwa, dramaturgia jak w Shaolin Soccer Mina trenera Austrii Wiedeń bezcenna: "Wydaliśmy tyle kapusty na sędziego, i chu.ja dało " Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Lech Poznań-jedyna europejska drużyna i kibice w Polsce Piszę to jako kibic Ruchu Chorzów PS.Płacz Arboledy i przytulenie z F.Smudą-bezcenne,niesamowity obrazek Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Lech ma kilku naprawde ciekawych zawodnikow. Peszko zagral bardzo dobry mecz i sadze, ze to moze byc kandydat do gry w reprezentacji. Podobnie jak Lewandowski. Cytuj
daras 3 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Ja (pipi)e ale mecz! Nalezalo sie Lechowi. Gratulacje! Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Lech Poznań-jedyna europejska drużyna i kibice w Polsce Piszę to jako kibic Ruchu Chorzów PS.Płacz Arboledy i przytulenie z F.Smudą-bezcenne,niesamowity obrazek nic dodać. to co sędziowie robili..... Cytuj
QBH 246 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 az mi wstyd, ze nie chcialo mi sie dupy ruszyc i isc na mecz.... ;/ mialem przeczucie, ze przejda, ale nie spodziewalem sie takiego spotkania O_o chlopaki pokazali sie ze swietnej strony, walczyli i mimo nieudolnego sedziego (daleki jestem od pomowien, ze oszust czy cos, po prostu slabo sedziowal) potrafili wygrac. swietny peszko, lewandowki, ladnie Murawski i Arboleda zaje,biscie Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 sędziowie w obu meczach przeostrzy-w Poznaniu co najmniej 2 karne niepodyktowane,w Krakowie w ostatniej minucie meczu Brożek zostaje skoszony wśliziem od tyłu,a gwizdek milczy Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 kur.wa jaki mecz. nie mam pytań, nie dziwię się, że Arboleda się popłakał;] Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Świetny mecz. Lech naprawdę staje się drużyną, której nie da się nie lubić. To, co robi w lidze i w pucharach. Teraz trzymam kciuki, żeby nie sprzedano połowy drużyny po fazie grupowej, bo oferty na pewno będą na połowę piłkarzy. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 2 października 2008 Autor Opublikowano 2 października 2008 Co do meczu: BRAWO! Ale i tak dzisiejsze hasło wywieszone na stadionie zarządziło: "Gdy puszczam Bąka , myślę Jacek" ;D Cytuj
Strong 2 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Wiecie kiedy losowanie grup ? Jutro, za tydzien ? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Wiecie kiedy losowanie grup ? Jutro, za tydzien ? we wtorek. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Widzieliscie transparent - "KIEDY PUSZCZAM BĄKA - MOWIĘ JACEK" ? mehehehe Staruszek powinien sobie dac spokoj z pilka - zwykly boiskowy cham. A mecz byl rewelacyjny, az sie dziwilem jak w 120min. pilkarze Lecha dalej zapieprzali. Edytowane 2 października 2008 przez konstant Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 (edytowane) Losowanie odbędzie we wtorek (7 października) w szwajcarskim Nyonie. Początek ceremonii o godz. 12.00. Podział na koszyki: (po myślniku punkty rankingowe) koszyk 1 AC Milan (Włochy) - 119.934 FC Sevilla (Hiszpania) - 102.837 Valencia CF (Hiszpania) - 83.837 Benfica Lizbona (Portugalia) - 77.176 Schalke Gelsenkirchen (Niemcy) - 67.078 CSKA Moskwa (Rosja) - 59.437 | Tottenham Hotspur (Anglia) - 55.996 Hamburger SV (Niemcy) - 52.078 koszyk 2 VfB Stuttgart (Niemcy) - 52.078 Ajax Amsterdam (Holandia) - 51.610 Olympiakos Pireus (Grecja) - 51.525 Deportivo La Coruna (Hiszpania) - 46.837 Club Brugge (Belgia) - 41.810 Spartak Moskwa (Rosja) - 40.437 Paris Saint-Germain (Francja) - 37.380 SC Heerenveen (Holandia) - 35.610 koszyk 3 Rosenborg Trondheim (Norwegia) - 35.400 Udinese Calcio (Włochy) - 34.934 Feyenoord Rotterdam (Holandia) - 33.610 Sporting Braga (Portugalia) - 33.176 Slavia Praga (Czechy) - 31.496 Manchester City (Anglia) - 30.996 Galatasaray Stambuł (Turcja) - 30.469 Sampdoria Genua (Włochy) - 28.934 koszyk 4 Hertha Berlin (Niemcy) - 27.078 Partizan Belgrad (Serbia) - 25.527 AS Nancy (Francja) - 25.380 Portsmouth FC (Anglia) - 24.996 Aston Villa (Anglia) - 24.996 Racing Santander (Hiszpania) - 24.837 FC Kopenhaga (Dania) - 23.748 Dinamo Zagrzeb (Chorwacja) - 17.836 koszyk 5 AS Saint-Etienne (Francja) - 17.380 VfL Wolfsburg (Niemcy) - 16.078 Standard Liege (Belgia) - 14.810 FC Twente Enschede (Holandia) - 14.610 NEC Nijmegen (Holandia) - 12.610 Metalist Charków (Ukraina) - 10.932 Lech Poznań (Polska) - 6.973 MSK Żylina (Słowacja) - 4.070 ------------------------------------------------------------------ grupa "śmierci" (dla Lecha): Milan, Ajax, Man City i Aston Vila grupa do przejścia: CSK/Tottenham, Hereenveen, Slavia, Kopenhaga. Łatwo nie będzie, ale szykują się ciekawe mecze w poznaniu:) Edytowane 3 października 2008 przez luk_ash Cytuj
przema 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Lech - rewelacja. Ale jak się ma trenera, który za brak charakteru potrafi zabić, to się ten charakter pokazuje. Akcja z transparentem mistrzostwo świata. Dramaturgia kapitalna. Najlepszy mecz w tym roku w wykonaniu polskich drużyn jaki widziałem. Wisła - hmmm, nie zrobili tego co Lech. Totenham pokazał, że lepiej inteligentnie stać niż głupio biegać. Zabrakło siły i walki do upadłego. Sędziowanie ostatnio jest coraz gorsze. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Spodziewałem się po Wiśle, gry na poziomie drugiego meczu z Beitarem czy Barceloną. Jednak ci zagrali słabo, tak jakby to oni pierwszy mecz wygrali 2:1. Zrywy pod koniec połówek spotkania to za mało na Totenham. Szkoda, bo anglicy wielkiego futbolu nie pokazali, byli w naszym zasięgu. Cóż, teraz się nie udało, może za rok się uda Co do Lecha, gratulacje...tak emocjonującego meczu dawno nie widziałem, emocje do ostatniej sekundy ( co prawda mecz zacząłem oglądać od 75 minuty bo tyle mi zajął powrót po Wiśle do domu ). Futbol miły dla oka, bardzo ofensywny - jedyne co Lech musi wyeliminować to w końcu musi przestać głupio tracić bramki. Jeszcze raz gratuluje i życzę Poznaniakom powodzenia w grupie PS. Sędziowie byli niesamowicie trefni Cytuj
michal 558 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 1 klub w fazie grupowej PU z 40 milonowego kraju .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi