Opublikowano 20 marca 201015 l Rosyjska lub ukraińska liga jest bardzo mocna. Bzdury gadają ci, którzy mówią, że grają tam cieniasy itp... Tylko w Polsce taka bida, że nie mamy ani jednego teamu na europejskim poziomie. Wychodzi na to, że Fulham jest faworytem do zdobycia Ligi Europejskiej.
Opublikowano 20 marca 201015 l Nie chce mi się powtarzać, ale to Liverpool jest faworytem. Jak nie zlekceważą pozostałych leszczy, to spokojnie to wygrają.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Wczoraj liverpool nie zagrał zbyt dobrze... Gdyby nie ślepi sędziowie, to byłoby 4-1, bo należały się nie dwa, a 4 karne. Carragher powinien zostać wyrzucony za nakładkę na ramię (!!!) bodajże Cardozo. Niestety nawet 5 sędziów to za mało, żeby dostrzec takie ewidentne faule. Myślę, że jak Benfica na anfield strzeli od razu bramkę, to liverpool spanikuje i nic nie osiągnie. Fulham ładnie wczoraj zagrai i pechowo wygrali tylko 2-1, bo Wolfsburg nie stworzył jakichś groźniejszych sytuacji i to gospodarze byli o wiele lepsi. Szkoda tej bramki w 89'. Wolfsburg nie zasłużył imo nawet na to. Dzięki temu rewanż nie będzie tak bardzo ciekawy, jak by mógł być przy wyniku 2-0. Ale i tak trzymam kciuki za Fulham. W tym sezonie naprawdę mnie pozytywnie zaskakują. Pozostałych dwóch meczów nie śledziłem, ale wyniki również nie przesądziły o awansie żadnej z drużyn. Rewanże będą ciekawe. HSV 2-1 Standard Valencia 2-2 Atletico
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Valencia Atletico oglądałem tylko drugą połowe, po pierwszej bramce zrobiło się za(pipi)iste widowisko. Szkoda, że Atleti nie wygrało 2-1, bo by jedną nogą w półfinale byli. Tak to jest zbicie, jedna brama w plecy i do widzenia.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Mecz Atletico vs Valencia to póki co najlepszy mecz moim zdaniem w tym roku, choć nie widziałem meczyku werderu ze wcześniej wymienioną ) Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez standby
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Valencia Atletico oglądałem tylko drugą połowe, po pierwszej bramce zrobiło się za(pipi)iste widowisko. Szkoda, że Atleti nie wygrało 2-1, bo by jedną nogą w półfinale byli. Tak to jest zbicie, jedna brama w plecy i do widzenia. Najlepszy w meczu Atletico-Valencia byl Strejlau, ktory co chwila wypluwal pluco na antenie takim pieknym kaszlem od palenia 20 fajek dziennie przez 40 lat
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Mecz przepiękny i wspaniała gra Valencii, tylko wynik do dupy, no ale cóż... Niech zremisują 4-4 na Vicente Calderon . btw. Borek się dał nabrać na prima-aprilisowy żart przygotowany przez serwis www.vcf.pl
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Że Real Madryt przejdzie w końcu 1/8. Liverpool w meczach wyjazdowych słabo sobie radzi (np Lille), ale ostatecznie i tak przechodzą dalej.
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l http://oko.vcf.pl/ <-- cały opis sytuacji Że Real Madryt przejdzie w końcu 1/8. xD
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Miałem rację, Liverpool bez problemu wygrał u siebie z Benficą 4:1. Są zdecydowanym faworytem.
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l Szkoda, że teraz Atletico i Liverpool wpadają na siebie. To powinien być finał. A w drugi półfinale Fulham - Hamburger : /
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l no, chooyowo (pipi)a :confused: Atleti nie ma większych szans na awans nie wiem jakim cudem Fulham zaszedł tak daleko, ale HSV nie pokonają Edytowane 9 kwietnia 201015 l przez Yakubu
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l Zdziwisz się jeszcze co Fulham potrafi. U siebie zniszczyli Juventus i Wolfsburg (tylko fartem strzelili tam bramkę na 2-1), a wczoraj grali 10000x lepiej niż gospodarze. Stawiam na final angielski, chociaż kibicuję Atletico. Wygranej życzę Fulham.
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l Liverpool wygra z każdym, nie po to odpadali z Ligi Mistrzów żeby nie wygrać teraz EL.
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l My dziękujemy 6 sędziom którzy nie podyktowali w końcowce EWIDENTNEGO karnego(rozdarta koszulka Zigicia przede wszystkim) dla Valencii oraz za to że Reyes był jeszcze trzymany na boisku. Dlatego jestem za wprowadzeniem powtórek, tradycyjnie sędzia gwiżdże przeciw nietoperzom
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l Cały świat jest cięgle przeciw Valencii, haha, stara śpiewka. Słabsi byli i tyle. Fulham- HSV to będzie naprawdę dobry mecz.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Zigic jest z jakiegoś biednego kraju to go na koszulkę nie stać i już pewnie w takiej podartej wszedł.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l hsv wygra lige europejska. obczajcie jakiego gola wczoraj petric strzelil http://www.youtube.com/watch?v=SlrYA3rwAK0 Edytowane 9 kwietnia 201014 l przez Ölschmitz
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Oj Pelipe, boli porażka ulubionego klubu, co ? Ja tak mam od 7 lat Atleti lepsze było i tyle. Brama Petrica to mistrz, ale Olszmitz ogladasz Bundeslige, to pewnie przywykłeś do jego bajeranckich bramek. Pewnie do Bajernu pójdzie
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l moim zdaniem Atleti gra conajmniej bardzo dobrze. powoli, rozsądnie, w defensywie raczej bez błędu, akcje w ataku też dobre robią. ogólnie ofensywa Liverpoolu prezentuje się gorzej od bravo sportu w meczu z interem, czy inną czelsi. ok. 10 minuty sędzia odgwizdał kontrowersyjnego spalonego gdzie Forlan wyszedł sam na sam. jak bylo nie wiadomo, bo (pipi)ową powtórkę dali. Liverpool w ataku ze trzy razy był, raz strzelili gola, ale sędzia niesłusznie nie uznał. prowadzenie Atleti w pełni zasłużone, choc przewagę mają większą niż jedna brama.
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Liverpool jak zwykle beznadziejna gra na wyjeździe (zasłużona porażka), a i tak u siebie wygrają i będą w finale.