Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 426 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano
  W dniu 5.08.2010 o 16:38, standby napisał(a):

No i jest 1:0 xDDDD To jest piękne xD

Ba, już 0-3, jak dzieci we mgle. Może być dość wysoko, hmm może 0-6?

Edytowane przez zwolak6

Opublikowano

wracam do domu, patrze nie ma w tv meczu, wiec stwierdzam, że sobie kurczaka usmażę. usmażyłem, zjadłem, odpaliłem kompa, patrzę na forumowym śledziku 0:3, (pipi)a wygrywają?? jak to możliwe, dobrze, ale beki nie będzie. następnie odpalam livescore,

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ciekawi mnie co napiszą i jak się teraz czują kibice Wisły. Przecież to jest paranoja, żeby Azerzy tak kręcili nimi. Tam tylko Jovanic gra, albo inaczej, wyciąga piłkę z siatki, bo to co obrona robi (świetny jak zawsze Brożek+Kowalski) to jest bardziej żałosne niż gra ludzi po pijaku.

Może Jaga chociaż zagra, bo wyjść i stać na boisku jak Wisła to obciach.

Opublikowano

Wiecie, powiedzial bym jak zwykle, ogladam w sierpniu eliminacje pucharow w wykonaniu polskich patałachow i mam juz pewnosc, ze to kolejny sezon, w ktorym nie bede ogladal polskiej pilki

Jaka to za(pipi)ista oszczedosc czasu

Opublikowano

Eh, cholera jasna. Szkoda, że nie zdążyłem obstawić porażek wszystkich polskich drużyn w tych eliminacjach :confused:

Opublikowano

Bo macie złe podejście. Należy na poważnie uświadomić sobie, gdzie jest nasze miejsce w europejskiej piłce i w związku z tym cieszyć się każdym zwycięstwem nad drużynami litewskimi, azerskimi i gruzińskimi. Trzeba zrewidować nasz potencjał, przestać żyć wynikami sprzed dekady i cieszyć się ewentualnym wystepem jednej z druzyn w fazie wstępnej Pucharu Europy, a nie wiecznie marzyć o Lidze Mistrzów, do której awansujemy tylko, nie oszukujmy się, w przypadku najprawdziwszego cudu.

No.

A Wy co roku z tą samą śpiewką: niby świadomi poziomu polskich drużyn, a jednak w przypadku porażki wielce zaskoczeni i rozeźleni. I tak w kółko.

Opublikowano
  W dniu 5.08.2010 o 17:20, Kmiot napisał(a):

Bo macie złe podejście. Należy na poważnie uświadomić sobie, gdzie jest nasze miejsce w europejskiej piłce i w związku z tym cieszyć się każdym zwycięstwem nad drużynami litewskimi, azerskimi i gruzińskimi. Trzeba zrewidować nasz potencjał, przestać żyć wynikami sprzed dekady i cieszyć się ewentualnym wystepem jednej z druzyn w fazie wstępnej Pucharu Europy, a nie wiecznie marzyć o Lidze Mistrzów, do której awansujemy tylko, nie oszukujmy się, w przypadku najprawdziwszego cudu.

No.

A Wy co roku z tą samą śpiewką: niby świadomi poziomu polskich drużyn, a jednak w przypadku porażki wielce zaskoczeni i rozeźleni. I tak w kółko.

bo niektorzy sa kibicami..a pilka jest nieprzewidywalna :)

Opublikowano

Im szybciej odpadniemy, im wiecej przegramy teraz, tym wieksza szansa dla polskiej pilki w przyszlosci. Im szybciej poczujemy dno, tym szybciej bedzie sie od czego odbic, poprzez rozpizdzenie tego wszystkiego.

Opublikowano

A tymczasem Jaga dzielnie walczy w Salonikach. 1:1 do przerwy ale ze wskazaniem na naszych bo kibice skroili flagę Arisu :potter:

Opublikowano

Serio, niech Jaga chociaż zremisuje bo znowu sobie będę pluł w brodę, że mi się nie chciało iść do totomixa postawić przeciwko naszej czwórce.

Opublikowano

No Jaga w 65 minucie prowadzi, więc kompletnej wtopy na razie nie ma ;)

Opublikowano

no Jaga ładnie, ale honoru polskiej poiłki to nie ratuje ;P

edit: karny bedzie, chyba, nie rozumiem po grecku

edit2: tak jednak karny, (pipi)a z kapelusza jak chuy, nie było faulu

edit3: 2:2, muszą strzelic to awansują

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No sędzia pedał wydrukował i 2:2

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA TOCZYMY BEKE Z WISLY ! No to Henio utopil kolejny zespol, nie ma co klasowy trener, pewnie jutro wyleci. Beke mialem straszna, akurat bylem na wycieczce ze znajomymi, kumpel mi pisze esa "1:0 dla azerow", minely z 5 minut "3:0" hahaha malo ze smiechu z auta nie wypadlem :potter:

Opublikowano

Del Piero piękna bramka. Losowanie nast. rundy jutro?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

to wszystko dlatego, że jeszcze nie ruszyła midget ekstraklasa!