Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie to nic by nie zmieniło, ale spoko, kolejny sposób do tłumaczenia się z porażek na pewno się przyda. Z roku na rok coraz gorzej z tymi drużynami, ciekawe z kim odpadniemy za rok, bo nie zapowiada się by było lepiej. Dno i wodorosty.

Opublikowano (edytowane)

A wedlug mnie zmieniloby duzo, bo nasze druzyny ni chuchu nie potrafia sie przygotowac do grania od poczatku lipca.

Dzisiaj Jagiellonia naprawdę dobrze motorycznie wygladała zresztą tydzień temu też czyli jednak można.Szkoda tego karnego dla Greków.

Edytowane przez Gregorius
Opublikowano

Dokładnie,

Los złączył Dnipro i GKS Bełchatów w 2007 roku w II rundzie eliminacji Pucharu UEFA. W pierwszym meczu rozgrywanym na Ukrainie padł remis 1:1 (gola dla GKS strzelił Ujek). Rewanż w Polsce rozpoczął się kanonadą z obu stron - po 21 minutach GKS prowadził jednak 2:1. Potem do głosu doszli zawodnicy z Dniepropietrowska, którzy w siedem minut strzelili trzy gole i ostatecznie ukraiński zespół wygrał 4:2 (gole dla GKS strzelili Nowak i Stolarczyk).

Ale to było 3 lata temu ;) Teraz są pewnie silniejsi..

Ale wiara umiera ostatnia. Są do pojechania :diablo:

Opublikowano

No i prawie tak jak pisałem, żadna nasza drużyna nie awansuje prócz wisły , o ale pomyliłem sie 3 druzyna azerbejdżanu okazała sie za silna i dla nich xDDD Tak jak Tomaszewski gadał, azerbejdżan już nam uciekł , teraz reprezentujemy poziom wysp owczych :D jesli nie trafimy w przyszłym roku na mistrza malty lub san marino znowu nie awansujemy xDDD Jak mi sie chce smiac z tych naszych ligowcow i z pzpn, a kase trzepią taką że hoho xD

Opublikowano

Nie strzeli

Sławomir Peszko za udział w przepychance zawodników podczas meczu Lech Poznań - Sparta Praga został zawieszony przez UEFA.

Pomocnik Kolejorza nie będzie mógł wystąpić w trzech najbliższych meczach w europejskich pucharach.

Opublikowano

Nie strzeli

Sławomir Peszko za udział w przepychance zawodników podczas meczu Lech Poznań - Sparta Praga został zawieszony przez UEFA.

Pomocnik Kolejorza nie będzie mógł wystąpić w trzech najbliższych meczach w europejskich pucharach.

Z taką formą to nie wiem czy to osłabienie. Mam nadzieję, że swoją szansę wykorzysta Kiełb. Szkoda tylko, że Rudnews nie może zagrać :( Będzie Bander. Trzeba być dobrej myśli. Mam nadzieję tylko, że Stilić nie wyjdzie w pierwszym składzie :whistling:

Opublikowano

Na WL poszła fama, że na bank na zwykłym polsacie poleci. Ktoś widział zapowiedź. Na razie programy żadne nie potwierdzają.

Na 100% jest na Polsat Futbol czy jakoś tak.

Opublikowano

No to fajnie, bo na C+ chyba Polsatu nie ma? Nawet tego najzwyklejszego. Nic no, będę ściskać kciuki.