Junkhead 33 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Przynajmniej w Capture The Flag Jaga wygrała. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Teraz trzymajmy kciuki, zeby Lech trafil na Liverpool albo Juventus. W sumie to jedyna nadzieja dla nas to zmiana sytemu na wiosna-jesien, bez tego nadal bedzie (pipi)zka jak teraz. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Według mnie to nic by nie zmieniło, ale spoko, kolejny sposób do tłumaczenia się z porażek na pewno się przyda. Z roku na rok coraz gorzej z tymi drużynami, ciekawe z kim odpadniemy za rok, bo nie zapowiada się by było lepiej. Dno i wodorosty. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 A wedlug mnie zmieniloby duzo, bo nasze druzyny ni chuchu nie potrafia sie przygotowac do grania od poczatku lipca. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 (edytowane) A wedlug mnie zmieniloby duzo, bo nasze druzyny ni chuchu nie potrafia sie przygotowac do grania od poczatku lipca. Dzisiaj Jagiellonia naprawdę dobrze motorycznie wygladała zresztą tydzień temu też czyli jednak można.Szkoda tego karnego dla Greków. Edytowane 5 sierpnia 2010 przez Gregorius Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Od przyszlego roku bede stawial na awans przeciwnikow w meczach eliminacyjnych pucharow. Jak przegraja to przynajmniej bede sie cieszyl z wygranych kuponow Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Lech Poznań - dnipro dniepropietrowsk Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2010 Lech trafił na ukraińskie Dnipro w ostatniej rundzie eliminacji. e: no właśnie. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Wypada tylko dodać,że pierwszy mecz zagra 19 sierpnia na Ukrainie, rewanż tydzień później. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Szkoda mi troche Lewandowskiego... poszedl do innego klubu,chcialby grac w fazie grupowej LE -a tutaj BvB trafilo na KARABACH...fatum;( Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Jak lech będzie prezentował taki poziom to nie ma szans z ukraincami. Chimbamba to nie lewandowski Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Dnipro chyba grało z GKS-em Bełchatów Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Dokładnie, Los złączył Dnipro i GKS Bełchatów w 2007 roku w II rundzie eliminacji Pucharu UEFA. W pierwszym meczu rozgrywanym na Ukrainie padł remis 1:1 (gola dla GKS strzelił Ujek). Rewanż w Polsce rozpoczął się kanonadą z obu stron - po 21 minutach GKS prowadził jednak 2:1. Potem do głosu doszli zawodnicy z Dniepropietrowska, którzy w siedem minut strzelili trzy gole i ostatecznie ukraiński zespół wygrał 4:2 (gole dla GKS strzelili Nowak i Stolarczyk). Ale to było 3 lata temu Teraz są pewnie silniejsi.. Ale wiara umiera ostatnia. Są do pojechania Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Ale to było 3 lata temu Teraz są pewnie silniejsi.. a my słabsi. Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Nie wiem czy Kolejorz jest słabszy od ówczesnego GKSu Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Nie wiem czy Kolejorz jest słabszy od ówczesnego GKSu Mówię o ogólnym poziome ligi. A z Lechem to się okaże. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 No i prawie tak jak pisałem, żadna nasza drużyna nie awansuje prócz wisły , o ale pomyliłem sie 3 druzyna azerbejdżanu okazała sie za silna i dla nich xDDD Tak jak Tomaszewski gadał, azerbejdżan już nam uciekł , teraz reprezentujemy poziom wysp owczych jesli nie trafimy w przyszłym roku na mistrza malty lub san marino znowu nie awansujemy xDDD Jak mi sie chce smiac z tych naszych ligowcow i z pzpn, a kase trzepią taką że hoho xD Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Dnipro - Lech na Polsacie Futbol No kurrr... Jak by nie mogli puścić na otwartym, albo chociaż na P.Sport... (pipi)e! Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 imo jak Lech strzeli chociaz jednego gola w tym dwumeczu to bedzie dobrze;0 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Nie strzeli Sławomir Peszko za udział w przepychance zawodników podczas meczu Lech Poznań - Sparta Praga został zawieszony przez UEFA. Pomocnik Kolejorza nie będzie mógł wystąpić w trzech najbliższych meczach w europejskich pucharach. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Nie strzeli Sławomir Peszko za udział w przepychance zawodników podczas meczu Lech Poznań - Sparta Praga został zawieszony przez UEFA. Pomocnik Kolejorza nie będzie mógł wystąpić w trzech najbliższych meczach w europejskich pucharach. Z taką formą to nie wiem czy to osłabienie. Mam nadzieję, że swoją szansę wykorzysta Kiełb. Szkoda tylko, że Rudnews nie może zagrać Będzie Bander. Trzeba być dobrej myśli. Mam nadzieję tylko, że Stilić nie wyjdzie w pierwszym składzie Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Gdzie można zobaczyć mecz? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Na WL poszła fama, że na bank na zwykłym polsacie poleci. Ktoś widział zapowiedź. Na razie programy żadne nie potwierdzają. Na 100% jest na Polsat Futbol czy jakoś tak. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 No to fajnie, bo na C+ chyba Polsatu nie ma? Nawet tego najzwyklejszego. Nic no, będę ściskać kciuki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi