Gość Orson Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 chociaż lech strzelił kuriozalna troche bramkę, obrona MC staneła jakby ktos uzył czasowstrzymywacza.... wynik , wynikiem ale cieszy postawa- bo patrząc na klasę rywala , na klase piłkarzy to mogło sie smiało skonczyc pogromem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Ano mogło ale w tym wypadku się nie skończyło Szkoda głupich błędów, bo jak czasami widzę jak Manuel czy Bosy się ustawiają do piłek to krew mnie zalewa. Ja wiem że w TV to inaczej widać ale jakiś tam instynkt powinni mieć, a nie, że kolo przyjmie, obróci się [tak tak, w PL lidze nikt tak nie potrafi, to i przyzwyczajeni nie są] i ma czystą pozycję do strzału. Burić też mnie w(pipi)ia tym swoim: wychodzeeeeeeeeeee albo nie albo tak aaaaaaaaaaa gol ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Adebayor nastrzelał taskich goli w Premiership mnóstwo, z jednej strony każdfy wie co ten koleś gra ale powstrzymac go to już inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Ogólnie to na Bosego już chyba czas. Z całym szacunkiem, bardzo lubię tego gracza ale popełnia coraz więcej błędów. Krivets jak zwykle - minuta ciszy. Przed meczem wyszedłem z założenia, że każdy wynik niż 3-0 nie będzie zły. A to że czarna perła strzeliła bramkę to w ogóle jest szał. Mam nadzieję, że Zielinski nie zacznie go wpuszczać do 11 po tym incydencje W niedzielę Górnik... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Meczyk zaje,bisty. Kibice tez dali rade. Dobrze, ze przynajmniej jeden polski zespol sie pokazuje w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 No to 3bamba zostanie sprzedany po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Niech go nawet oddadzą za darmo, chłopak się u nas marnuje, lepiej by mu szło chyba zdobywanie punktów w rugby, bo chyba tam trzeba kopać piłkę 10m nad bramką? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Środek obrony tragedia wczoraj, na Bosego na pewno czas, Arboleda musi się ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 22 października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Ciekawe co sugerowały te dziwne gesty adebayora (coś jak strzepywanie z siebie kurzu) po strzelonych golach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Może to, że w lidze prawie nie gra i jest tylko rezerwowym Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Fajny meczyk ;] Pierwsza bramka trochę frajerska. I tak jest za(pipi)iście. Strzelić bramkę drugiemu zespołowi najlepszej ligi na świecie to wyczyn. Przy tym 2:1 po cichu liczyłem na brame Czibamby albo Rudnevsa albo kogoś ale Silva z Adebayorem szybko sprowadzili mnie na ziemie ;D Najważniejsze że wstydu nie ma. A co do cieszynki Adebayora to coś jakby go odkurzył Mancini, wstawił do składu a ten odpłacił mu się bramkami. Ogólnie ciężko na zdrowy rozum to wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 A może pokazywał że się tego dnia umył? My to tak z kumplami zintepretowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi? Bo nie oglądałeś meczu i (pipi) wiesz? A może dlatego żeś Kibic ze StolYcy i po prostu zazdrościsz Kolejorzowi gry w LE? :potter: Oglądałem Faktem jest, że Lech przegrywa ostatnio wszystko i wszędzie. No chyba temu nie zaprzeczysz? A zazdrościć, to wy nam możecie gry - z sukcesami - w Lidze Mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 A zazdrościć, to wy nam możecie gry - z sukcesami - w Lidze Mistrzów A w 74 to dopiero mieliśmy reprezentację! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi? Bo nie oglądałeś meczu i (pipi) wiesz? A może dlatego żeś Kibic ze StolYcy i po prostu zazdrościsz Kolejorzowi gry w LE? :potter: Oglądałem Faktem jest, że Lech przegrywa ostatnio wszystko i wszędzie. No chyba temu nie zaprzeczysz? A zazdrościć, to wy nam możecie gry - z sukcesami - w Lidze Mistrzów przegrać z wiceliderem premiership, najszybszej lidze swiata, na terenie rywala, po dobrym meczu, który przy pewnej dobie szczescia mógłby skonczyc sie remisem (ten adebayor był do upilnowania kurde ) , faktycznie hanba... zazdroscic gry z sukcesami w lidze mistrzów? kibicujesz jakiejs druzynie w pilece recznej? to nie ten topik szaleńcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 On żyje latami, kiedy Legia zdobywała piłkarzy przez powołania do służby zasadniczej No chyba że to ja żyję w alternatywnej rzeczywistości, a tak naprawdę, poza matriksem Legia gra teraz w fazie grupowej LM ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 Jutro chyba na C+ film o Legii z sezonu 69/70. Maiden cofnął się w czasie i pier.doli głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 Jak to Maiden. Gdzy Legia wygrywa, cały w skowronkach. Gdy trafi się porażka( 5 razy na 10 spotkań - a gdzie tu mowa o LM ) to nic nie wyskrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 Hehe, też to zauważyłem :potter: To ma swoją nazwę : Kibic sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 października 2010 No pewnie, dlatego kibicuję Legii od 1993 roku Nie pamiętam by w latach 90 grali w Legii piłkarze "z poboru". Widać, coś przeoczyłem. Jak to jest? Lat temu pięć w kąciku mieliśmy dwa dwa tematy dedykowane konkretnym drużynom: o Legii i Wiśle (dziś pewnie na 13-ej stronie kącika). Dziś, mamy w kąciku dwa liczące się tematy: o Legii i Lechu. Wnioski, pozostawiam kibicom a-sukcesywnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 października 2010 5 lat temu nie udzielałem się za bardzo poza HHC i PC. Proste :potter: Wiesz co znaczy sukcesywność w ogóle? :F No i w kąciku jest więcej niż 2 liczące się tematy Dwa liczące się tematy są o Lechu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 października 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 25 października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 października 2010 pięć lat temu nie było PC stona, nie kłam, KIBICU SUKCESU! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2010 Koniec biletów na mecz z City. Skończyły się po 4,5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 4 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2010 Haha Dimitrij "Japier.dole" Injac :potter: Znowu sie nie bał i zaje.bał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi