Opublikowano 22 października 201014 l chociaż lech strzelił kuriozalna troche bramkę, obrona MC staneła jakby ktos uzył czasowstrzymywacza.... wynik , wynikiem ale cieszy postawa- bo patrząc na klasę rywala , na klase piłkarzy to mogło sie smiało skonczyc pogromem
Opublikowano 22 października 201014 l Ano mogło ale w tym wypadku się nie skończyło Szkoda głupich błędów, bo jak czasami widzę jak Manuel czy Bosy się ustawiają do piłek to krew mnie zalewa. Ja wiem że w TV to inaczej widać ale jakiś tam instynkt powinni mieć, a nie, że kolo przyjmie, obróci się [tak tak, w PL lidze nikt tak nie potrafi, to i przyzwyczajeni nie są] i ma czystą pozycję do strzału. Burić też mnie w(pipi)ia tym swoim: wychodzeeeeeeeeeee albo nie albo tak aaaaaaaaaaa gol ;/
Opublikowano 22 października 201014 l Adebayor nastrzelał taskich goli w Premiership mnóstwo, z jednej strony każdfy wie co ten koleś gra ale powstrzymac go to już inna para kaloszy
Opublikowano 22 października 201014 l Ogólnie to na Bosego już chyba czas. Z całym szacunkiem, bardzo lubię tego gracza ale popełnia coraz więcej błędów. Krivets jak zwykle - minuta ciszy. Przed meczem wyszedłem z założenia, że każdy wynik niż 3-0 nie będzie zły. A to że czarna perła strzeliła bramkę to w ogóle jest szał. Mam nadzieję, że Zielinski nie zacznie go wpuszczać do 11 po tym incydencje W niedzielę Górnik...
Opublikowano 22 października 201014 l Meczyk zaje,bisty. Kibice tez dali rade. Dobrze, ze przynajmniej jeden polski zespol sie pokazuje w Europie.
Opublikowano 22 października 201014 l Niech go nawet oddadzą za darmo, chłopak się u nas marnuje, lepiej by mu szło chyba zdobywanie punktów w rugby, bo chyba tam trzeba kopać piłkę 10m nad bramką? ;>
Opublikowano 22 października 201014 l Środek obrony tragedia wczoraj, na Bosego na pewno czas, Arboleda musi się ogarnąć.
Opublikowano 22 października 201014 l Autor Ciekawe co sugerowały te dziwne gesty adebayora (coś jak strzepywanie z siebie kurzu) po strzelonych golach.
Opublikowano 22 października 201014 l Fajny meczyk ;] Pierwsza bramka trochę frajerska. I tak jest za(pipi)iście. Strzelić bramkę drugiemu zespołowi najlepszej ligi na świecie to wyczyn. Przy tym 2:1 po cichu liczyłem na brame Czibamby albo Rudnevsa albo kogoś ale Silva z Adebayorem szybko sprowadzili mnie na ziemie ;D Najważniejsze że wstydu nie ma. A co do cieszynki Adebayora to coś jakby go odkurzył Mancini, wstawił do składu a ten odpłacił mu się bramkami. Ogólnie ciężko na zdrowy rozum to wytłumaczyć
Opublikowano 23 października 201014 l A może pokazywał że się tego dnia umył? My to tak z kumplami zintepretowaliśmy.
Opublikowano 23 października 201014 l Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi? Bo nie oglądałeś meczu i (pipi) wiesz? A może dlatego żeś Kibic ze StolYcy i po prostu zazdrościsz Kolejorzowi gry w LE? :potter: Oglądałem Faktem jest, że Lech przegrywa ostatnio wszystko i wszędzie. No chyba temu nie zaprzeczysz? A zazdrościć, to wy nam możecie gry - z sukcesami - w Lidze Mistrzów
Opublikowano 23 października 201014 l A zazdrościć, to wy nam możecie gry - z sukcesami - w Lidze Mistrzów A w 74 to dopiero mieliśmy reprezentację!
Opublikowano 23 października 201014 l Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi? Bo nie oglądałeś meczu i (pipi) wiesz? A może dlatego żeś Kibic ze StolYcy i po prostu zazdrościsz Kolejorzowi gry w LE? :potter: Oglądałem Faktem jest, że Lech przegrywa ostatnio wszystko i wszędzie. No chyba temu nie zaprzeczysz? A zazdrościć, to wy nam możecie gry - z sukcesami - w Lidze Mistrzów przegrać z wiceliderem premiership, najszybszej lidze swiata, na terenie rywala, po dobrym meczu, który przy pewnej dobie szczescia mógłby skonczyc sie remisem (ten adebayor był do upilnowania kurde ) , faktycznie hanba... zazdroscic gry z sukcesami w lidze mistrzów? kibicujesz jakiejs druzynie w pilece recznej? to nie ten topik szaleńcze
Opublikowano 23 października 201014 l On żyje latami, kiedy Legia zdobywała piłkarzy przez powołania do służby zasadniczej No chyba że to ja żyję w alternatywnej rzeczywistości, a tak naprawdę, poza matriksem Legia gra teraz w fazie grupowej LM ???
Opublikowano 23 października 201014 l Jutro chyba na C+ film o Legii z sezonu 69/70. Maiden cofnął się w czasie i pier.doli głupoty.
Opublikowano 23 października 201014 l Jak to Maiden. Gdzy Legia wygrywa, cały w skowronkach. Gdy trafi się porażka( 5 razy na 10 spotkań - a gdzie tu mowa o LM ) to nic nie wyskrobie.
Opublikowano 24 października 201014 l Hehe, też to zauważyłem :potter: To ma swoją nazwę : Kibic sukcesu
Opublikowano 25 października 201014 l No pewnie, dlatego kibicuję Legii od 1993 roku Nie pamiętam by w latach 90 grali w Legii piłkarze "z poboru". Widać, coś przeoczyłem. Jak to jest? Lat temu pięć w kąciku mieliśmy dwa dwa tematy dedykowane konkretnym drużynom: o Legii i Wiśle (dziś pewnie na 13-ej stronie kącika). Dziś, mamy w kąciku dwa liczące się tematy: o Legii i Lechu. Wnioski, pozostawiam kibicom a-sukcesywnym
Opublikowano 25 października 201014 l 5 lat temu nie udzielałem się za bardzo poza HHC i PC. Proste :potter: Wiesz co znaczy sukcesywność w ogóle? :F No i w kąciku jest więcej niż 2 liczące się tematy Dwa liczące się tematy są o Lechu 8)
Opublikowano 4 listopada 201014 l Haha Dimitrij "Japier.dole" Injac :potter: Znowu sie nie bał i zaje.bał