Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Na farta, ale jest :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Postawa Lecha w LE jest dla mnie niewytłumaczalna :0

Bakero cieszy się jakby miał w tym jakiś udział ;)

Opublikowano

na farcie, ale jest, bo "piniondze nie grajom"

dali możdżeniowi strzelić, to pokarał hehe

Opublikowano

Juve 0-0 Salzburg. A więc witamy Lecha w dalszej części pucharu chyba? :D

Opublikowano

Dziekuje ci Lechu za to ze poraz pierwszy od 5 lat mogę iść do pracy nie wstydząc się za polska piłkę !!!

Opublikowano

W takim dniu jak dziś wszyscy jesteśmy Poznaniakami :yes:

Opublikowano

W takim dniu jak dziś wszyscy jesteśmy Poznaniakami :yes:

Typisz polisz pirdolisz.

Wracamy na pierwsze miejsce :D

uefacomuefaeuropaleague.png

Opublikowano

W takim dniu jak dziś wszyscy jesteśmy Poznaniakami  :yes:

Typisz polisz pirdolisz.

Wracamy na pierwsze miejsce :D

uefacomuefaeuropaleague.png

Sam pirdolisz.

Każdy polak się cieszy, że lech awansował i nie ma wyjątków. W końcu coś się (pipi)a w polsce UDAŁO.

Opublikowano

BAKERO TO TRENER KOZACZEK! :teehee:

Opublikowano

Stona - To była mała ironia ;) Lechowi gratuluję, bo naprawdę przyjemnie się to oglądało. Praktycznie niemożliwe wyjście z grupy śmierci, stało się jak najbardziej realne.

Opublikowano

Lewandowski znowu spie rdolil setke sam na sam z bramkarzem :potter:

Opublikowano

Postawa Lecha w LE jest dla mnie niewytłumaczalna :0

To samo.

No ale pozostaje sie cieszyc bo wreszcie można byc dumnym z polskiego klubu w pucharach i nie wstydzić sie po odpadnięciach z mistrzami kazachstanu czy czymś tam. Ostatnio chyba tak miło polski klub oglądało się w czasach Wisłykiedy grali tam Żurawski, Szymkowiaka i reszta.

Brawo Lech

Opublikowano

Mnie cieszą te wyniki. Niech zajdą jak najdalej. Żadna PL drużyna nie jest w stanie grać na 120% tyle meczy w sezonie. W weekend szykuje się kolejna klęska w lidze. :teehee:

Bakero KOZACZEK

Opublikowano

jeśli w przypadku równej liczby punktów o awansie decyduje bezpośrednie starcie to do awansu wystarcza Lechowi remis niższy niż 3-3 z Juve

Opublikowano

Lewandowski znowu spie rdolil setke sam na sam z bramkarzem :potter:

W swoim stylu nalezy dodac - zamykam oczy i napier.dalam w bramkarza, moze przejdzie. Jeszcze pare takich meczy i na dobre wyladuje na koncu lawki.

Opublikowano

Mnie cieszą te wyniki. Niech zajdą jak najdalej. Żadna PL drużyna nie jest w stanie grać na 120% tyle meczy w sezonie. W weekend szykuje się kolejna klęska w lidze. :teehee:

Bakero KOZACZEK

Czekaj bo nie ogarniam. Temat jest o LE, a Ty wrzucasz tutaj swoje uwagi o kolejnym meczu Legii? O.o

Opublikowano

jeśli w przypadku równej liczby punktów o awansie decyduje bezpośrednie starcie to do awansu wystarcza Lechowi remis niższy niż 3-3 z Juve

Wlasnie. Zna ktos regulamin rozgrywek? Interesuje mnie jakie kryteria w 1-szej kolejnosci brane sa pod uwage przy udzielaniu promocji w sytuacji kiedy to dwa zespoly walczace o jedno miejce w 2-giej rundzie maja rowna liczbe punktow.