Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Eeee. Stona, że Ci się cche iść na ten mecz. Zimno będzie i w ogóle. W domku ciepełko, piwko itd.

Zawsze możesz oddać bilet mi :potter:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Jakaś stacja zamierza transmitowac ten mecz, czy znowu będę musiał oglądac w necie?

Opublikowano

TV4 , w końcu to polszmat :D

1X , nie ma bata żeby było inaczej :dance:

Opublikowano

Skład Lecha:

Kotorowski - Wojtkowiak, Bosacki, Arboleda, Henriquez - Injać, Djurdjević - Peszko, Stilić, Kriwiec - Rudnevs

No (pipi)...Wojtkowiak za kikuta :(

Opublikowano

Jeśli temp. spadnie do -15 piłkarze Juve nie wychodzą na murawe (bo mogą) i nie ma meczu dziś.

Opublikowano

Ta wlasnie tez ogladalem, mysle, ze jednak wyjda, chyba, ze chca przyjechac tu za tydzien, a wtedy moze byc jeszcze gorsza pogoda.

Opublikowano

No zobaczymy czy włosi to gracze z gochones czy zwykłe puty.

Opublikowano

Ta wlasnie tez ogladalem, mysle, ze jednak wyjda, chyba, ze chca przyjechac tu za tydzien, a wtedy moze byc jeszcze gorsza pogoda.

Mecz w takim razie odbył by się jutro. Tak jest zazwyczaj gdy jakieś spotkanie jest przekładane. Ale to Uefa decyduje czy się mecz odbędzie czy nie.

No mogli by odmówić wyjścia i podarować walkowera :D

Edytowane przez lukas1988

Opublikowano

Przed chwila mowili w studiu, ze moga odmowic gry przy tak niskiej temperaturze <_<

Opublikowano

1-1 :rolleyes: i będzie nerwowo.

Tak jak mówiłem. 1-1 i w końcówce się tylko modliłem o ten gwizdek... Ale dzięki Bogu się udało. Kolejorz znowu ratuje honor polskiej piłki kopanej... A Rudnews jeszcze parę takich meczów i doczeka się pomnika w Poznaniu :D

Każdy z nas to wie, co w życiu liczy się...

Opublikowano

nosz kuuuuuurwa, a wiec kolejne 4x wpierdol jeszcze tej jesieni ;/

Będzie przynajmniej wymówka dlaczego Lech nie strzelił bramki w tegorocznej edycji LE. :whistling:

Juventus

Man City

Salzburg

Lech

Ale kara bedzie :ninja:

Piękne mecze z autobusem w polu karnym się nam szykują

No to można zacząć obstawiać ile strzałów celnych na bramkę odda Lech w 6 spotkaniach. :thumbsup:

Myślę, że Lech ma szanse na awans.

Edit: Sorry, miało być do tematu "JOKES".

Panie i Panowie, przedstawiamy

Lech - Juventus 0-3 widzow 40 000

Lech - Manchester City 0-4 Widzow 40 000

Lech - Red Bull 1-0 Widzow 40 000

Jak juz mamja odpadac w grupie to fajnie ze z takimi zespolami ;) Przynajniej dobra kase za bilety przytula

Lech ma po jablkach ehh :/

Mecze Juve sledzę od dawna i moge pocieszyc fanów Lecha, że są w stanie zremisowac u siebie, moze na wyjezdzie, choc okienko transferowe jeszcze jest otwarte i nie wiadomo czy Juve się wzmocni. O Salzburgu nie wiem nic, ale sa raczej w zasięgu, można liczyc na wygraną u siebie. Najgorzej będzie z Man City, stawiam na jakis progrom w stylu 3:0 w domu.

Klasyfikacja koncowa bedzie pewnie wygladala tak

City

Juve

Red Bull

Lech

Groclin zremisowal z Man City to i Lech moze :potter:

A tak na serio to slabo. Mogliby trafic latwiejsza grupe i pozdobywac jakies punkty UEFA dla polskich druzyn. Pod wzgledem finansowym dla wladz Lecha to tez srednio, bo o ile sie nie myle, z Juve i MC mecz w Polsce odbedzie sie na tym prowizorycznym stadionie na 15 tys widzow (no, ale nie wiem i nie chce mi sie sprawdzac). No chyba, ze odpowiednio podbija cene :potter:

Nie mówcie, że naprawdę wierzycie, iż Lech z taką grą jaką prezentuje ma jakiekolwiek szanse z którąś z drużyn z grupy A?

Nie okłamujmy się, gdzie poziom jakiejkolwiek polskiej drużyny, a gdzie poziom takiego Juve. W obecnych czasach nie ma słabych w Europie podobno, ale i tak piłkarzom z Turynu, Salzburga i Manchesteru wystarczy, że zwyczajowo pobiegają do ostatniego gwizka , w normalnym tempie, gdzie piłkarze Lecha zwijają się po 60 minutach gry ze skurczami.

Wiem, wiem, 5 zawodników jak dojdzie z podstawowego składu to będzie lepiej. Ja liczę na niespodzianki, może uda się Kolejorzowi urwać punkty potentatom.

Jeżeli chodzi o Juventus to myślę, że zdominują pierwszy mecz. Szczególnie groźny będzie pewnie Del Piero. Spokojnie strzeli jedną lub dwie bramki. Oglądałem wczoraj ich mecz i widać, że tam gdzie polscy piłkarze mają problemy tam oni pokazują klase. Przyjęcie piłki, kontrola tejże, przerzuty na drugą stronę boiska.

Man City to taka niewiadoma. Równie dobrze mogą zlekceważyć Lecha i po szybkim golu strzelonym przez Kolejorza rzucić się do nerwowej gry. Tu jest szansa na kontry Lecha.

O Salzburgu najmniej wiadomo, oprócz tego, że ma całkiem konkretne pieniądze i kilku starszych zawodników w składzie ( chyba Angel, były piłkarz Aston Villi ).

Jesteśmy kopciuszkami w sumie, Zieliński najlepszym trenerem nie jest, ale przy odpowiedniej współpracy i zaangażowaniu myślę, że MOŻE, MOŻE się udać awansować kosztem np: Starej Damy. [hehe, i on ma bana :( ]

BTW: Miejsce 3 premiuje awansem drużynę w jakichkolwiek okolicznościach?

No i Lech odpadł z ligi europejskiej :)

Fajnie, przynajmniej efektowne wpier/dole będą. Ciekawe czy z tym śmiesznym składem Lech będzie próbował grać z kimkolwiek otwartą piłkę czy strateg Zieliński ustawi autobus w bramce od pierwszej minuty. Co by nie było wiem jedno - będzie śmiesznie.

<wozi się po forumku>

HA! Hejterzy :D

AWANSSSSSSSSSSSSSSSSS :D

Opublikowano

Jeżeli stona pousuywał posty to aż mi szkoda słów: / [Tak, usuwałem posty jak byłem na stadionie, z mojej ultranowoczesnej fotokomórki. Szkoda słów, że dajesz się tak łatwo komuś podpuścić] /Stona

Meczyk bardzo ciekawy, ale nie ma co ukrywać, Juve było dużo lepsze i gdyby nie śnieg wynik meczu byłby całkiem inny.

Btw co robił kikut na boisku ? Przecież poziom jego gry jest całkowicie nie na LE, chłopak niewiele umie.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Lech też miał kilka okazji żeby podwyższyć. A Kiki wypracował sobie ładną sytuację sam na sam [którą z(pipi)ał :F ].

Opublikowano

Hahaha sytuacja Kikuta mnie rozwaliła na łopatki - na powtórce było widać, że od momentu wyjścia za obronę nawet nie spojrzał na bramkę, wzrok na piłkę jak szpak w pi.zdę i j*b przed siebie :potter:

Opublikowano

Pewnie jej o stopera chodziło ;)

Ja w jakieś dobre transfery nie wierzę, ten zarząd to @#%!% i coraz bardziej mam ich dość. Temat jest o LE więc uskuteczniajmy może transfery w temacie o Lechu [przeniosę tam posty jak mi się uda:F ].

Dziś Borussia ograła Lwów 3-0. Z ciekawych rzeczy to ..

Lewy cały czas potrzebuje miliona sytuacji żeby strzelić bramkę

Kibice Karpat to ładne hardkory, przez pół meczu dopingowali zespół topless :D Co by nie mówić, i tak tylko ich było słychać. Ach, ten Słowiański styl darcia mordy :wub:

Dużych niespodzianek nie było.

Lech, jeśli zajmie 2 miejsce, to będzie grał z kimś z LM, tak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gardzę sevillą. Kiedy na zegarze wybiła 60 minuta to zaczęli grać na czas. W pewnym momencie dwóch bambusów się położyło na ziemi i niby skurcz. No rozpier.doliłbym karabinem maszynowym dosłownie. Z doliczonych 5 minut grano może 2, bo Palop sobie złapał piłkę do ręki i nie oddawał, a sędzia zareagował tylko żółtkiem. Generalnie sędzia dawał dupy raz za razem. Z Polaków tylko przyzwoicie grał Piszczek, choć i ten zawalił bramkę. Kuba jeździec bez głowy, a Lewy niewidoczny.