Matinx 19 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Po co oni krzyczą "strzelcie (pipi)om gola" ? Kosę mają z Bragą ? W Poznaniu to samo było Ooooooo, dwazejro. Wszystko wraca na właściwe tory. Liverpool, taaaa Idealne podsumowanie. "PO CO" pasuje bardzo czesto do zachowan tych niebieskich chlopcow Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jako że ostatnio oglądałem mecz Polska-Norwegia, a wcześniej mecze Lecha w fazie grupowej, stwierdzam, że strzelanie przypadkowych bramek po desperackich atakach to nasza polska specjalność. Braga też o tym wie i z każdą minutą widać, jak zaczyną robić w pory ze strachu. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Najpierw Lech musi miec pilke na polowie Bragi dluzej niz 20 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Okej, jest już bardzo desperacko. Zaraz powinien paść gol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Braga rządzi <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) No byla desperacka akcja ale Artur obronil strzal Rudnevsa. I poprzeczka lol. Edytowane 24 Lutego 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 poprzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 To co za rok puchar intertoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 raczej puchar polski jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie no puchar polski to juz 2 marca sie zakonczy dla Lecha z taka grą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 cóż...szkoda bo rywal był bardzo blisko, ogromne jednak brawa dla lechitów za całokształt LE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 najgorszy mecz sezonu mam nadzieję, to co pokazali to zakrawa na kpinę. Ostatnie 5 minut to i ja mogę biegać i strzelać w poprzeczki. Żenada i brak koncepcji. Smutno mi i idę spać Teraz cała nadzieja w tym, ze się chopaki zepna na ligę i puchar, bo tyko to im zonstalo. FCK Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ahh, szkoda mi chłopaków. Na końcu byli tak blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Obiektywnie trzeba jednak stwierdzic, ze to Braga zasluzyla na ten awans. Lech gral bardzo chaotycznie, zagrozenie stwarzal tylko po przypadkowych akcjach. Zgadzam sie tu z Koltoniem, ze mistrz Polski nie powinien grac tylko i wylacznie dlugimi podaniami do przodu. Ale i tak ogolnie to oczywiscie trzeba pozytywnie ocenic wystep w pucharach. Teraz niech sie wezma do roboty w lidze, zeby w nastepnym sezonie mial nas kto reprezentowac godnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 No ten mecz to była jedna wielka porażka. Zero pomyślunku, zero jakichś przemyślanych akcji, Stilic w napadzie o.O WTF? Tak jak za(pipi)iście sobie radzili w fazie grupowej, tak teraz, z łatwiejszym przeciwnikiem pokazali że jeszcze dużo nam brakuje do dobrej gry w europejskich pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Chciałem oglądać Lecha Poznań, a nie zespół z 3 ligii. Mogło się do nas uśmiechnąć szczęście w samej końcówce, ale tylko pokazało twarz i zniknęło. Wszystko, co związane z Ligą Mistrzów jest od naszych zespołów lepsze. Pokonaliśmy Man. City a Bragi nie mogliśmy? Wciąż tego nie mogę pojąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 No tak, Bakero tez zaszalal z tym ustawieniem... Ale z 2 strony, jak sie nie ma skrzydlowych, a kupuje 8 srodkowego pomocnika to tak to pozniej jest. Z pustego to i Napoleon nie wypije Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 (edytowane) Wilk to jakieś nieporozumienie,on nic nie potrafi Edytowane 25 Lutego 2011 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Mam złe przeczucia, że ten sezon jest stracony. Niebawem się okaże, że odpadamy z Pucharu Polski, a straty do 3 miejsca nie odrobimy. Wszystkie gwiazdki odejdą i zapomną o Kolejorzu. Rozpoczniemy od zera, budując nowy zespół. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 i Reiss wróci. Dopoki przerwy miedzy rundami beda tak dlugie to nie ma co marzyc o podboju eurpy na "wiosne". Smutne to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jak widać po ostatnich miesiącach nie ma u nas warunków na granie do połowy grudnia czy od końca stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Śniegu brakowało wczoraj, to jest ku.rwa to! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 (edytowane) No, wczorajszy mecz pokazał, że klub z Wielkopolski najlepsze partie rozgrywa gdy murawa przykryta jest grubą warstwą śniegu. Na zielonej trawce wiedzie mu się zdecydowanie gorzej. PS: Stona, jaki z Ciebie cenzorek. Boli? Edytowane 25 Lutego 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 (edytowane) Zabolało by Ciebie, gdybym uznał to co zrobiłeś za "3. Należy unikać postów nie wnoszących nic do dyskusji. Jeśli chcesz tylko komuś przytaknąć, to lepiej nic nie pisz." A Lech akurat w tym spotkaniu w Bradzie nie pokazał nic. Zagrali okropne spotkanie i pewnie gdybym nie miał dobrego towarzystwa podczas meczu, to bym sobie oglądanie tego czegoś darował. Z tym że mecze Lecha w LE , to na szczęście nie tylko ostatni mecz z Bragą, ale też b.dobre spotkania w fazie grupowej. edit. Skończ już te personalne pojazdy. Edytowane 25 Lutego 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi