Opublikowano 14 lipca 201113 l Cóż, wynik nie powala, ale ofensywna gra i przewaga nad rywalem każą widzieć jakąś nadzieję, że Śląsk się nie skompromituje. No nic, czekamy na rewanż, a po jutrzejszym losowaniu będzie można sobie pogdybać, co dalej.
Opublikowano 14 lipca 201113 l Broń Boże nie sądzę, żeby Mila miał jakieś wyjątkowe piłkarskie skille, ale patrząc na mecze Wisły i Śląska, myślę, że taki Małecki mógłby go poprosić o kilka korepetycji w niezgłębionym dla Patryka temacie pt. ' dośrodkowywanie piłki w pole karne'
Opublikowano 15 lipca 201113 l Nie porównujmy Mili do Małeckiego, pliz. Niech Małecki najpierw wyeliminuje, może nie Manchester City, ale chociaż Liteks Łowecz, to pogadamy. Wszyscy wiedzą, że gdyby nie względy pozaboiskowe, Sebek grałby w kadrze, bo na pewno jest w lepszej formie od wielu, wielu powołań Smudy. Śląsk (albo Dundee) trafił bez wątpienia na najlepsze możliwe losowanie. Mogło być Fulham, Broendby albo PAOK, a jest - prawdopodobnie - Lokomotiw Sofia. To czwarty zespół ligi bułgarskiej, nienawiązujący walki z czołówką (przez ostatnie dwa sezony średnio tracił 25 punktów do Liteksu Łowecz). Faza playoff (ta z Romą, Atletico Madryt itp.) jest na wyciągnięcie ręki.
Opublikowano 15 lipca 201113 l Gdyby nie dziwne i zrozumiałe tylko dla Franza względy pozasportowe, to połowę kadry stanowili by inni ludzie. Pewnie, że Mila i Mały to inna pozycja itd (choć obydwoje stanowią przykład polskiego piłkarza wyróżniającego się w Ekstraklasie, ale za słabego/głupiego na poważniejsze ligi) Po prostu w tych dwóch meczach widać lekką przepaść pod względem takich podstaw gry w piłkę jak dośrodkowywania, czy strzały między Małeckim, a piłkarzem o niezłej (żadnej tam wybitnej) technice, jak Mila. W trosce o dobro Wisły Patryk powinien zamienić hierarchię treningową na linii siłka - trening z piłką i trening myślenia na boisku, a Maaskant w końcu zabronić mu wykonywania jakichkolwiek stałych fragmentów.
Opublikowano 21 lipca 201113 l Nie. http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html Po co mają pokazywać porażkę ?
Opublikowano 21 lipca 201113 l śląsk bez napastnika... "Faworytem spotkania jest Śląsk... ale chyba tylko w Polsce. Nie tylko szkoccy kibice, ale i bukmacherzy myślą inaczej. Dla bukmacherów Unibetu Dundee jest podwójnym faworytem: nie tylko 'powinno' wygrać mecz rewanżowy (kurs 2,10 wobec 3,10 na Śląsk) ale i awansować do III rundy eliminacji (kurs 1,30 na Szkotów wobec 1,64 na ekipę z Wrocławia). " kiboli słychać edit: trochę nie w porę będą baty:D Edytowane 21 lipca 201113 l przez luk_ash
Opublikowano 21 lipca 201113 l Nie minęło 5 minut i już dwa - zero. Nie ma to jak polskie drużyny w pucharach ;] I po ch. ja to w ogóle chciałem oglądać? Zawsze się zaklinam, że nigdy więcej... Tym razem to naprawdę już ostatni raz ;] "Tocze" ;]
Opublikowano 21 lipca 201113 l Spośród wszystkich polskich druży w pucharach wcześniej przwidywałem, że pierwszego rywala przejdą wszystkie poza Śląskiem. Jagiellonia już się skompromitowała. Po pierwszym meczu Śląska pomyślałem sobie, że jednak ten Lenczyk działa cuda, jak 10 lat temu z Wisłą. Lenczyk jest jedyną "gwiazdą" tego zespołu ;] Ma gość różne fajne pomysły, ale czy przy stracie dwóch bramek w niecałe 5 minut jest w stanie coś wymyślić? Wątpię.