Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Jako najwiekszy kibic Legii na forum jestem usatysfakcjonowany faktem, iz pilkarze wzieli sobie moje slowa krytyki sprzed tygodnia.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Jako najwiekszy kibic Legii na forum jestem usatysfakcjonowany faktem, iz pilkarze wzieli sobie moje slowa krytyki sprzed tygodnia. wzięli i co z nimi zrobili? jak wyglądała ta pierwsza połowa?
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l No proszę, a już na nich postawiłem krzyżyk. Obso, pewnie gadałeś ze Skorżą , powiedz , rozjadą ich 2-3 czy będą grali na karne?
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l No proszę, a już na nich postawiłem krzyżyk. Obso, pewnie gadałeś ze Skorżą , powiedz , rozjadą ich 2-3 czy będą grali na karne? Maciek powiedzial, ze beda chcieli rozstrzygnac losy spotkania w drugiej polowie.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l noo bramka Rybusa pierwsza klasa, szacun, udało się chłopakowi. Legia naładowana energią teraz ma szansę na awans, fajnie by było, ale że dwie drużyny w europejskich pucharach na jesień to za dużo, to pewnie coś się z(pipi)ie.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Z przykrością muszę stwierdzić, że Legia w przeciwieństwie do Wisły nie przynosi polskiej piłce wstydu w tym dwumeczu.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l rofl W takich chwilach wszyscy jesteśmy Legionistami! Edytowane 25 sierpnia 201113 l przez teddy
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Maciek powiedzial, ze beda chcieli rozstrzygnac losy spotkania w drugiej polowie.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Jestem zszokowany. 2 Polskie zespoły w LE. Jeśli Śląsk awansuje to znak, że Apokalipsa blisko.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l [kibicowska logika] Dwumecz Spartaka z Ajaksem: 4-0. Ajax z Milanem: 3-1. Wychodzi na to, że Legia-Milan: 7-1. Czyli Legia-Real: 4-0. [/kibicowska logika]
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Czemu Maidena jeszcze nie ma w tym temacie ? Pewnie pojawi się w temacie o Legii, wklei zdjęcie jak pałują Kibiców Legii i zniknie do kolejnego sukcesu.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Będę Cię cytował przez kilka kolejnych spotkań Legii A już serio, to dobre spotkanie Legii, nie sądziłem że są w stanie zdobyć Moskwę. Gratki!
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Maiden pewnie po tym meczu się zachleje i tak szybko na forum nie przyjdzie 2 drużyny w grupie :ph34r: Z tym końcem świata to nie przelewki!
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Czy to... Czy to oznacza że małymi krokami (ale jednak krokami) Polska zmierza do Ligii Mistrzów ?
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l No to mam nadzieję, że Wisła i Legia podzielą los Lecha z poprzedniego sezonu i po meczach grupowych masowo zaczną tracić punkty w ekstraklasie a teraz czekam na minusiki :* wyładujcie się chłopaki