Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Jako najwiekszy kibic Legii na forum jestem usatysfakcjonowany faktem, iz pilkarze wzieli sobie moje slowa krytyki sprzed tygodnia.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Jako najwiekszy kibic Legii na forum jestem usatysfakcjonowany faktem, iz pilkarze wzieli sobie moje slowa krytyki sprzed tygodnia.

wzięli i co z nimi zrobili?

jak wyglądała ta pierwsza połowa?

Opublikowano

No proszę, a już na nich postawiłem krzyżyk.

Obso, pewnie gadałeś ze Skorżą , powiedz , rozjadą ich 2-3 czy będą grali na karne?

Opublikowano

No proszę, a już na nich postawiłem krzyżyk.

Obso, pewnie gadałeś ze Skorżą , powiedz , rozjadą ich 2-3 czy będą grali na karne?

Maciek powiedzial, ze beda chcieli rozstrzygnac losy spotkania w drugiej polowie.

Opublikowano

Jedna bramka wystarczy Legii do dość "bezpiecznej" gry.

Opublikowano

noo bramka Rybusa pierwsza klasa, szacun, udało się chłopakowi. Legia naładowana energią teraz ma szansę na awans, fajnie by było, ale że dwie drużyny w europejskich pucharach na jesień to za dużo, to pewnie coś się z(pipi)ie.

Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, że Legia w przeciwieństwie do Wisły nie przynosi polskiej piłce wstydu w tym dwumeczu.

Opublikowano

Sędzie chyba po raz pierwszy pomaga Legii i nie dyktuje karnego.

Opublikowano

rofl

W takich chwilach wszyscy jesteśmy Legionistami!

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No i to jest praktycznie sensacja na skalę europejską.

Opublikowano

o (pipi).

Opublikowano

Maciek powiedzial, ze beda chcieli rozstrzygnac losy spotkania w drugiej polowie.

:hi:

Opublikowano

dobra beka z rusów :D Legia szacun

Opublikowano

Jestem zszokowany. 2 Polskie zespoły w LE. Jeśli Śląsk awansuje to znak, że Apokalipsa blisko.

Opublikowano

Czemu Maidena jeszcze nie ma w tym temacie ? ;)

Opublikowano

[kibicowska logika]

Dwumecz Spartaka z Ajaksem: 4-0. Ajax z Milanem: 3-1.

Wychodzi na to, że Legia-Milan: 7-1.

Czyli Legia-Real: 4-0.

[/kibicowska logika]

Opublikowano

Czemu Maidena jeszcze nie ma w tym temacie ? ;)

Pewnie pojawi się w temacie o Legii, wklei zdjęcie jak pałują Kibiców Legii i zniknie do kolejnego sukcesu.

Opublikowano

Będę Cię cytował przez kilka kolejnych spotkań Legii :sorcerer:

A już serio, to dobre spotkanie Legii, nie sądziłem że są w stanie zdobyć Moskwę. Gratki!

Opublikowano

Maiden pewnie po tym meczu się zachleje i tak szybko na forum nie przyjdzie :D

2 drużyny w grupie :ph34r: Z tym końcem świata to nie przelewki!

Opublikowano

Czy to... Czy to oznacza że małymi krokami (ale jednak krokami) Polska zmierza do Ligii Mistrzów ?

aNrT7.gif

Opublikowano

No to mam nadzieję, że Wisła i Legia podzielą los Lecha z poprzedniego sezonu i po meczach grupowych masowo zaczną tracić punkty w ekstraklasie :sorcerer:

a teraz czekam na minusiki :* wyładujcie się chłopaki