Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako najwiekszy kibic Legii na forum jestem usatysfakcjonowany faktem, iz pilkarze wzieli sobie moje slowa krytyki sprzed tygodnia.

wzięli i co z nimi zrobili?

jak wyglądała ta pierwsza połowa?

Opublikowano

No proszę, a już na nich postawiłem krzyżyk.

Obso, pewnie gadałeś ze Skorżą , powiedz , rozjadą ich 2-3 czy będą grali na karne?

Opublikowano

No proszę, a już na nich postawiłem krzyżyk.

Obso, pewnie gadałeś ze Skorżą , powiedz , rozjadą ich 2-3 czy będą grali na karne?

Maciek powiedzial, ze beda chcieli rozstrzygnac losy spotkania w drugiej polowie.

Opublikowano

noo bramka Rybusa pierwsza klasa, szacun, udało się chłopakowi. Legia naładowana energią teraz ma szansę na awans, fajnie by było, ale że dwie drużyny w europejskich pucharach na jesień to za dużo, to pewnie coś się z(pipi)ie.

Opublikowano

[kibicowska logika]

Dwumecz Spartaka z Ajaksem: 4-0. Ajax z Milanem: 3-1.

Wychodzi na to, że Legia-Milan: 7-1.

Czyli Legia-Real: 4-0.

[/kibicowska logika]

• Plusik 3
Opublikowano

Czemu Maidena jeszcze nie ma w tym temacie ? ;)

Pewnie pojawi się w temacie o Legii, wklei zdjęcie jak pałują Kibiców Legii i zniknie do kolejnego sukcesu.

Opublikowano

Będę Cię cytował przez kilka kolejnych spotkań Legii :sorcerer:

A już serio, to dobre spotkanie Legii, nie sądziłem że są w stanie zdobyć Moskwę. Gratki!

Opublikowano

No to mam nadzieję, że Wisła i Legia podzielą los Lecha z poprzedniego sezonu i po meczach grupowych masowo zaczną tracić punkty w ekstraklasie :sorcerer:

a teraz czekam na minusiki :* wyładujcie się chłopaki

• Minusik 2