Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szok...szok...polska drużyna pokonuje jakby nie było uznaną światową markę po dobrym meczu na wyjeździe po którym wygrała zasłużenie...

Opublikowano

Czy to... Czy to oznacza że małymi krokami (ale jednak krokami) Polska zmierza do Ligii Mistrzów ?

A wczoraj w Nikozji tak to wyglądało?

Opublikowano

Liga Mistrzów to nie nasz poziom. Liga Europejska- jak najbardziej.

Zgadzam się w 100%

Przy okazji jest to szansa na ciułanie punktów i awans w rankingach europejskich. Propsy dla Legii za dzisiejszą walkę.

Opublikowano

wielkie gratulacje dla Legii, zagrali swietny mecz. Oczy me co chwilę niedowierzały w to co sie dzieje na murawie (nie żebym ich polubił , a fe i a fuuu, ale gratulacje jak najbardziej pasuje złozyc w takiej chwili). Ruskich pewnie rozstrzelają.

Tymczasem Śląsk już przegrywa

Opublikowano

Liga Mistrzów to nie nasz poziom. Liga Europejska- jak najbardziej.

Że niby w EL grają zespoły słabsze od APOEL-u? Bez przesady. Na razie to Legia zagrała parę niezłych meczów, a reszta jak zwykle, tak że nie mówmy o jakimś zbiorowym trendzie.

Opublikowano

Gdybyśmy grali w LM to zamiast Apoelu, a nie z nim więc Twój argument dosyć średni. Nikt nie mówi o żadnym trendzie po prostu jak już nasze drużyny mają grać w europejskich pucharach to większe szanse daje im jednak z Sevillą niż z Barceloną.

Opublikowano

We Wrocławiu kręcony jest serial "Dlaczego ja?" i piłkarze Śląska zachowują się, jakby chcieli być inspiracją do kolejnego odcinka.

Walę to i idę na miasto. Mam nadzieję, że Lenczyk nie odstawi drugiej Saragossy. Tej pierwszej też nie widziałem na żywo, ale od tego czasu co najmniej cztery razy z nagrania. Boże, co tam się działo. Nie znam bardziej niesamowitego polskiego meczu w historii.

• Minusik 1
Opublikowano

We Wrocławiu kręcony jest serial "Dlaczego ja?" i piłkarze Śląska zachowują się, jakby chcieli być inspiracją do kolejnego odcinka.

Walę to i idę na miasto. Mam nadzieję, że Lenczyk nie odstawi drugiej Saragossy. Tej pierwszej też nie widziałem na żywo, ale od tego czasu co najmniej cztery razy z nagrania. Boże, co tam się działo. Nie znam bardziej niesamowitego polskiego meczu w historii.

Ja znam:

http://www.youtube.com/watch?v=KqHk12c9KTU

Opublikowano

Nie znam bardziej niesamowitego polskiego meczu w historii.

W europejskich pucharach może nie...ale ligowy Legia - Widzew gdzie do 90 minuty Legia prowadziła 2-0 by przegrać 2-3 wg mnie chyba go deklasuje

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ficuś zastanów się co Ty mówisz. Jak mecz dwóch polskich zespołów może deklasować mecz w którym polski klub nie dość że u siebie przegrał 1:4 to jeszcze rozłożył wynikiem 1:4 na wyjeździe, w bramkach zdobytych po przerwie i to jeszcze z wcale nie słabym hiszpańskim zespołem. W dodatku to jest jedyny przypadek w historii LM, że polski zespół wyeliminował hiszpański zespół.

• Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

dokładnie o to mi chodziło :) ale każdy ma własne zdanie...tamten mecz też jest niesamowity i zawsze będzie w pamięci kibiców bo łatwiej niestety jest przypomnieć sobie niesamowite mecze nie kończące się happy endem( jak chociażby genialny finał olimpiady w 92 przegrany pechowo 2-3)

Edytowane przez Ficuś
Gość Grzegosz
Opublikowano

We Wrocławiu będą mieli Kliczkę i pokazy monster trucków, więc Liga Europejska nie jest im tak bardzo potrzebna.

Opublikowano

Jako najwiekszy kibic Legii na forum jestem usatysfakcjonowany faktem, iz pilkarze wzieli sobie moje slowa krytyki sprzed tygodnia.

bigcupofshutthefuckup.jpg

...

12lotnisko1_f1.jpg

12lotnisko1_f3.jpg

12lotnisko1_f4.jpg

Opublikowano

zarówno Legia jak i wisła mają grupę jak najbardziej realną by z niej awansować

Opublikowano (edytowane)

Grupa A: Tottenham Hotspur, Rubin Kazań, PAOK Saloniki, Shamrock Rovers

Grupa B: FC Kopenhaga, Standard Liege, Hannover 96, Worskla Połtawa

Grupa C: PSV Eindhoven, Hapoel Tel-Awiw, Rapid Bukareszt, Legia Warszawa

Grupa D: Sporting Lizbona, Lazio Rzym, FC Zurich, Vaslui