Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie mogłem iść na mecz. Swoją drogą to pierwszy opuszczony mecz Wisły u siebie od czasu powrotu do Krakowa (na Hutnika). Wcześniej opuściłem 3 mecze w Sosnowcu :D

Opublikowano

O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem :(

Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!

Poprawię się miszczu w następnej kolejce :*

• Plusik 1
  • Minusik 8
Opublikowano

jestem zdegustowany :/ jak wchodził Małecki to gwizdali? ( poszedłem do wc)

Opublikowano

No to Wisla może się skupić na lidzę, Legia po tym co pokazała ( a pokazała, że jest dobra w wybijaniu z wlasnego pola karnego ) powoli tez, coby w nast.sezonie nie skonczyc jak Lech. Swoja droga to co pokazaly oba nasze "eksportowe" kluby w 1 kolejce to zenada, a w porownaniu do tego jak gral Lech w grupie w zeszlym sezonie wielka zenada.

Opublikowano

O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem :(

Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!

Poprawię się miszczu w następnej kolejce :*

Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?

Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh, Wisła gola, hahaha, ale beka" co piętnaście minut w trakcie każdego spotkania. Tak, wiemy, jesteś bad boy, nie kibicujesz Wiśle. Nie czyni cię to Malcolmem X, bo nikt nikomu nie kazał kibicować Wiśle. Nikogo to nie obchodzi. Proponuję, żebyś czytał ten akapit tak długo, aż to zrozumiesz.

A co do znawstwa futbolu, to dokładnie stronę temu pisałem, że Wisła nie rokuje dobrze w żadnym starciu grupowym, natomiast Legia może, ale nie z PSV. Więc nie wiem, czemu dzisiejszy dzień ma być jakimś powodem do beki w tej kwestii. Lepszy był np. wczoraj, bo nie stawiałem, że Inter przegra z Trabzonem. Może umówmy się, że będę podpowiadać, kiedy toczyć ze mnie bekę, skoro nie masz na to pamięci. You're welcome.

• Plusik 8
Opublikowano

To wielki komplement dla osoby, która chyba w co drugim poście w KS pisze o tym, że nie jest kibicem i nie ma zbyt wielu pozytywnych skojarzeń za tą grupą społeczną. Z tego samego powodu wydaje mi się on jednak dość... nieuzasadniony.

Opublikowano (edytowane)

Odniosłem się do Ciebie jako do mentora kibiców polskich drużyn grających w LE.

Doceń to. To był komplement!

albo nic juz , twój mentor by mnie obdarował % za to co chciałem ci rzec , w zarysie to chodziło byś nie erd olił glupot xd

edit- zobaczcie jak kształtuje sie reputacja za post lukasa" 6 minusów i plus od Stony;-)

Edytowane przez Orson
Opublikowano

dorosli faceci mówią do kamery "ssij pałę ,ssij" , beczka śmiechu bue he he , hi hi hi, dzieki że sie z nami podzieliłeś

• Plusik 1
Opublikowano

Wiadomo, lepsza jest horda zachlanych studentów rzygających gdzie popadnie, szczających na środku rynku i drących ryja przy robieniu słiti fotek podczas jakiejś nocy muzeów czy innych happeningów.

Opublikowano

Stona - trochę naciągane masz argumenta. Dla mnie czy to wspomniani studenci czy tacy pseudokibice, w sensie bandy kretynów nie potrafiących w normalny sposób wyrazić poparcia dla swojej drużyny, to jedno dno. Banda oszołomów i półgłówków która się urwała z domu gdzie matka/kobieta/żona/dziewczyna pier.doli mu nad uchem i nie ma gdzie się chłopina wyżyć, więc jedzie raz na tydzień na ten mecz (a raz na kilka lat nawet za granicę) i po takim wypadzie w domu spokój przez kilka dni, bo się chłopak odstresował robiąc wszystkim fanom futbolu odpowiednią reklamę.

Opublikowano

Ale co oni tam robią złego, czego normalnie nie widać na rynkach?

Motyw z ssij pałę jest dla beczki i mnie np. bawi, bo pokazuje podejście stacji tv do problemu = materiał raczej nie szedł na żywo, więc nic nie stało na przeszkodzie żeby sprawdzić co też BANDYCI krzyczą na wizji.

Opublikowano

Wiadomo, lepsza jest horda zachlanych studentów rzygających gdzie popadnie, szczających na środku rynku i drących ryja przy robieniu słiti fotek podczas jakiejś nocy muzeów czy innych happeningów.

Można zaryzykować stwierdzenie, że jedni i drudzy są debilami, ale jednak rzut oka na legijną ekipę od 'ssij pałę, ssij' utwierdza mnie w przekonaniu, że oni jednak większymi.

Opublikowano

Stona nie wkładaja nam pewnych stwierdzen do ust, nie mówimy bandyci , ci nie zrobili nic złego. Fakt , darli japę na rynku co jest uciązliwe dla społeczenstwa ale to nie jest bandytyzm przecież.

Wyszydziłem bo maiden sie tym filmikiem szczyci a wpisz sobie ssij pałe na youtube a zobaczysz filmiki z NASTOLATKAMI , nagrywane kalkulatorami, które krzycza coś podobnego. Jakiś absurd , nic czym można sie chwalic , nic też smiesznego

Opublikowano

Nie. To taka sama hołota.

Nie wiem jak można w ogóle próbować wykazywać, iż kibice Legii z tego filmiku hołotą nie są.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

dziś kursik na zwycięstwo Wisły 7, 50. Wiadomo, ze trudna sprawa ale mozna za 20 zl puścic na ryzyko.

Z podpórką 4,5 też warte swieczki.

btw gdzie meczyk Wisły poleci, na tv 4?

Edytowane przez Orson