Opublikowano 20 października 201113 l Kurcze legii dziś mecz wychodzi...akcje rozgrywają poważnie czasem jak polska barca :Pz W końcu trenuje ich polski Guardiola.
Opublikowano 20 października 201113 l Przewracają się te Rumuny przy każdym dotknięciu jak jakieś kukiełki... Na + doping kibiców Legii. Edytowane 20 października 201113 l przez kilix
Opublikowano 20 października 201113 l Przewracają się te Rumuny przy każdym dotknięciu jak jakieś kukiełki... I pomyśleć, że zlali wicemistrza Polski i obecnego lidera tabeli... Ech. Jak każdy, nie lubię Legii, ale przyznać trzeba, że tegoroczny występ w pucharach jest naprawdę dobry na tle ostatniej dekady w polskim futbolu. Co więcej, wysoki poziom od jakiegoś czasu widzimy w każdym bez wyjątku ich spotkaniu, wyniki nie są sprawą fuksa, pomocy sędziego czy rezerwowego składu rywali. Tabela na ten moment: PSV 9 Legia 6 Rapid 3 Hapoel 0 Innymi słowy, kolejne zwycięstwo z Rumunami, za dwa tygodnie u siebie, zapewniłoby już awans do 1/16 finału. Nieźle, naprawdę nieźle... ...jak na Legię. Edytowane 21 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 201113 l całkiem, całkiem wyglądają tabele grup polskich drużyn Legia ma duże szanse na awans, Wisła trochę mniejsze ale po dzisiejszym meczu jestem optymistą
Opublikowano 21 października 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=t8dEI_NAFuk Może i Legia zagrała jak Barcelona... Wiślacy za to potrafią łapać się za twarz jak Barcelona. Wstyd na całą Europę. Edytowane 21 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 21 października 201113 l oczywiscie w takich przypadkach piłkarz powinien zostac ukarany przez UEFA i to srogo ale z drugiej strony tak to działa- gdyby Wiślak nie zagrał roli to sędzia pewnie nie zaragowałby na odepchnięcie
Opublikowano 21 października 201113 l Widzieliśmy raport sędziowski, w którym sytuacja opisana jest dokładnie tak jak to było w rzeczywistości. Sędzia wręcz podkreśla, że uderzenie nie było mocne, ale było z premedytacją, a to zadecydowało o czerwonej kartce. Orson ma racje, gdyby Nunez się nie rzucił na ziemię to sędzia by nie zareagował.
Opublikowano 21 października 201113 l A na co tu reagować"? Że go popchnął ręką? Piłka to podobno męski, kontaktowy sport ;/
Opublikowano 21 października 201113 l powiedz mi w którym momencie to odepchnięcie ma cokolwiek wspólnego z piłką? Po za tym że piłka toczy się gdzieś w tle...
Opublikowano 21 października 201113 l Dżizas, Ofsajd, wiadomo że będziesz go usprawiedliwiał i dla Ciebie to nie było ciotasowe udawanie. Dla innych jak widać było. Gratki za wygraną, ale symulowanie to symulowanie. Niestety ostatnio jest nieodłączną częścią futbolu.
Opublikowano 21 października 201113 l ja nie usprawiedliwiam jego symulki bo była ona ewidentna, przynajmniej w powtórkach (z trybuny nie widziałem dokładnie sytuacji) i zgadzam się że takie zachowanie jest żałosne itd itp, ale mimo wszystko gość popchnął go: a) bez piłki b) z premedytacją Kary wykluczenia z gry sędzia udziela zawodnikowi który: popełnia poważny, rażący (brutalny) faul, zachowuje się gwałtownie, agresywnie, pluje na przeciwnika lub inną osobę, pozbawia drużynę przeciwną bramki lub realnej szansy na zdobycie bramki, używa ordynarnego, obelżywego języka i/lub gestów, otrzymuje drugie napomnienie w tych samych zawodach. tak więc mówcie/piszcie co chcecie, ale czerwona kartka się należała.
Opublikowano 21 października 201113 l dodałbym do tego wykluczenie na kilka spotkań oscarowego Nuneza.
Opublikowano 21 października 201113 l I wtedy wszyscy byliby zadowoleni. No ale w piłce chyba nie karze się aktorów. Przynajmniej ja nie przypominam sobie takiej sytuacji.
Opublikowano 21 października 201113 l Ostatnio Marcelo wyleciał z boisko za nurka. Trochę mniej żałosnego, niż to, co zrobił Biton.
Opublikowano 21 października 201113 l Chciałbym zobaczyć identyczną sytuację, tyle że z udziałem np Rudnevsa i rozpaczliwą obronę ze strony lukasa i stony :DDDDDDDD
Opublikowano 21 października 201113 l Ostatnio Marcelo wyleciał z boisko za nurka. Trochę mniej żałosnego, niż to, co zrobił Nunez. fix'd. ciekawe że nikt nie narzeka na takiego Radovicia z Legii który jest specjalistą od nurkowania, a Nunez raz przyaktorzył i cała Polska płacze... od weszło na poznaniakach kończąc. edit @Figlarz oni nie broniliby się rozpaczliwie, tylko wzajemnie utwierdzali się w tym że takie zdarzenie nie miało miejsca. [czysta hipotetyka] Edytowane 21 października 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 22 października 201113 l Chciałbym zobaczyć identyczną sytuację, tyle że z udziałem np Rudnevsa i rozpaczliwą obronę ze strony lukasa i stony :DDDDDDDD nie było by obrony. Nawet nie wiesz jak wkurwia mnie arboleda gdy co chwilę płacze albo pierdoli trzy po trzy z arbitrami. @ofsajd. Za przeproszeniem - pierdolisz. A co do radovica nie oglądam meczów Legii (Wisły też nie. O tym zdarzeniu dowiedziałem się z forumka i wyraziłem tylko swoje zdanie na ten temat). Pewnie jak bym widział takie zagranie to też bym je skrytykował. Edytowane 22 października 201113 l przez lukas1988
Opublikowano 22 października 201113 l W zeszłym roku Lech grał w EL i angielskie media mówiły o tym, jaki dobry jest Arboleda, a nie o tym, że mecz wygrany dzięki aktorzeniu. Czy samo szturchnięcie w ramię było na czerwoną kartkę? Można wyciągać przepisy, ale jeśli oglądacie piłkę nożną, to wiecie, jak to wygląda w praktyce. Nikt za coś takiego czerwonej nie da. Dopóki pokrzywdzony nie odstawi Busquetsa. Edytowane 22 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 22 października 201113 l Zupełnie nie łapię tej nagonki- tak dzisiaj wygląda piłka nożna i 90% piłkarzy zareagowałoby dokładnie tak samo, jedyna różnica to, że nie zawsze sędzia daje się nabrać. Po drugie chciałbym nieśmiało zauważyć, że IMO Wisła miała więcej z gry również przed kartką dla Dembele. (A tak w ogóle, to najlepszą częścią przedstawienia Nuneza był moment, kiedy już po kartce odchodził z miejsca zdarzenia i trzymał się za szczękę, jakby sprawdzając, czy wszystkie zęby są na swoim miejscu )
Opublikowano 22 października 201113 l Zupełnie nie łapię tej nagonki- tak dzisiaj wygląda piłka nożna i 90% piłkarzy zareagowałoby dokładnie tak samo Nie. jedyna różnica to, że nie zawsze sędzia daje się nabrać. Po drugie chciałbym nieśmiało zauważyć, że IMO Wisła miała więcej z gry również przed kartką dla Dembele. Aha, no to spoczko, sprawiedliwe zwycięstwo. (A tak w ogóle, to najlepszą częścią przedstawienia Nuneza był moment, kiedy już po kartce odchodził z miejsca zdarzenia i trzymał się za szczękę, jakby sprawdzając, czy wszystkie zęby są na swoim miejscu ) Spoko, 90% piłkarzy tak robi. Edytowane 22 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 22 października 201113 l Zupełnie nie łapię tej nagonki- tak dzisiaj wygląda piłka nożna i 90% piłkarzy zareagowałoby dokładnie tak samo, jedyna różnica to, że nie zawsze sędzia daje się nabrać. Po drugie chciałbym nieśmiało zauważyć, że IMO Wisła miała więcej z gry również przed kartką dla Dembele. (A tak w ogóle, to najlepszą częścią przedstawienia Nuneza był moment, kiedy już po kartce odchodził z miejsca zdarzenia i trzymał się za szczękę, jakby sprawdzając, czy wszystkie zęby są na swoim miejscu ) Jesteś kibicem Barcelony?