Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę,że Legi napewno nie! Widzę,że wkońcu Rybus i Borysiuk przestali być tym czym przez kilka lat W.Skupień dla polskich skoków nar. i wzięli się za grę,a nie do wielu 35lat młode talenty! Żyro,Wolski i Kucharczyk też idą ku dobremu. Legia w zimie ma się pozbyć balastu typu Manu (myślałem,że po końcówce tamtego sezonu się odnajdzie),Hubnik,Skaba itp. ,a nikt z wartościowych nie odejdzie i jakieś wzmocnienia, oby trafne na miarę Kuciaka i Luboj. PUCHAR JEST NASZ ! :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bez niespodzianki, Legia przegrała 0-3 z PSV Eindhoven. Oznacza to, że w fazie pucharowej ma przeważające szanse trafić na rywala, którego pokonanie również byłoby ogromną niespodzianką. Wstępnie można przewidywać, że w koszyku będą takie zespoły jak Manchester City, Chelsea/Valencia, Basel, Anderlecth, Twente, Sporting, Schake, Atletico czy Standard Liege.

Opublikowano

Póki co dla naszej piłki planem w LE jest wyjście z grupy, a jak już się uda, to można sobie trafić na coś mocnego, lub chociaż uznaną markę. Zawsze lepiej odpaść z Atletico, niż z Bragą.

Gość Ofsajd
Opublikowano

mecz dopiero za 2 godziny ale na wszelki wypadek już się na(pipi)ałem coby się przyjemniej oglądało :D

Opublikowano

Spoko , wiem o co Ci chodzi , być może przesadziłem , ale głównie , to naprawdę chciałem wiedzieć jak wyglądała gra Legii , gdzie zaraz można było obejrzeć powtórki bramek,czy kontrowersyjnych sytuacji. Nie miałem czasu obejrzeć później meczu , a nawet skrótów itp.

Gość Orson
Opublikowano

kurde, trzeba dowieźć wynik. No i było by miło , gdyby Twente strzeliło brameczkę :)

Gość Ofsajd
Opublikowano (edytowane)

89' Janko i Twente wygrywa z Fulham 1-0 :D

edit. Johnson w 90 min dostaje czerwoną kartkę i z Odense nie zagra.

edit2. koniec meczu Odense 1-2 Wisła, zostajemy w grze... trzeba zagrać dobrze z Twente i mooocno trzymać kciuki za Odense, albo za słabszy dzień Fulham ;)

Edytowane przez Ofsajd
Gość Orson
Opublikowano

Jezus maria, spociłem sie jak knur :) swietna kolejka. Dla niektórych ofkorz ;)

Gość Orson
Opublikowano

wystarczy remisik :) nie no, wiadomo, szanse są...nie sa po stronie Wisły z pewnością ale zawsze jakas nadzieja pozostaje. A zycie bez nadziei jest beznadziejne :)

Opublikowano

Nie po raz pierwszy Wisła odpuściła sobie grę po nieudanych próbach zawojowania LM. Dobrze, że zgarnęli kolejne 2 punkciki do naszego rankingu klubowego przez co wskoczyliśmy na 21 miejsce.

Patrząc na to też jakich rywali może wylosować Legia też nie byłbym hurra optymistą.

Opublikowano

Nie ma co dmuchać balonika, bo szanse awansu są iluzoryczne- sam nie wiem, który motyw jest bardziej abstrakcyjny: Wisła ogrywająca Twente czy Fulham nie dający u siebie rady grającym piach Duńczykom, aczkolwiek jeśli wszystko się ułoży, to będziemy mieli cud równy temu z pamiętnego meczu z Saragossą :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Fulham prowadzi 2-0, więc ewentualne zwycięstwo Wisły będzie pyrrusowe. Ale i tak - 9 pkt. w takiej grupie, kto się tego spodziewał? To najlepszy sezon polskich klubów od wielu lat.

(5 sekund później)

Albo mniej punktów, no ale dużo.

Edytowane przez ogqozo