seb.maz 721 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Myślę,że Legi napewno nie! Widzę,że wkońcu Rybus i Borysiuk przestali być tym czym przez kilka lat W.Skupień dla polskich skoków nar. i wzięli się za grę,a nie do wielu 35lat młode talenty! Żyro,Wolski i Kucharczyk też idą ku dobremu. Legia w zimie ma się pozbyć balastu typu Manu (myślałem,że po końcówce tamtego sezonu się odnajdzie),Hubnik,Skaba itp. ,a nikt z wartościowych nie odejdzie i jakieś wzmocnienia, oby trafne na miarę Kuciaka i Luboj. PUCHAR JEST NASZ ! :-) Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Bez niespodzianki, Legia przegrała 0-3 z PSV Eindhoven. Oznacza to, że w fazie pucharowej ma przeważające szanse trafić na rywala, którego pokonanie również byłoby ogromną niespodzianką. Wstępnie można przewidywać, że w koszyku będą takie zespoły jak Manchester City, Chelsea/Valencia, Basel, Anderlecth, Twente, Sporting, Schake, Atletico czy Standard Liege. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Póki co dla naszej piłki planem w LE jest wyjście z grupy, a jak już się uda, to można sobie trafić na coś mocnego, lub chociaż uznaną markę. Zawsze lepiej odpaść z Atletico, niż z Bragą. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 mecz dopiero za 2 godziny ale na wszelki wypadek już się na(pipi)ałem coby się przyjemniej oglądało Cytuj
seb.maz 721 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Może ktoś napisać jak wyglądała gra Legi z ekranu tv.? Żyleta bawiła się wyśmienicie....tylko Ci co chodzą na mecze,to zrozumieją! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Pierwszy raz na meczu Legii byłeś? Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Może ktoś napisać jak wyglądała gra Legi z ekranu tv.? Żyleta bawiła się wyśmienicie....tylko Ci co chodzą na mecze,to zrozumieją! Wyglądała chu.jowo. Cytuj
seb.maz 721 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Pierwszy raz na meczu Legii byłeś? Nie rozumiem pytania.... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Jarasz się, jakbyś pierwszy raz był na meczu, stąd moje pytanie Cytuj
seb.maz 721 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Spoko , wiem o co Ci chodzi , być może przesadziłem , ale głównie , to naprawdę chciałem wiedzieć jak wyglądała gra Legii , gdzie zaraz można było obejrzeć powtórki bramek,czy kontrowersyjnych sytuacji. Nie miałem czasu obejrzeć później meczu , a nawet skrótów itp. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Wisła prowadzi po golu wiadomo kogo!!! Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Biton w lidze przestał strzelać, bo dołączył do mojej drużyny w fantasy. Odkuwa się w LE. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Małecki!! 0-2 jeszcze ładniejsza bramka! Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 kurde, trzeba dowieźć wynik. No i było by miło , gdyby Twente strzeliło brameczkę Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) 89' Janko i Twente wygrywa z Fulham 1-0 edit. Johnson w 90 min dostaje czerwoną kartkę i z Odense nie zagra. edit2. koniec meczu Odense 1-2 Wisła, zostajemy w grze... trzeba zagrać dobrze z Twente i mooocno trzymać kciuki za Odense, albo za słabszy dzień Fulham Edytowane 1 grudnia 2011 przez Ofsajd Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Jezus maria, spociłem sie jak knur swietna kolejka. Dla niektórych ofkorz Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 NIby fajnie, ale nie ma co sie nastawiac, ze Fulham nie wygra u siebie z Dunczykami, ktorzy juz nie graja o nic. Szczegolnie szkoda tej porazki z Odense. No! Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 wystarczy remisik nie no, wiadomo, szanse są...nie sa po stronie Wisły z pewnością ale zawsze jakas nadzieja pozostaje. A zycie bez nadziei jest beznadziejne Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 wystarczy remisik nie no, wiadomo, szanse są...nie sa po stronie Wisły z pewnością ale zawsze jakas nadzieja pozostaje. A zycie bez nadziei jest beznadziejne Nadzieja matką ... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 optymistów patrzacych pogodnie na zycie Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Nie po raz pierwszy Wisła odpuściła sobie grę po nieudanych próbach zawojowania LM. Dobrze, że zgarnęli kolejne 2 punkciki do naszego rankingu klubowego przez co wskoczyliśmy na 21 miejsce. Patrząc na to też jakich rywali może wylosować Legia też nie byłbym hurra optymistą. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Nie ma co dmuchać balonika, bo szanse awansu są iluzoryczne- sam nie wiem, który motyw jest bardziej abstrakcyjny: Wisła ogrywająca Twente czy Fulham nie dający u siebie rady grającym piach Duńczykom, aczkolwiek jeśli wszystko się ułoży, to będziemy mieli cud równy temu z pamiętnego meczu z Saragossą Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) Lol jaka śmieszna bramka Garguły na 1:0 Ależ przewrotka De Jonga wooow :o Zresztą Fulham prowadzi 2:0, więc awans pozamiatany. Edytowane 14 grudnia 2011 przez Bartg Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) Fulham prowadzi 2-0, więc ewentualne zwycięstwo Wisły będzie pyrrusowe. Ale i tak - 9 pkt. w takiej grupie, kto się tego spodziewał? To najlepszy sezon polskich klubów od wielu lat. (5 sekund później) Albo mniej punktów, no ale dużo. Edytowane 14 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi