Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 429,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Och, popłaczmy jeszcze trochę nad tym jakże wspaniałym zespołem.

United nie jest w ostatnich latach specjalistą od grania otwartej piłki, szok, nie? Bez bramki Llorente może by dociągnęli awans swoją tradycją, o dziwo nie zawsze to tak wychodzi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

To co robią sędziowie to mistrzostwo. Gol ze spalonego, potem przerwanie akcji ofensywnej United i zabranie im piłki po czym pada kolejny gol. Żal. I nie ma tu znaczenia, że Manchester gra słabo.

Opublikowano

Takie zagęszczenie drewna na metr kwadratowy to ostatnio w Puszczy Białowieskiej widziałem.

LA LIGA > BPL

Mozna zamykac.

Opublikowano

Wypier.dalać z taką grą z pucharów, 90 minut i jedna przypadkowa sytuacja. Powinien ktoś wziąć Nanich, Hernandezów, Evrów, Rafelów za ryj i po liściu, za bardzo przyzwyczaili się, że samo im się wygrywa. W du.pie mam jakieś spalone, zgubione buty, Athletic zasłużył na 1/4, a United pokazało miękkie faje. To już niech odpadną, może ktoś się w końcu w klubie obudzi.

Opublikowano

Wiecie, można było jakby normalnie dojść do tego wniosku oglądając czasem mecz innej drużyny niż Manchester United.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

To tak sam jak było z Bale'em rok temu. Polaczki obejrzały mecz na Polsacie i nagle jaki to ten Walijczyk za(pipi)isty i niesamowite objawienie.

Opublikowano

Gdzie jest to stare dobre PSV ? :(

Odszedł Hiddink i się zyebali. Jeszcze Koeman coś tam działał. Ostatnio się stoczyli, ale tak jak Feyenoord chyba nie upadną. Ogólnie to jak się porówna taki Ajax i PSV do tego co było jakieś 5-10 lat temu, można dojść do wniosku, że z Eredivisie złe rzeczy się dzieją. Jedynie FC Twente i AZ jakieś tam postępy zrobiły, ale tylko dlatego, że Ajax i PSV się staczają.

Opublikowano

To tak sam jak było z Bale'em rok temu. Polaczki obejrzały mecz na Polsacie i nagle jaki to ten Walijczyk za(pipi)isty i niesamowite objawienie.

Widzę, że foruming naprawdę nie lubi tego polactwa. Ze znanych mi danych wynika, że nieuważanie piłki nożnej w wykonaniu innym niż Manchesteru United za ciekawą jest raczej ogólnoświatowym zjawiskiem.

Opublikowano

Odszedł Hiddink i się zyebali. Jeszcze Koeman coś tam działał. Ostatnio się stoczyli, ale tak jak Feyenoord chyba nie upadną. Ogólnie to jak się porówna taki Ajax i PSV do tego co było jakieś 5-10 lat temu, można dojść do wniosku, że z Eredivisie złe rzeczy się dzieją. Jedynie FC Twente i AZ jakieś tam postępy zrobiły, ale tylko dlatego, że Ajax i PSV się staczają.

5-10? Człeku, pamiętasz Ajax za czasów Litmanena, Kluiverta ,braci de Bore i Overmarsa? No (pipi)a, to był AJAX! :)

Beskitu, mieli wtedy jeden z lepszych składów w europie. van der Sar na kaście, Rejkard, Davids.. no normalnie aż szok że oni wszyscy grali w jednym czasie w jednym klubie :)

Opublikowano

No ale tak w ogóle. Wyobraźcie sobie, że De Gea naprawdę jest taki słaby, jak niektórzy o nim mówią. Wtedy dzisiejszy wynik byłby już faktycznie dla wszystkich zaskakujący.

Opublikowano

Niestety w dniu wczorajszym moje zdolnosci przewidywania wyników u buka troszke sie rozmineły.

Stawialem na Atletico , Valencia , Wiecej niz 2,5 gola w meczu united i - Wypadło mi City. Głupi ja

Opublikowano

Postawiłem 2:3 dla Athletico u buka, ale mi wczoraj Lyon nie wszedł -.-

Opublikowano

5-10? Człeku, pamiętasz Ajax za czasów Litmanena, Kluiverta ,braci de Bore i Overmarsa? No (pipi)a, to był AJAX! :)

Beskitu, mieli wtedy jeden z lepszych składów w europie. van der Sar na kaście, Rejkard, Davids.. no normalnie aż szok że oni wszyscy grali w jednym czasie w jednym klubie :)

Pamiętam, nawet miałem koszulkę Litmanena kiedyś :)

Opublikowano

Bardzo irytujący błąd :(

Ajax z Ibrą,Heitingą,Sneijderem, Van Der Vaartem czy Van Der Meyde też nie był zły.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Tu chodzi o to, ze kazdy gracz FM wie o mlodym utalentowanym pilkarzu na dlugo przed tym, jak zacznie rzeczywiscie dobrze grac w rzeczywistosci. Pewnie sami pilkarze sobie pykaja w EfeMa i mowia "o, bede zaje,bistym graczem za 6 lat, no to spoko".

Opublikowano

Tu chodzi o to, że talent Muniaina był już przemaglowany przez wszystkich lata temu, ale niektórzy są tak podjarani swoją wielką umiejętnością kliknięcia "scout player" w FM-ie, że wydaje im się, iż w realu ten gracz nie istnieje. Przynajmniej dopóki nie zagra z tym jednym klubem, który śledzą też w realu.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Bardzo irytujący błąd :(

Ajax z Ibrą,Heitingą,Sneijderem, Van Der Vaartem czy Van Der Meyde też nie był zły.

Nosz tak.. sorka. Oczywiście Atletico, a nie Athletico..