Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orson

Pewnie Juve

utonołbym w radości. On + Higuain i Juve dominuje LM na 50 lat :D

Mówimy o Lidze Europy. Falcao tylko tam jest gwiazdą.

no trzeci strzelec ligi hiszpańskiej, z 23 golami to faktycznie przeciętniak

Dać mu z tyłu Iniestę z Xavim, z ich kapitalnym rozegraniem i władowałby dwa razy tyle bramek. Wielki piłkarz.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Nie śledziłem jakoś superuważnie rynku transferowego całej ligi, ale wygląda na to, że hierarchia polskiej piłki się nie zmieniła i ciągle Śląsk oraz Ruch są najlepsze. Niestety oglądałem wczorajszy mecz Śląska i nie mogę się łudzić, że remisy na tym poziomie rozgrywek oznaczają coś innego niż granie dna.

Ale hej, Lech już kiedyś się męczył z Interem Baku, a później zdemolował w pełni zmotywowany Manchester City, tak że teraz pewnie też tak będzie.

Edytowane przez ogqozo

Nie śledziłem jakoś superuważnie rynku transferowego całej ligi, ale wygląda na to, że hierarchia polskiej piłki się nie zmieniła i ciągle Śląsk oraz Ruch są najlepsze. Niestety oglądałem wczorajszy mecz Śląska i nie mogę się łudzić, że remisy na tym poziomie rozgrywek oznaczają coś innego niż granie dna.

Ale hej, Lech już kiedyś się męczył z Interem Baku, a później zdemolował w pełni zmotywowany Manchester City, tak że teraz pewnie też tak będzie.

Nie sądziłem, że to kiedyś powiem ale obyś miał rację :D

Co do samego meczu to fakt, bieda. Szybko stracona bramka przez błąd Buricia. Cieszy jedynie fakt w jaki sposób zespół zareagował na taki stan rzeczy. Ruszył odważnie do ataku i po asyście Slusorza, Możdżeń pokazał gdzie jest jego miejsce na boisku. I to na pewno nie jest prawa obrona. W pierwszej połowie Lech wydawał się stroną przeważającą, w drugiej siły się wyrównały i Kolejorz spuścił z tonu. Z remisu chyba też był zadowolony Rumak, bo w 59 minucie za Ślusarskiego wpuścił defensywnego pomocnika.

Lech kończył mecz w 10 bo 2 żółtą kartkę obejrzał Drewniak (90 minuta).

Gość Maiden

Nie śledziłem jakoś superuważnie rynku transferowego całej ligi, ale wygląda na to, że hierarchia polskiej piłki się nie zmieniła i ciągle Śląsk oraz Ruch są najlepsze.

A co ma sytuacja kadrowa danej drużyny do bycia najlepszym?

Kadrowo Legia ma najmocniejszy skład w Polsce, a wszyscy jej rywale się osłabili.

Tyle, że od kilku sezonów pozostaje bez porządnego trenera, w przeciwieństwie do Śląska czy Ruchu.

Wszystko.

Legijne kibolstwo roz(pipi)ało sufity na Łotwie :good2:

Edytowane przez Maiden