MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 SEZONOWIEC! Gdzie Rojiblancos w sygnaturze Rozi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Są. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Sezonofiec pier.dolony. Ciekawe kto będzie za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Pewnie Juve Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Pewnie Juve utonołbym w radości. On + Higuain i Juve dominuje LM na 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To by było zbyt piękne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Pewnie Juve utonołbym w radości. On + Higuain i Juve dominuje LM na 50 lat A Pipita po co tam? Jedyne co robi dobrze to znosi rolę rezerwowego, ale w Juve mogłoby być inacej patrząc na obecną renomę klubów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Pewnie Juve utonołbym w radości. On + Higuain i Juve dominuje LM na 50 lat Mówimy o Lidze Europy. Falcao tylko tam jest gwiazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A w lidze Hiszpańskiej nie jest? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Pewnie Juve utonołbym w radości. On + Higuain i Juve dominuje LM na 50 lat Mówimy o Lidze Europy. Falcao tylko tam jest gwiazdą. no trzeci strzelec ligi hiszpańskiej, z 23 golami to faktycznie przeciętniak Dać mu z tyłu Iniestę z Xavim, z ich kapitalnym rozegraniem i władowałby dwa razy tyle bramek. Wielki piłkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ciekawe gdzie teraz Falcao pójdzie. Ja stawiam Man City(oby nie siedzial na ławie tylko grał regularnie bo szkoda takiego talentu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Już jutro pierwszy mecz 1 rundy eliminacyjnej Lech Poznań - Żetysu Cośtam, stawiam na wymęczone 1:0 po bramce z główki po wrzutce z rogu w 74 minucie Mecz obejrzy pewnie z 5000 ludzi na stadionie i 0 w telewizji, bo nie ma transmisji Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Do wczoraj sprzedało się juz 11 tys biletów. A retransmisję spotkania 20 minut po końcowym gwizdku przeprowadzi WTK którą można oglądać pod tym adresem: http://wtkplay.pl/index.php?section=live Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Czemu nikt się nie chwali zmiażdżeniem 2:0 przeciwnika ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 mówisz o Radwańskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Mecz nędzny to czym się chwalić. Czwartek.20. Pogoda nie dopisywała do grania w piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie ma stony to nikogo tu polska pilka nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Mecz nędzny to czym się chwalić. Czwartek.20. Pogoda nie dopisywała do grania w piłkę. http://www.youtube.com/watch?v=iJ1e7cmtNMU Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Którykolwiek mecz dzisiaj będzie w tv ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Metalurgs 2:2 Legia Khazar 1:1 Lech Ruch 3:1 Skopje Ogolnie nienajgorzej, bramkowe remisy na wyjezdzie sa spoko, ale w 2 rundzie eliminacji troche wstyd ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Nie śledziłem jakoś superuważnie rynku transferowego całej ligi, ale wygląda na to, że hierarchia polskiej piłki się nie zmieniła i ciągle Śląsk oraz Ruch są najlepsze. Niestety oglądałem wczorajszy mecz Śląska i nie mogę się łudzić, że remisy na tym poziomie rozgrywek oznaczają coś innego niż granie dna. Ale hej, Lech już kiedyś się męczył z Interem Baku, a później zdemolował w pełni zmotywowany Manchester City, tak że teraz pewnie też tak będzie. Edytowane 19 Lipca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie śledziłem jakoś superuważnie rynku transferowego całej ligi, ale wygląda na to, że hierarchia polskiej piłki się nie zmieniła i ciągle Śląsk oraz Ruch są najlepsze. Niestety oglądałem wczorajszy mecz Śląska i nie mogę się łudzić, że remisy na tym poziomie rozgrywek oznaczają coś innego niż granie dna. Ale hej, Lech już kiedyś się męczył z Interem Baku, a później zdemolował w pełni zmotywowany Manchester City, tak że teraz pewnie też tak będzie. Nie sądziłem, że to kiedyś powiem ale obyś miał rację Co do samego meczu to fakt, bieda. Szybko stracona bramka przez błąd Buricia. Cieszy jedynie fakt w jaki sposób zespół zareagował na taki stan rzeczy. Ruszył odważnie do ataku i po asyście Slusorza, Możdżeń pokazał gdzie jest jego miejsce na boisku. I to na pewno nie jest prawa obrona. W pierwszej połowie Lech wydawał się stroną przeważającą, w drugiej siły się wyrównały i Kolejorz spuścił z tonu. Z remisu chyba też był zadowolony Rumak, bo w 59 minucie za Ślusarskiego wpuścił defensywnego pomocnika. Lech kończył mecz w 10 bo 2 żółtą kartkę obejrzał Drewniak (90 minuta). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Nie śledziłem jakoś superuważnie rynku transferowego całej ligi, ale wygląda na to, że hierarchia polskiej piłki się nie zmieniła i ciągle Śląsk oraz Ruch są najlepsze. A co ma sytuacja kadrowa danej drużyny do bycia najlepszym? Kadrowo Legia ma najmocniejszy skład w Polsce, a wszyscy jej rywale się osłabili. Tyle, że od kilku sezonów pozostaje bez porządnego trenera, w przeciwieństwie do Śląska czy Ruchu. Wszystko. Legijne kibolstwo roz(pipi)ało sufity na Łotwie Edytowane 19 Lipca 2012 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mecz Legii na Orange Sport o 20:30 jakby kogos interesowalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi