Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Nie wiem gdzie ty wyczytałeś, że mam się za ULTRASA Panie młokosie z kodem LAT 21. Kup se lepiej okulary i nie cwaniakuj. [...] i odstająca na tle polskich ekip, genialna postawa Legii, która przejdzie kolejnego arcytrudnego rywala. Prawda jest taka, mały kolego, że Legia odstaje na tle innych ekip. A dlaczego? Choćby dlatego, że jako jedyna przeszła kolejną rundę eliminacji do rozgrywek w której brała udział. Wyłażą małomiasteczkowe kompleksy napędzane pokładami zazdrości. JESTEŚMY TWOJĄ STO(L)ICĄ ogqozo. Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l beka tymi tekstami o STOLYCY i WIELKIM ŚLĄSKU pięknie pokazujesz jak to słoma zza krawata Ci wystaje, skąd Ty do tej swojej Stolycy przyjechałeś? z lasu w Bieszczadach że masz teraz taką manie wielkości? ontop: zaprawdę powiadam wam i jedni i drudzy zakończą na tych meczach swoją przygodę z pucharkami
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l beka tymi tekstami o STOLYCY i WIELKIM ŚLĄSKU pięknie pokazujesz jak to słoma zza krawata Ci wystaje, skąd Ty do tej swojej Stolycy przyjechałeś? z lasu w Bieszczadach że masz teraz taką manie wielkości? Prosto z wyra Twojej mamy. A już bez spiny to: http://www.sjp.pl/ironia Rok temu też siałeś taki defetyzm przed meczem Legii ze Spartakiem?
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l nie, tak samo jak teraz mam na nie wy(pipi)ane, z tą różnicą że dzisiaj wyjąłem szklaną kulę z piwnicy i ona pokazała mi przyszłość. tru story bro
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Łał, jaki poliglota. Nie zesr.aj się na ogon ze skupienia. Wartość Legii na transfermartk to ok. 19 mln e. Norwegów ponad 18 mln.
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Łał, jaki poliglota. Nie zesr.aj się na ogon ze skupienia. Wartość Legii na transfermartk to ok. 19 mln e. Norwegów ponad 18 mln. chyba w media markt :rofl2: świetne źródło, ile razy w ostatnich latach taki Rosenborg grał w LM, a ile razy Legia? btw. ranking klubowy uefa z ostatnich 5lat: edit. "przynajmniej liga będzie ciekawsza" edit: Niektórzy ludzie mają zadziwiającą zdolność wypierania ze swoich umysłów niewygodnych faktów. Ja zdjąłem gacie po pijaku, na środku pokoju, podczas imprezy u cioci? Nie, nie, to był szwagier! Ja powiedziałem, że Polska na pewno wyjdzie z grupy na Euro? Nie, przecież to Michał mówił, ja mówiłem dokładnie odwrotnie! Każdy z nas zna takie osoby. Poznajcie jeszcze jedną – Miroslav Radović. Serb skorzystał z okazji, że rozgrywki ligowe jeszcze nie wystartowały i zaczął się puszyć. Cytat za sport.pl: Jak ktoś gra z Legią, to się każdy spina, czy Lech, czy Śląsk Wrocław. A jak przyjdzie do meczu w europejskich pucharach to pierwsze spotkanie i koniec. Taka jest polska piłka. A trzeba przecież coś pograć w Europie, a niestety ostatnio tylko Legia ostatnio coś w pucharach gra. Taka jest prawda. Gramy z aktualnie najlepszym zespołem w Polsce (Radović zrobił palcami gest wskazujący na cudzysłów) i jest coś do udowodnienia. Oni na pewno czują się mistrzami, więc niech przyjadą i wygrają. Mirku, oni nie tylko czują się mistrzami, oni nimi są. Już drugi raz z rzędu zakończyli ligę nad wami i drugi rok z rzędu zlali was na Łazienkowskiej. Może nie pamiętasz, ale najbardziej kabaretową drużyną roku 2012 jest Legia Warszawa, która wiosną nie wygrała aż ośmiu meczów (na trzynaście). Też miałeś w tym swój udział, bo grałeś jak ostatni flapeta. Jeśli więc chcesz się z kogoś śmiać to w pierwszej kolejności radzimy z samego siebie. Z Legii śmiała się wiosną cała Polska, z twojej gry się śmiała cała Polska i echo tamtego rechotu jeszcze się niesie tu i ówdzie. Śląsk Wrocław nie jest „mistrzem”, tylko mistrzem. „Mistrzem” jest Legia. A że tylko Legia coś gra w pucharach? Taka jest polska piłka? Tam mówisz? Grasz w Polsce od roku 2006, czyli już szmat czasu i od tamtej pory tylko raz udało ci się cokolwiek w pucharach zdziałać, to już Lech Poznań w tym czasie notował lepsze wyniki. Ty, drogi Miroslavie, w zdecydowanej większości startów kończyłeś przygodę międzynarodową jeszcze w czasie wakacji. A to za mocne było Broendby, a to FK Moskwa, a to Vetra (tam był walkower, ale kibice wbiegli na boisko przy stanie 2:0 dla przeciwników), a to Szachtar (zrozumiałe). Generalnie, lepiej byłoby zachować milczenie. Być może – ale tylko być może – Legia zagrałaby lepiej z Helsingborgiem, chociaż być może odpadłaby już Podgoricą. Nie przekonamy się o tym, ponieważ Radović i spółka to w roku 2012 zespół tak żenujący, że nie mógł dostąpić zaszczytu grania z takimi rywalami, o taką stawkę. weszlo.com Maiden, jesteś tak samo żałosny jak ten wasz nurek Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Tak czytając posty Maidena stwierdziłem że już podobny ton wypowiedzi gdzieś spotkałem. http://www.youtube.com/watch?v=pjtms0bYHXg Rodzina ?
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Sobiech już trenuję przed Śląskiem :potter: http://www.youtube.com/watch?v=z5sjf7m7zEA
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Łał, jaki poliglota. Nie zesr.aj się na ogon ze skupienia. Wartość Legii na transfermartk to ok. 19 mln e. Norwegów ponad 18 mln. chyba w media markt :rofl2: Wybacz, Legia 19,5 mln. euro. http://www.transferm...verein_255.html Rosenborg 16,5 mln. euro. http://www.transferm...verein_195.html świetne źródło, ile razy w ostatnich latach taki Rosenborg grał w LM, a ile razy Legia? Logika godna kretyna; odpowiem Ci tak: W ostatnich latach Rosenborg grał w LM zdecydowanie częściej od Manchesteru City. No i? A Legia? Najczęściej z Polskich zespołów. I to z sukcesami. Boli? To dobrze, jesteśmy najlepsi. <3 <ELO> Edytowane 12 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Jak transfermarkt tak mówi to tak musi być. Szacun dla Legii za droższy skład o całe 3 mln.
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Jako ciekawostkę podam, iż wg transfermarkt wartość Lech Posen to 12.525.00 ojro, a Olimpii Grudziądz to 3.875.000 ojro.
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l A Lewandowskiego 20, ale pewno wart jest więcej bo tak pisze onet. <ok> No i on grywał w Lidze mistrzów (nawet gola sZczelił) a Neymar nie, więc Robert jest pewnie lepszy od Brazylijczyka. Tak należy stwierdzić w świetle logiki jednego z forumkowych mędrców nowego pokolenia. Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l I tak dostaniecie wpie.rdol to o czym ta dyskusja? Legia jak i Śląsk lecą z pucharów, "przynajmniej liga będzie ciekawsza".
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Tak jak z Reid i ze Spartakiem? A gdzie Twoje polskie FC Internazionalle? No tak, Wy się nawet do Ligi Europejskiej nie zakwalifikowaliście. "(L) klub nad Wisłą" - jakże trafne hasło. Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Odkąd Śląsk gra w ekstraklasie to kibicuje mu bardziej niż Wiśle, lokalny patriotyzm :potter: Poza tym w zeszłym roku to i wisła była w pucharach i to tak samo jak legia. W tym ani legia nie wejdzie do grupy co = skompromituje polske, podobnie jak i Śląsk. Więc chyba z dwojga złego lepiej nie grać w tych pucharach i nie robić sobie wstydu, a w ciemno stwierdzam i możecie sobie zrobić screenshota i zapisać na pulpicie, że WISŁA w tym roku będzie miała mistrza. Powtórzycie me słowa gdzieś w maju za rok.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Nie wiem czy słyszałeś, ale Legia wylosował Rosenborg. Legia w zasadzie już jest w fazie grupowej, kolejny rok. W zależności na kogo trafi, może nawet tam nawalić trochę punkcików. Patrząc na sytuację innych krajów dokoła, nie wykluczałbym, że Polska jeszcze w tym sezonie może i awansuje w rankingu UEFA. No chyba że występ na poziomie nie gorszym niż średnia z ostatnich kilkunastu lat to też kompromitacja. Nie wiem, jaka jest definicja w słowniku kibiców.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Jak zobacze, ze tak grajaca legia pokonuje Rosenborg to uwierze. edit: co prawda to na papierze zdecydowanie najlepszy klub w polsce, zawodnicy jak na naszą ligę to zdecydowanie najwyższa półka, tylko co z tego jak graja tak jak grają? Defensywa to już lepsza w Cracovi jest Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez Oran
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Na moim. Ljuboja, Zewlakow(na papierze: milion meczy w kadrze = solidny defensor), Radovic, Młodzież Wszechpolska (szkółka z prawdziwego zdarzenia, z zawodnikami, a nie patałachami). A jedyna niemiecka strona jaka znam to automobile.de także pozdrawiam. sprawdziłem ten transfermarkt (pipi) wolski 4 bańki warty, zespol slaska wart cos koło 17,5 miliona xD o co chodzi w tej stronce, powaznie pytam - to ludzie ustalają ceny sobie tak o, jak na wikipedii? Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez Oran