Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałuj synu. 3:3 i Śląsk nie gra nic :D ale remisuje :D

Maiden i ogqzo dajcie te, no swoje typy na gran derbi to jeszcze postawie przeciwnie do waszych typowan i wygram :D

Opublikowano (edytowane)

Cholera, jeszcze wyjdzie na to, że będę musiał obejrzeć ten mecz. Na forumkowe relacje nie ma co liczyć - zawsze z nich wyniknie, że Legia z tym samym rywalem wygrałaby 18-0, a niewiele, co się działo na boisku.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

3:4 ;(

dat gikiewicz

Edytowane przez Oran
Opublikowano

mowie ale legia cisnie tera, pacze, pacze a to jednak legia w zielonych!

Opublikowano (edytowane)

:sorcerer:Sędzia też im pomaga na razie, powinien być karny dla Rosenborga ;) Kibice też w formie jak widać, chyba niektórym bardzo chciało się do toalety ;)

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

ktoś ogląda na orendż sport? kto tam komentuje (ten z przepitym głosem mnie interesuje, kojarze głos ale nie wiem (pipi)a kto to)

Opublikowano

Ha no właśnie - to przepity istotnie :D

Na orange sport info - ja oglądam sobie przez weeb.tv - zaj.ebista stronka ogólnie polecam jak ktoś nie ma kablówki tak jak ja, za 15 zikos na cały miech tv, masa kanałów a jak ktoś chce pojedynczy meczyk gdzieś obejrzeć to mozna smsem nawet za 3,66 na dzień dostep wykupić

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

to wiadome, ja nigdy nic nie wygram

:(

postawiłem na śląsk też - 2 zł, bo kurs 11 :D to mówie, a co :D

Edytowane przez Oran
Opublikowano

i jak tam legia i ta jej pewna faza grupowa? :D Tak się (pipi)a oburzyli jak powiedziałem, że odpadnie legia... :P

Opublikowano (edytowane)

No dobra, jestem pierwszy żeby przyznać, że byłem w błędzie. Jednak da się odpaść z Rosenborgiem. To po prostu nie wydawało się możliwe, żeby najlepsza drużyna w Polsce mogła odpaść z kimś tak słabym.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

No najlepsza to Śląsk jakby nie patrzeć ;) Bo podobno na papierze się nie liczy (pobite gary?)