mersi 804 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 kibole to jest coś gorszego niż polaczek, tutaj nie ma określenia na tą dzicz Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 @ogóreczekzzoo BRUGII, BRUGIA Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Ten transparent Lecha wyjątkowo chamski ,fakt :confused: No i mit Gikiewicza sie skonczył ,bramka na jego konto. heheh no i pięknie XD Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Darude Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 PAAAAAAJSZAAAAAŁOOOOOOOOOOOO Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Ten transparent Lecha wyjątkowo chamski ,fakt :confused: No i mit Gikiewicza sie skonczył ,bramka na jego konto. heheh no i pięknie XD oficjalnie potępiam tego gościa. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Dobrze, że Mila niepowołany jak zwykle do kadry, na pewno wspaniały mecz za tydzień zagra zespół Fornalika. Niepowołania Paixao rozumiem, nie mógł tego zrobić. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Ten transparent Lecha wyjątkowo chamski ,fakt :confused: No i mit Gikiewicza sie skonczył ,bramka na jego konto. heheh no i pięknie XD oficjalnie potępiam tego gościa. Spoko masz prawo .Widać z ciebie wiejski kibic realu madryt ,nie znasz klimatów ekstraklasy.Z jakiego miasta jesteś? Z Mongolii? Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Darude Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 JECHaĆ Z (pipi)AMI, JEEECHAĆ Z (pipi)AMI <lechia gdańsk> Można powiedzieć, że Śląsk wygrywa z interem - bo piłem piwo i oczy tak zmrużyłem to przysiągłbym, że widziałem tam Inter Milan. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Refaelow - (pipi)a, ten gościu by w polsce miał 700 bramek w ciągu sezonu, szaleje i rządzi na boisku, ten taki mega talent LETIENE czy jak to sie pisze, w porównaniu do niego dziś wypada blado. Komentatorzy mają rację (wciąż nie wiem kto to ten co-commentator...) jest jednak on DOBRZE kryty, socha se nie radził (ostrowski przeciwnie, dawał rady, choć karał ostro go faulami...) to kaz czy tam stevanovic, zawsze podejdzie, mila także i pomogą mu. Świetnia gra w środku pola Śląska wygrywa im te spotkanie. Widziałbym Śląsk z Celticiem - ZWYCIĘSKI Śląsk, styl gry Celtów vs taka gra Śląska, to łatwe zwycięstwo, ale pewnie Legia se nie da rady z Celtami, a Śląsk trafi na Spursów... I będziemy mieli tylko LEgię w EUROPA LEAGUE. Chyba, że jednak SPurs bez Bale'a to wtedy sam soldado nie da rady "wielkiemu" Śląskowi. Nikomu nie da rady. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 SOOOOOOOO... a ciul, wiecie o co mi chodzi. 1 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 No dobra, Sobota to ile, 2 mln € ? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Ja bramke zobacze jutro albo w highlightsach bo mi wlasnie stream padl Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Waldek może 4 rundy w Śląsku nie doczekać, jak po takim meczu Waldek Drugi nie powoła Mili to można go od razu wyje.bac na zbity pysk, Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Bartg Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 czekajcie bo może brugia strzeli zara 4 bramki!! ŁOHOHOHOHOHO ciekaw jestem jak na takim samym forum kĄsolomaniakuf w Belgii wygląda teraz kącik sportowy. aaaa, wiem, tak samo jak u nas ~50 minut temu. a ten ich bramkarz, niech się opie.rdoli na łyso, nauczy robić wślizgi i zmieni nazwisko i imię na Fabian Barthez. jeszcze TRZY!!!!!!!!!!!!!111111 (pipi)a, robi się groźnie! Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Nie słucham komentarza, ktoś powie w jakim języku czytają nazwę klubu komentatorzy? Pytam z socjo-lingwistycznej ciekawości. Włączyłem komentarz, mówią po francusku, czyli standard w polskich mediach. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 "nie ma rzutu karnego dla brugii" - "coś tam coś tam bryż" ale częściej mówią po polsku. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Gikiewicz nie jest pewny. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 To jest gikiewicz - więc ameryki nie odkrywasz -.- Najlepszy w polskiej lidze, GIKIEWICZ. Niestety... (z polaków - chociaż zagranicznej konkurencji też nie ma, bo kto KUCIAK? XD) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi