Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

Ten transparent Lecha wyjątkowo chamski  ,fakt :confused:

No i mit Gikiewicza sie skonczył ,bramka na jego konto.

heheh no i pięknie XD

Edytowane przez Darude
Opublikowano

heheh no i pięknie XD

oficjalnie potępiam tego gościa.

Opublikowano

Dobrze, że Mila niepowołany jak zwykle do kadry, na pewno wspaniały mecz za tydzień zagra zespół Fornalika. Niepowołania Paixao rozumiem, nie mógł tego zrobić.

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

heheh no i pięknie XD

oficjalnie potępiam tego gościa.

Spoko masz prawo .Widać z ciebie wiejski kibic realu madryt ,nie znasz klimatów ekstraklasy.Z jakiego miasta jesteś?

Z Mongolii?

Edytowane przez Darude
Opublikowano

JECHaĆ Z (pipi)AMI, JEEECHAĆ Z (pipi)AMI <lechia gdańsk>

Można powiedzieć, że Śląsk wygrywa z interem - bo piłem piwo i oczy tak zmrużyłem to przysiągłbym, że widziałem tam Inter Milan.

Opublikowano

Refaelow - (pipi)a, ten gościu by w polsce miał 700 bramek w ciągu sezonu, szaleje i rządzi na boisku, ten taki mega talent LETIENE czy jak to sie pisze, w porównaniu do niego dziś wypada blado. Komentatorzy mają rację (wciąż nie wiem kto to ten co-commentator...) jest jednak on DOBRZE kryty, socha se nie radził (ostrowski przeciwnie, dawał rady, choć karał ostro go faulami...) to kaz czy tam stevanovic, zawsze podejdzie, mila także i pomogą mu. Świetnia gra w środku pola Śląska wygrywa im te spotkanie. Widziałbym Śląsk z Celticiem - ZWYCIĘSKI Śląsk, styl gry Celtów vs taka gra Śląska, to łatwe zwycięstwo, ale pewnie Legia se nie da rady z Celtami, a Śląsk trafi na Spursów... I będziemy mieli tylko LEgię w EUROPA LEAGUE. Chyba, że jednak SPurs bez Bale'a to wtedy sam soldado nie da rady "wielkiemu"  Śląskowi. Nikomu nie da rady.

Opublikowano

czekajcie bo może brugia strzeli zara 4 bramki!! ŁOHOHOHOHOHO ciekaw jestem jak na takim samym forum kĄsolomaniakuf w Belgii wygląda teraz kącik sportowy.

aaaa, wiem, tak samo jak u nas ~50 minut temu.

a ten ich bramkarz, niech się opie.rdoli na łyso, nauczy robić wślizgi i zmieni nazwisko i imię na Fabian Barthez.

jeszcze TRZY!!!!!!!!!!!!!111111 (pipi)a, robi się groźnie!

Opublikowano
Nie słucham komentarza, ktoś powie w jakim języku czytają nazwę klubu komentatorzy? Pytam z socjo-lingwistycznej ciekawości.

Włączyłem komentarz, mówią po francusku, czyli standard w polskich mediach.

Opublikowano

"nie ma rzutu karnego dla brugii" - "coś tam coś tam bryż"

ale częściej mówią po polsku.

Opublikowano

To jest gikiewicz - więc ameryki nie odkrywasz -.-

Najlepszy w polskiej lidze, GIKIEWICZ. Niestety... (z polaków - chociaż zagranicznej konkurencji też nie ma, bo kto KUCIAK? XD)