ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Szkoda remisu i straconych punktów w rankingu. Jednak najwięcej w rankingu i tak daje awans do grupy, tutaj będzie wielkie oczekiwanie na łaskawe losowanie. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) LM od 11.45, potem EL. Pewnie tradycyjnie ze dwie godziny wcześniej będzie podział na grupy, czyli ograniczenie do pięciu potencjalnych rywali Śląska. Edit: 11.45. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Kanał Eurosport na swojej antenie pokaże losowanie 4. rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów (od godz. 11.45). Dodatkowo stacja pokaże losowanie 4. rudny eliminacji do Ligi Europy (od godz. 13.00). Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Darude Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Pewnie koło południa LM a potem LE. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (pipi)a jak polskie kluby graja w europie to sie im kibicuje. nawet jesli to legia Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Jak ja lubię damski model kibicowania. Legia = Rozi Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Jak ja lubię. Legia = Rozi 'Hmm damski model kibicowania uzasadnij. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Darude Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Bo jest kobietą pewnego wieku uprawiającą pewien zawód? edit: jeszcze mi jakiś warszawiak znowu załatwiłby za to bana na dwa tygodnie, ja ich znam Edytowane 8 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 NA TYM ETAPIE NIE MA JUŻ SŁABYCH DRUŻYN! GDYBY MECZ POTRWAŁBY X (tu wstaw ile trzeba) DŁUŻEJ< WYGRALIBYŚMY. TRAWA BYŁA ZŁA I W OGÓLE SŁOŃCE ŚWIECIŁO itd itp No (pipi)a jaka porażka. Banda (pipi)ych panienek bez ambicji. 2/3 składu już nigdy w życiu nie powinno założyć koszulki Lecha. Potrzebne są zmiany w tym klubie, nie podlega to dyskusji. Taki drewniak, możdzeń czy inny arboleda. (pipi)Ć. Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Te zmiany O.o dlaczego zszedł pawłowski? Dlaczego od początku grał ten pajac na środku obrony i nie mówię tu o Kamieniu. Taki możdzeń (jestem za(pipi)isty bo strzelilem City bramkę) powinien po 45 minutach siedzieć w gabinecie prezesa i rozwiązywać kontrakt z powodu, że jest kaleką a nie wychodzić na murawę. Na Koronę niech wyjdzie Młoda Ekstraklasa a raczej rezerwy. Gorzej na pewno nie będzie ale może będzie widać zaangażowanie. Przepłacane wkłady koszulkowe. Wszyscy WON! Co do transparentu,ktoś napisał, że chamski itd. Chamskie to były zagrywki litwinów w Wilnie. Poprzebijane koła, porysowane samochody. To jest Chamskie zagranie. A nie transparent. Warto znać drugą stronę medalu. 4 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 NA TYM ETAPIE NIE MA JUŻ SŁABYCH DRUŻYN! Byliscie tak słabi ,że nie ma co się usprawiedliwiać.Kolejny rok zmarnowany . Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 (edytowane) Przyszedł MAIDEN i napisał prawdę: 1] Co do klubu rozgrywającego swoje mecze w Pozaniu, finansowanego przez wieloletniego sponsora Amici Wronki: Rumak znowu grał dzień po Legii, stąd i wynik. 2] Co do Śląska Wrocław:Dałem się znajomkowi namówić, i podjechaliśmy do Brugii pociągiem. Brugia do brzydkich nie należy a i browary robią klawe (Brugges Zot i Straffe Hendriks). Miałem przyjemność oglądania tego meczu na żywo, więc mogę parę rzeczy skomentować. Sobota zagrał kapitalny dwumecz. Kręcił bruggystami, aż miło. Szkoda tylko, że momentami wyglądało to jakby grał sam. Nie miałbym nic przeciwko temu żeby zamienił koszulkę Śląska na koszulkę najlepszego polskiego klubu. W pierwszej części spotkania Śląsk miał trochę szczęścia (Brugia mocno na nich usiadła), niemniej jednak wyszli z tego obronną ręką. Szkoda, że w kretyński sposób dali sobie pod koniec spotkania wbić dwa gole. Z wygranej zrobił się remis, a można było troszkę punktów nałapać. Co do rac: jakiś pokemonek tu zgrywa mędrca. Otóż ja siedziałem na trybunie z autochtonami, nie tak daleko klatki Śląska i wszyscy bili brawo / kręcili filmiki z racowiska telefonami komórkowymi. Że na 30 typa, znalazło się dwóch którzy race próbowali rzucić na murawę, nie zrobisz nic. Niemniej jednak wyglądało to zacnie. Szczere przyznam, że nie spodziewałem się po malinowych nosach takiego fajne pokazu. Szacuneczek Edytowane 9 sierpnia 2013 przez Maiden Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 No to Łysy z Uefa pozamiatał, ale chociaż fajną wycieczkę do Hiszpanii będą mieli. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 sevilla jak zlekcewazy (a na pewno zlekceważy) śląsk, to coś tam może Śląsk ugrać, wtedy stawiałem 40:60 szanse Śląska, teraz niestety 25:75 wg moich skromnych obliczeń (a tak naprawdę tak po prostu przeczuwam ). Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Kapa trochę, gorzej trafić nie mogli;/ Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Do kiedy można zgłaszać zawodników do tej rundy? Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Nie najlepiej. Sevilla, pomimo odejścia Navasa, Negredo czy Spahicia wygląda całkiem nieźle. Pozyskali Rusescu - króla strzelców ligi rumuńskiej ze Steauy - oraz Gameiro z PSG. Same kwoty (2 i 9 mln euro) mówią same za siebie, że awans Śląska byłby kompletną sensacją i nikt go chyba nie oczekuje. Za 2-3 mln przyszli też Cristoforo z Urugwaju, Machin z Las Palmas czy Jairo z Santander. Jednak odejście paru czołowych graczy, początek sezonu (dopiero za tydzień pierwsza kolejka La Liga) i dobra gra Śląska z Brugią dają jakieś nadzieje na walkę. Odpadnięcie, ale bez pogromu pewnie trzeba już będzie uznać za sukces. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Szkoda, że Spahić odszedł, bo mógłby być pojedynek spahićiów Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 W piątek grała Sevilla towarzyski z Man U - wygrała 3:1. Wiadomo, że mecz towarzyski i pewnie była rotacja składu po obu stronach, ale jednak nie napawa to optymizmem przed meczem ze Śląskiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi