ścierpła mi noga 75 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 zawsze podobało mi się jak Sevilla gra w piłkę, więc jak Śląsk będzie równie walczył jak z Bruggią to szykuje się fajny dwumecz i oby w rewanżu były jeszcze szanse na awans, żeby była walka i emocje, bo jak odpadać to tylko po wielkich bitwach. PS. do tego Maidena co to był na meczu Śląska - jak Tobie się podoba wygląd odpalonego patyka, to ja niemam już więcej pytań Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Śląsk prowadzi w Sevilli, nieźle Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Gikiewicz wroclawskim Kuciakiem Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Plaku zmarnował sam na sam jak jakiś lewandowski Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Gikiewicz wroclawskim Kuciakiem Ale przy tym wolnym się nie popisał. Niemniej jednak, Śląsk gra bardzo dobrze. Jak równy z równym. Śmiem twierdzić, że gdyby to oni mieli grać o LM z rywalem Legii, to nie mielibyśmy się o co martwić. Śląsk na pewno by awansował. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 jakością gry Śląsk>>>>>>>>>>>Legia w tegorocznych pucharach, nie mniej jednak przykład Kuciaka jak często w tym sporcie postawa jednego człowieka i tona farta może zdziałać cuda Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 sobota dzisiaj szału nie robi. dużo niecelnych podać, nieudanych dryblingów Marin w napadzie robi co chce Cytuj
Neox 158 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Sevilla dopiero przeciwko 10 zawodnikom Śląska zaczęła trafiać ale to akurat nie dziwi. Szkoda tej czerwonej kartki, bo ustawiła całą II połowę Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 W sumie z przebiegu gry 4:2 byłoby bardziej sprawiedliwe, no ale Plaku dał ()() koncertowo. Po Dudu niestety czasem można się takich akcji jak dziś spodziewać, tak jak jest dobry z przodu tak bywa słaby z tyłu. Generalnie i tak bez Paixao w rewanżu szanse byłyby niewielkie, gość zbiera prawie w każdym meczu kartki za protesty, darcie ryja itd, głupota straszna. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Niestety za wysokie progi jak na klub z Polski. Jeszcze na początku można było mieć jakieś złudne nadzieję, że dowiozą jakiś remis czy coś, ale później rozpoczęła się rzeź. Szkoda, że pierwszy mecz nie rozegrał się u nas, bo rewanż byłby o wiele ciekawszy. Szacunek dla chłopaków i tak. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Już dziś Śląsk kończy swoją przygodę. Zebrał sporo pochwał w Polsce i zagranicą, choć de facto nigdzie nie doszedł, na tym etapie mało kto zwraca uwagę. Skutek prawdopodobnie będzie głównie jeden - odejdzie za milion euro Waldemar Sobota, czego nie chcą kibice, ale pragną właściciele. Tak więc pochwały pochwałami, ale od jutra będzie zapewne nadal postępował rozkład klubu, który traci graczy poniżej kosztu i nie jest w rywalizacji o graczy, których spokojnie mogą zatrudnić faworyci do mistrzostwa. Wrocławskie media już spekulują, jak by tu awansować nie awansując. A jeśli UEFA zdyskwalifikuje Fenerbahce, postanowi wśród wyeliminowanych drużyn rozlosować ich zastępcę i wylosuje Śląsk??? Muszę przyznać, że to jeszcze głupsze optymistyczne pocieszanie, niż radość warszawiaków z tego, że Legii w Europa League będzie łatwiej "ciułać punkty", aż w końcu nie trafi na tak potężnego rywala jak Steaua. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Lazio Rzym Trabzonspor Legia Warszawa Apollon Limassol Piękna grupa. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Wyjście z grupy na lajcie i wyrównana walka o 1 miejsce z Lazio Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 kibicowsko kapitalna grupa, co mecz będą zamykać jakąś trybunę i to nie tylko te w Wawie Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Powalczyć mogą, nie będą już mieli tak spętanych nóg jak w bojach o ligę mistrzów więc walka o drugie miejsce jest możliwa. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 3 miejsce w grupie jest w zasięgu Legii Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Appollon Limasol:Mottem naszej grupy chyba będzie sej noł tu rejsizm Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Zabawne jak półciapaci z Cypru wywieszają transparent white power. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) To już jesteśmy na tym etapie, że nawet Cypryjczyków nie traktujemy jako być może osobne i różne od siebie jednostki? W Polsce jest takie niesamowicie rzadkie zjawisko, że część Polaków nie lubi innej części Polaków, myślę, że taki fenomen jest też możliwy gdzie indziej. Podejrzewam, że transparent white power mogli wywiesić ci greccy Cypryjczycy, a nie jakaś reprezentacja całego Cypru pół na pół. Nie znam się, ale sądząc po tak zaawansowanych znaleziskach jak nazwa i herb klubu (grecka rzeźba i barwy), to on w ogóle może być dla tej greckiej części. Zwłaszcza, że Limassol jest prawie cały grecki... jak większość miast w tej greckiej części. Edytowane 31 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 No i dlatego napisałem półciapaci, bo turecka część jest fullciapata. Grecy tak samo zresztą jak Włosi i Hiszpanie również należą do kategorii leżącej pomiędzy szlachetną rasą kaukaską, a sandnigerami. W związku z tym jakiekolwiek transparenty w klimacie white power w wykonaniu tych nacji są podwójnie śmieszne. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Domyślam się, że ty jesteś pełnoprawnym członkiem szlachetnej rasy kaukaskiej? Czy tylko Szwedzi-albinosi? Fascynujące są tajniki kibicowskiej genealogii. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 Generalnie w Europa League zazwyczaj wszystko jest możliwe, dyspozycja ekip jest bardzo różna, tak samo jak podejście do meczów i możliwość taktycznego przygotowania. Na moje oko... Trabzonspor to średniak. Apollon w sumie nie wiem jak gra, ale nie wydaje się też jakoś mocny. Co do Lazio, to jest oczywiście w polskich mediach przeceniane, minęło naprawdę trochę czasu od kiedy to była mocna europejska ekipa. Niby ładnie grali z Juve, ale dostali cztery gole nie przez przypadek. A to był ich podstawowy skład. Wszystko o EL mówi fakt, że królem strzelców był Libor Kozak, który tak normalnie nigdy raczej nie był serio brany pod uwagę jako zastępca Klose (w Serie A zagrał 18 meczów i zero goli. Zero). W tym sezonie Kozak nie zagrał jeszcze minuty i pewnie też zagra dopiero z Legią. No ale właśnie, król strzelców, a Lazio wygrało grupę i doszło do ćwierćfinału. Czyli w tej grupie nie tylko marką, ale i świeżymi wynikami broni się jako zdecydowany faworyt. Legia ma własne problemy, zwłaszcza jeśli w całej fazie nie zagra Kuciak, ale jeśli im będzie naprawdę zależeć (o czym nie jestem pewien), awans jest spokojnie do wzięcia. Na ten moment nie zaskoczyłoby mnie ani pierwsze, ani ostatnie miejsce warszawiaków w takiej grupie. Budżetowo oczywiście są trzeci i taki wynik nie będzie raczej przyjęty przez nikogo ze zdziwieniem. Jednak o prawdziwym poziomie trudności dopiero się przekonamy. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Legia Warszawa rozpoczyna rozgrywki w Europa League. Tak jak myślałem, Lazio nie szarżuje - obrona i defensywni pomocnicy w sumie podstawowi, ale ofensywny kwartet zdecydowanie rezerwowy, bez Candrevy czy Klose. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Kibice (L) bardzo słyszalni jak na razie jedyny plus tego meczu . Zaczeła się asekurancka gra i już widać efekty ,1:0 Edytowane 19 września 2013 przez Darude Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi