Bartg 5 446 Opublikowano 3 października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 października 2013 Olimpi Rustawi FH HomelMetalurg LipawaSV RiedThe New SaintsWymienione potęgi to jedyne zespoły które jak dotąd pokonywał Jan Urban w swojej europejskiej karierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 3 października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Zalosna ta legia serio. Zyczylem jej przegranej, tak jak w kazdym innym meczu w sumie, ale dzisiaj to na prawde az wstyd mi za nich. Jest spora szansa ze zakoncza swoj epizod w LE z zerowym dorobkiem punktowym (i bramkowym? XDDDD). Oby im sie udalo, zycze im przejscia do historii. Ed: Edytowane 3 października 2013 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 3 października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 października 2013 lol legia przegrała ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 października 2013 Dobrze, że nie weszli do LM, bo kompromitacja byłaby straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 października 2013 bez przesady, jeszcze nie odkryli wszystkich kart Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 Urban potrafi przygotować drużyny do gry w Europie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 Chyba po prostu coś więcej niż ogrywanie ogórków w naszej lidze przerasta Urbana imho wczoraj skład strasznie nietrafiony i przekombinowany, Wawrzyniak po kontuzji od razu 1 sklad, mimo że Brzyski jest w życiowej formie i przynajmniej gwarantuje jakieś dobre dośrodkowanie, Rzeźniczak widać że dawno na prawej nie grał, środek pola z Pinto i Vrdoljakiem nawet na tle Apollonu to pomyłka. No i Żyro Pewnie do zimy Legia będzie miała 10pkt przewagi nad wszystkimi, bo z takim składem to nawet trenera za bardzo nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 gdyby tak zebrać wszystkie porażki polskich klubów w europejskich pucharach wyszłaby całkiem zabawna i długa lista. nie wiem czemu co poniektórzy widzą w tym wyniku jakąś niespodziankę, albo rozczarowanie. Apollon i Cypr to mniej więcej ten sam poziom co taka Legia i Polska Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 Jak tak dalej pójdzie to zabraknie zespołów w tych pucharach z którymi nasi pucharowicze bedą wygrywać .Jeszcze dobrze nie ruszyło ,a już szanse na awans praktycznie stracone .Może nalezy utworzyć nowe rozgrywki puchar ogórka i tam grać . Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 PZPN powinno zrezygnować z UEFY i założyć swoje rozgrywki, coś na kształt KSW. Dorzuciło by się paru celebrytów i mielibyśmy świetną ligę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 W sumie dobre to by było, kadra by grała z jakąs grenlandią, więc byśmy byli międzynarodowymi mistrzami świata PZPN, kluby grałyby tylko między sobą, więc eurow(pipi)e by odpadały, czasem by się zapraszało jakieś zespoły typu mistrz Turkmenistanu, żeby rozegrać finał pucharu o puchar intergalaktyczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 października 2013 Powoli Liga Europy zaczyna Legii przynosić więcej strat niż korzyści. UEFA dowaliła kolejne 100 tysięcy euro kary, tym razem za zachowanie kibiców w meczu z Lazio. Rzymianom też się oberwało, bo ich stadion został zamknięty dla widzów na mecz z Apollonem -> Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Jezu,z nudów chciałem obejrzeć sobie mecz Legii,myślę sobie ,że może w końcu coś pokażą a tu 7 minuta i 1-0 dla turków xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Początek bekowy, najpierw Skaba prawie zabił Rzeźniczaka, potem Żyro prawie sam się skontuzjonował, no i bramka Yanko :potter: Legia zostawia siły na mecze rewanżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Hahahahahahaha Skaba :potter: Potężna Legia potężnie w(pipi), Janek nie doleci do Polski i wyleci po drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Bramkarz Legii xDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) Karty odkryte Legia krul polskich boisk. Edytowane 24 października 2013 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Poczekajmy na analize Maidena, poza tym oczywiste jest, że gdyby nie sędzia to byłoby 3:1 najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) Teraz nie liczy się prestiż, teraz liczy się ciułanie punktów do rankingu. Edytowane 24 października 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Ej, oglądałem ten mecz nie-na-livescore i legia w sumie nie grała najgorzej. Niepodyktowany karny oraz gra na czwórkę z minusem na połowie kebabu. I ch.uj, że legia nie awansuje dalej i nie dostanie batów od Borusji Dortmund, która nie wyjdzie z grupy LM, ale nie grali dzisiaj gorzej niż zawsze wojacy z miasta tumanów. W sumie nawet czasami trochę lepiej, tworzyli sytuacje. Może to też się liczy do rankingu lig dla UEFY. Ogólnie dzisiaj się legie oglądało lepiej niż z jak grali z Apollonem. Wje.bali bo wje.bali, ale czasem fajnie coś się kleiło w ataku. No ogólnie mi się podobało, a jestem wymagający i nie jestem fanem piosenki "Legia to chu.je". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Ej, oglądałem ten mecz nie-na-livescore i legia w sumie nie grała najgorzej. Niepodyktowany karny oraz gra na czwórkę z minusem na połowie kebabu. I ch.uj, że legia nie awansuje dalej i nie dostanie batów od Borusji Dortmund, która nie wyjdzie z grupy LM, ale nie grali dzisiaj gorzej niż zawsze wojacy z miasta tumanów. W sumie nawet czasami trochę lepiej, tworzyli sytuacje. Może to też się liczy do rankingu lig dla UEFY. Ogólnie dzisiaj się legie oglądało lepiej niż z jak grali z Apollonem. Wje.bali bo wje.bali, ale czasem fajnie coś się kleiło w ataku. No ogólnie mi się podobało, a jestem wymagający i nie jestem fanem piosenki "Legia to chu.je". lul xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Ej, oglądałem ten mecz nie-na-livescore i legia w sumie nie grała najgorzej. Niepodyktowany karny oraz gra na czwórkę z minusem na połowie kebabu. I ch.uj, że legia nie awansuje dalej i nie dostanie batów od Borusji Dortmund, która nie wyjdzie z grupy LM, ale nie grali dzisiaj gorzej niż zawsze wojacy z miasta tumanów. W sumie nawet czasami trochę lepiej, tworzyli sytuacje. Może to też się liczy do rankingu lig dla UEFY. Ogólnie dzisiaj się legie oglądało lepiej niż z jak grali z Apollonem. Wje.bali bo wje.bali, ale czasem fajnie coś się kleiło w ataku. No ogólnie mi się podobało, a jestem wymagający i nie jestem fanem piosenki "Legia to chu.je". Kogo to obchodzi? Nie liczy się gra tylko wynik,stracili dwie frajerskie bramki,nie potrafili strzelić żadnej.Graja równie frajersko jak reprezentacja.Polska też prawie wygrała z Mołdawią,z Czarnogórą i prawie wygrała z Anglią.Karny był ewidentny i czerwień też powinna być,ale mieli fch.uj czasu by strzelić gola przy stanie 1-0 i tego nie zrobili.Do tego ten bramkarz xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 października 2013 (edytowane) Moze nie europa league, ale sedzia tez dobry. http://www.liveleak.com/view?i=b0b_1382657587 Edytowane 25 października 2013 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 października 2013 Podziwiam każdego, kto ogląda poczynania Legii w LE. Z wyjątkiem Maidena, który robi to z obowiązku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Teraz zamknęli co drugie miejsce, że tak pusto na stadionie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi