Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu zagrali na zero. Nie chcieli odkrywać kart przed klasykiem ligi polskiej. Widzew też nie odkrywa kart, dla niepoznaki odpadł w 1/8 PP z Sandecją.

Opublikowano

No może skromny zespół Legii nie podbił Europy, ale bywa gorzej... a nie, czekaj, zero punktów, zero goli, pośmiewisko całego kontynentu, nie bywa gorzej.

Opublikowano (edytowane)

tj6d.jpg

Rzeczywiście, najlepszy polski klub, zdobywca PP i MP zasłużył na porażkę. 

A drużynka, której właściciel produkuje pralki marki Amica, na zwycięstwo z legnicką miedzią. O tej litweskiej potędze nie wspomnę. 

Edytowane przez Maiden
  • Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano

tj6d.jpg

A drużynka, której właściciel produkuje pralki marki Amica, na zwycięstwo z legnicką miedzią. 

Ahhhh te kompleksy. Legia kompromituje się w Europie ale on tylko o Lechu ale cieszę się, że z zapartym tchem śledzisz poczynania Kolejorza. 

frustrację trzeba gdzies wyładować, prawda?

Opublikowano (edytowane)

W sumie Legia to taka polska Borussia Dortmund. Już trzeci mecz z rzędu dużo lepsi od rywala i porażka. Kto wie, może w przyszłym roku będzie finał.

nie

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

tj6d.jpg

A drużynka, której właściciel produkuje pralki marki Amica, na zwycięstwo z legnicką miedzią. 

Ahhhh te kompleksy. Legia kompromituje się w Europie ale on tylko o Lechu ale cieszę się, że z zapartym tchem śledzisz poczynania Kolejorza. 

frustrację trzeba gdzies wyładować, prawda?

O kompleksach mówi indywiduum które się cieszy się z porażki polskiej drużyny w europejskich pucharach. O kompleksach mówi kibic drużynki której właściciel utrzymuję się z produkcji odkurzaczy marki Amica. O kompleksach mówi osobnik kibicujący drużynie której historia dla wielu ludzi w tym kraju jest nie tylko przesadnie krótka, ale i mocno niejasna. O kompleksach, mówi człowiek (rzekomo) identyfikujący się z klubem którego żywa legendą jest ikoną korupcji w polskiej piłce. O kompleksach mówi człowiek, klubiku którego kibice, z dużą dozą regularności pieczołowicie przygotowują oprawy "anty" legijne. Głębokie zakompleksionie i buractwo autochtonów znane już jest nawet w Europie. Euronews ochoczo pokazywał transparent pokazany przez wielkopolskich intelektualistów na (a jakże) przegranym meczu z wilnianami. Osobnik ten, o kompleksy oskarża człowieka, którego drużyna jest MP i zdobywcą PP. Drużyny która mimo 14 kontuzji w zespole przewodzi w tabeli. Drużyny która w swojej historii zdobyła 41 trofeów. Klubu która ma najlepszą drużynę, i najlepszych kibiców w kraju (czego dowód dali w trakcie ostatniego meczu w Wielkopolsce gdy przekrzyczeli 37 tys. autochtonów).

Felek, z czym do ludzi?  

j1ceo.jpg

Edytowane przez Maiden
  • Plusik 2
  • Minusik 3
Opublikowano

lol, jaki ty jesteś poj.ebany Maiden.

A Ty emanujesz kulturą kiziorze jeden Ty. 

A tak na marginesie, Jak to jest, że awans z Molde to kwestia szczęścia, bo rywale nie wykorzystywali sytuacji których mieli więcej, natomiast brak punktów i goli w LE to nie kwestia pecha tylko umiejętności?

Opublikowano (edytowane)

ja pier.dole co za zje.b. Tak się napinać nad polskim futbolem nikogo :confused:

O, kolejny gartokłuk który nie będąc w stanie podjąć rękawicy ucieka się do wulgaryzmów. 

Oznaka maleńkości. A może norma obyczajowa panująca na prowincji, kto wie? 

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

Maiden, poki co to ty zamiast powiedziec o tym ze druzyna, ktorej kibicujesz, gra ch.ujowo, to robisz wyklady o innych. Kazdy toczy beke z Legii bo serio, raz dawno takiej lichej druzyny nie mielismy w europie (jesli w ogole). Dwa, wpadasz z duposciskiem i wklejasz jakies durne obrazki, prowokujesz a pozniej robisz galy bo ci ktos jedzie i probujesz byc panem "wielce elokwentnym". Poki co wiec, ty jestes malenki, bo dajesz sie podejsc kazdemu tutaj i tylko brakuje zebys na kazdy post zaczal odpisywac.

Serio????

Opublikowano (edytowane)

Yeah Maiden wrócił od razu jest ciekawie w kąciku na forum kąsolowym :D

Ja (ku Twojej ogromnej uciesze, że śledze losy Twojego klubu) oglądałem wszystkie mecze Legii w fazie grupowej i ok zgodze się, powinni dostać karnego w Turcji, mają pecha bo pewnie Kuciak by im z jeden remis z Apollonem czy Trabzonsporem wybronił, ale serio Mistrz Polski, drużyna z budżetem 5x większym niż niektóre kluby grające w Lidze Mistrzów ma opierać swoje szanse na zdobycie chociaż punktu na bramkarzu ? Albo na tym, że Radović nie zabije się pod prysznicem i trzeba będzie atakować Ligę Europy Kucharczykiem czy Żyrą ? :D  Jeszcze Janek po meczu mówiący "Nie można być tylko wynikowcem. Nie można zarzucić drużynie, że nie chciała, że się nie starała. To coś normalnego, ale nie zawsze to widać na boisku" :teehee: Najważniejsze to dobrze samopoczucie bo zgadza się kasa. Jak go zimą nie wyrzucą latem będzie kolejna kompromitacja w Europie, kto wie czy nie runde wcześniej z jakimiś ogórkami z Białorusi czy innego Kazachstanu. Mistrzostwo Polski to dla niego absolutny top którego pewnie nie przeskoczy, jak Legia chce atakować LM niech sobie sprawi porządnego trenera, który po takiej porażce kolejnej będzie w(pipi)iony i (pipi)ie kogoś w ryj w szatni, a nie powie "walczyliście, staraliście się, zabrakło szczęścia". Pewnie motywacja przed kolejnymi meczami będzie "gramy swoje na luzie bez presji, zagrajcie dla kibiców i tak osiągneliście już b. dużo" :D

Natomiast nie sądze, żebyś z pozycji wojskowego w czasach PRL klubu mógł kogoś oskarżać i wypowiadać się o historii konkurencyjnych drużyn :thumbsup: Tak samo o właścicielach np Lecha w sytuacji gdzie wami rządza ludzie z masońskiego TVN'u robiącego ludziom papke z mózgu ;)

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

hahaha jaki ból dvpy maidena bo Legia kompromituje się w pucharach. Gwiazdki pokroju płaczka Koseckiego grają totalny piach a on swoją uwagę koncentruje na Lechu. Powiedz co ty byś bez tego zrobił :D

O kompleksach mówi indywiduum które się cieszy się z porażki polskiej drużyny w europejskich pucharach.

I mówi to gość który nabijał się ze Śląska oraz Lecha po "świetnych" występach w LE. 

O kompleksach mówi kibic drużynki której właściciel utrzymuję się z produkcji odkurzaczy marki Amica.

jak to szło ITI (pipi)j? Właściciel Twojego klubu utrzymuje ludzi takich jak Wojewódzki, Monika Olejnik itd. Można się tak licytować do usranej deski tylko po co?

O kompleksach mówi osobnik kibicujący drużynie której historia dla wielu ludzi w tym kraju jest nie tylko przesadnie krótka, ale i mocno niejasna.

I piszę to gość którego klub uprawiał politykę złodziejską. Pewnie nadal płaczecie we własnym gronie, że nie możecie podj.ebać wyróżniających się graczy, prawda? 

O kompleksach, mówi człowiek (rzekomo) identyfikujący się z klubem którego żywa legendą jest ikoną korupcji w polskiej piłce.

Ikoną? Ile to już lat się ciągnie, trochę czasu minęło od spektakularnego zatrzymania Reissa(przy waszych kamerach) i gdzie jest wyrok?  Coś udowodnić mu nie mogą. Ikoną korupcji jest taki Wdowczyk, gość który został SKAZANY a teraz prowadzi waszych byłych ziomków ze Szczecina (ostatnio macie jakieś ciche dni, prawda :D?)  

O kompleksach mówi człowiek, klubiku którego kibice, z dużą dozą regularności pieczołowicie przygotowują oprawy "anty" legijne

Boli co? I ma boleć. Maiden niby kumaty a dziwi się, że na trybunach są przedstawiane oprawy uderzające w inne kluby... Szokujące.

Głębokie zakompleksionie i buractwo autochtonów znane już jest nawet w Europie. Euronews ochoczo pokazywał transparent pokazany przez wielkopolskich intelektualistów na (a jakże) przegranym meczu z wilnianami

Przeprosiłeś już Litwinów za ten transparent :D?? Bo Któryś raz już o tym wspominasz. A, że mecz przegrany? Trudno, nie pierwszy i nie ostatni. i po raz kolejny łączysz wydarzenia z trybun z tymi na murawie. 
A niby taki obyty w piłkarskim świecie :D

Osobnik ten, o kompleksy oskarża człowieka, którego drużyna jest MP i zdobywcą PP. Drużyny która mimo 14 kontuzji w zespole przewodzi w tabeli. Drużyny która w swojej historii zdobyła 41 trofeów. Klubu która ma najlepszą drużynę, i najlepszych kibiców w kraju (czego dowód dali w trakcie ostatniego meczu w Wielkopolsce gdy przekrzyczeli 37 tys. autochtonów).

To już jest prawdziwy rodzyn :D Ile z tych tytułów wygraliście gdy wojskowy klub prowadził politykę złodziejstwa i werbował najlepszych graczy? No i świeeetnie, że coś kiedyś wygraliście możesz to teraz sobie wspominać na "forum o konsolkach". Twój wpis przypomina mi przeciętnego krajana który z zadumą na twarzy wspomina Łemblej 73'! 
A ile kontuzji ma twój klub z tradycjami złodziejskimi mnie zupełnie nie interesuje bo tak samo mogę napisać ja, że w tym sezonie na Bułgarskiej był mały szpital i by zamknąć kadrę byli powoływani gracze z rezerw, 17latkowie. Ale to nikogo nie interesuje.
I co tam jeszcze? A że przekrzyczeliście? :D:D byłeś na meczu? czy głośność dopingu oceniałeś z perspektywy tv? Ja byłem na miejscu i powiem Ci, że waszych kibiców słyszałem dwa razy. Przed meczem i po. No ale możemy się tak licytować. 

Jednak maiden potrafi poprawić humor. z mojej strony EOT. 
Opublikowano

Ale w przyszłym sezonie jak już nie będzie kontuzji, sędziowie nie będą przeciwko i gwiazdy się dobrze ułożą będzie Liga Mistrzów i wszyscy będziemy na kolanach przepraszać ! :teehee:

Czemu nie było kompletu wczoraj ? Protest, za drogie bilety, janusze się obrazili, mam się nie interesować bo na mecze mojego klubu przychodzi 5k ludzi ? 

Opublikowano (edytowane)

@Bartg: Kontuzjowany jest nie tylko bramkarz, a 14 piłkarzy od golkipera, przez stopera, defensywnego pomocnika, rozgrywającego, lewego pomocnika na napastniku kończąc. Piszę oczywiście o graczach z podstawowego składu. Po szczegóły odsyłam Cię do wątku o E i PP. Co do tego, że Legia gra bez trenera jesteśmy w pełni zgodni. 

Co do "potencjalnej" kompromitacji w europejskich pucharach w rundach wstępnych w sezonie 2014-2015 radziłbym Ci milczeć. O ile mnie pamięć nie myli, to właśnie Ty wieściłeś odpadnięcie Legii z "jakąś drużyną z Azji" w drugiej rundzie eliminacji do LM. Jak było, wiemy, a experientia docet, że to drużyna sponsorowana przez właściciela Amici bądź krakowska Wisła mają tendencje do odpadania z kelnerami. 

Masońskiego TVNu komentować nie będę gdyż zaraz wyjedziesz z tematem pancernej brzozy. 

@_lukas_: bez tak parchatych kłamstw i salonowego alibi, chłopcze! Na tym forum komplementowałem zespół Śląska za występu w LE. Przewiń sobie temat, byłem nawet w Belgii na meczu Śląska z Bruggią więc bez krętactw! Kiciarzu jeden Ty! 

Rozumiem, że na wątrobie leży Ci "pod(pipi)ywanie" graczy, przecież, B. Bereszyński świetnie odnalazł się z Łazienkowskiej. Niecierpliwie czekam na debiut Wandzela. A co do przeszłości Legii (fragment ten adresuję też do Bartga), od 1989 roku Legia sięgnęła po 6 MP, 9 PP, 4 Superpuchary oraz jeden Puchar Ligi. Co wasz klubik osiągnął w analogicznym okresie czasu? Na kolana!

Dariusz Wdowczyk? Ten sam który był typowany na selekcjonera? Owszem, był umoczony w korupcję, ale w czasach swojej pracy w Koronie Kielce. W czasach gdy uprawiał kanciarstwo, w korupcję babrał się nieistniejący już Lech Poznań. Pamiętasz? 

Co do opraw antylegijnych? Szokujące? Broń Boże - ale świadczy to o klasie wielkopolskich kibiców oraz ich daleko posuniętemu zakompleksieniu. Oprawy "anty" można robić, ale nie na okrągło. A jak się je już robi, to warto by były zawierały one fajny przekaz, np.: 

11top30l_f24.jpg

Wreszcie, na meczu nie byłem. Oglądałem mecz w TV a swoje wrażenia zweryfikowałem na forum Wiary Lecha; polecam Ci ten wątek delirancie: http://forum.wiaralecha.pl/index.php?/topic/37687-lech-legia/ 

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

tj6d.jpg

A drużynka, której właściciel produkuje pralki marki Amica, na zwycięstwo z legnicką miedzią. O tej litweskiej potędze nie wspomnę. 

i odkurzacze :whistling:

Mimo wszystko postawa Legii w LE jest mocno kompromitująca, bo takich wyników MP chyba od 89 nie notował.

Sorki, ale obecnie 3,5X biedniejsza Wisełka, bez składu i podobno bez trenera depcze po piętach MP w lidze. Nie czuję specjalnie dużej niechęci do Legii, ale szczerze to najmniej ich lubię z całej polskiej ligi, bo zawsze pompowano tam mnóstwo kasy, która nie przynosiła ani stylu (podaj do Sagana), ani współmiernych do wydatków wyników, a hałasu przed sezonem zawsze robili najwięcej. Od kilkunastu lat największymi triumfami Legii w pucharach są wygrane z Hapoelem i Rapidem Bukareszt...

Opublikowano

od 1989 roku Legia sięgnęła po 6 MP, 9 PP, 4 Superpuchary oraz jeden Puchar Ligi. Co wasz klubik osiągnął w analogicznym okresie czasu? Na kolana!

Chyba 5 MP, bo w 1993r. wam mistrzostwo zabrali, bo w tak "uczciwy" sposób żeście je zdobyli.

Opublikowano

Łamiąca wiadomość !

3d51bc449fef70e744424c27cc94fbbe9735.jpg

No i na pewno więcej stadionów w Europie zdemolowaliście od 89 :teehee:

Legia była gorsza w meczu z Lazio.