Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, ze Maiden nie broni reprezentacji Polski. Ciagle nawijania o tym jacy bylismy za(pipi)isci w 82r. i o ciaglym nie wyciaganiu od tego czasu kart (z wyjatkami jak np. wyjazdy na MS z kompromitacjami wlacznie, nie wspominajac o przeblyskach z Portugalia albo wygranej z Wlochami w meczu towarzyskim)

Edytowane przez BoryzPL

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

O 13 losowanie, miejmy nadzieję, że Legia nie trafi na któregoś z faworytów.

:teehee:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wiem ze liga europy nikogo ale ostatnie 25minut meczu ludogorets - lazio - epic

Opublikowano

Kurde, musiało być ciekawie. Łudogorec ciągle zaskakuje. W grze jest jeszcze druga ekipa z ligi notowanej niżej niż polska, Slovan Liberec.

W meczu Eintracht-Porto też ciekawie, druga połowa to ping pong. Porto strzela w końcówce na 3-3 i awansuje golami wyjazdowymi.

Salzburg znowu zniszczył Ajax, gdyby nie odpadli z Fenerbahce to bym pomyślał po grupie i po tym, że to silna ekipa.

Opublikowano

Mecz w Londynie też świetny, co prawda sędzia go psuje co rusza, ale daje radę.

Opublikowano

Nie wiem, co jest bardziej niezwykłą historią EL - Łudogorec (teraz Valencia) czy Anży, która nie wygrała w tym sezonie meczu w lidze, a w Europa League spokojnie sobie radzi i jest ostatnią rosyjską drużyną w europejskich pucharach. Takie to rozgrywki...

Ukraińcy muszą być zachwyceni dzisiaj, cztery ekipy odpadły. Ogólnie następna faza ciekawa, bratobójcze pojedynki klubów hiszpańskich i włoskich, plus starcia na poziomie: Porto-Napoli i Tottenham-Benfica.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fantastyczny mecz w Valencii, Bazylea już w 9 gra, ale jeszcze się broni i może dotrwa do karnych.

Opublikowano

Zostawcie mnie w spokoju.

Opublikowano

niby liga angielska to najlepsza na świecie ale w LM i LE jak na razie w półfinałach po 2 przedstawicieli z la liga, najs

Opublikowano

niby liga angielska to najlepsza na świecie ale w LM i LE jak na razie w półfinałach po 2 przedstawicieli z la liga, najs

Liga europejska dla angielskich drużyn to skaranie boskie hehe . Nikt nie chce grać w czwartek skoro liga już w sobotę !!! Puchar Anglii i Puchar Ligi mają tam większy prestiż . W zasadzie mogliby to coś już zlikwidować a Ligę Mistrzów powiększyć : 6 klubów dla 3 najlepszych krajów , 5 klubów dla 3 następnych , 4 dla 3 następnych , 3 dla 3 kolejnych , 2 dla 3 kolejnych i 1 ekipa dla 4 ostatnich krajów . Razem dałoby to aż 19 państw z Ligą Mistrzów . Wiem , wiem nie dla Polski puchary hehe

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

Juve w tym roku wygrywa puchar.

Opublikowano

Niech pójdą śladami włoskich klubów i oleją rozgrywki europejskie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, ze Maiden nie broni reprezentacji Polski.

Maiden ma w du.p.ie reprezentacje PZPN. 

Opublikowano

No w bambus. Tak liczyłem na Juventus i się nie udało :-/ Ten gol ze spalonego (a propos zgapiony z athletico) pokazał, że tutaj dało się tylko wepchnąć piłkę do bramki, bo inaczej nie szło. Chociaż przy strzale z wolnego Pirlo miałem na gola

Opublikowano

Atletico (pipi)a a nie Athletico. I to były emocjonujące pófinały w przeciwieństwie do tych z LM.

Edytowane przez MYSZa7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA MÓWIŁEM XDDDDDD

Opublikowano

Finał bez historii, z przebiegu meczu wolałbym Benfice, ale jak się do rzutów karnych podchodzi bez pomysłu i strzela na 3 tempa to tak to się kończy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie się kapnąłem, że z jakiegoś powodu w Europie będzie "nas" reprezentować Zawisza Bydgoszcz, przy którym nawet Śląsk wygląda mocarnie. I to jeszcze grają z Zulte Waregem. Na szczęście Thorgan Hazard poszedł do Gladbach, De Fauv do Brugge, a Malanda wrócił do Wolfsburga, więc może teraz są słabi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

akurat Zawisza - przynajmniej jak na polskie warunki - ma bardzo solidny zespół, a biorąc pod uwagę fakt że to ich debiut w pucharach to nie zdziwię się jeżeli zajdą relatywnie daleko.