Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Bramkarz za wszelką cenę chce podac piłkę do kibiców

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 426,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Ej dobra opanujmy się, przyjdzie Maiden i nam powie a gdzie są nasze małe śmieszne klubiki :(

Opublikowano

Tam gdzie Legia.

Opublikowano

BTW, co ten Soldado :obama: Było ich 2 vs bramkarz, Soldado za lekko podał do kolegi, chyba Lameli, i bramkarz złapał.

Opublikowano

Ale mamy dobrego napastnika, dobre wykończenia i w ogóle! I tak właściwie to Ajax zawsze szanowałem, to był zespół mojego dzieciństwa, tuż po Eintracht Frankfurt ;)

Opublikowano

klasyczny eurowp.ierdol

Opublikowano
Opublikowano

Ajax od zawsze w serduszku  :wub:

601420_303187823116641_447635965_n.jpg?o

fotka sprzed jakichś piętnastu lat albo i więcej :D

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Tradycji stało się zadość - Polak katem polskiej drużyny. Zawsze było tak, że Polacy w drużynie przeciwnej w konfrontacji z polskimi drużynami strzelali gole albo grali mecze życia :) Jeszcze przed konfrontacją z Ajaxem mówiłem kolegom, że Milik wywali Legię z pucharów i nie pomyliłem się.

Opublikowano

Jest jeszcze 45 minut, to dużo czasu by Ajax wprowadził nieuprawnionego zawodnika.

Opublikowano

Tradycji stało się zadość - Polak katem polskiej drużyny. Zawsze było tak, że Polacy w drużynie przeciwnej w konfrontacji z polskimi drużynami strzelali gole albo grali mecze życia :) Jeszcze przed konfrontacją z Ajaxem mówiłem kolegom, że Milik wywali Legię z pucharów i nie pomyliłem się.

nigdy nie wybacze Olisadebe co zrobił z Wisłą:/

Opublikowano

Yakubu wyglądałeś jak bardzo brzydka dziewczyna.

Jak koszulka ajaxu to niech zgadne, oczywiscie Rudy?

Opublikowano

Nie, nie. Mój ulubieniec, pan z numerem 10

Litmanen%20Jari%20_310_465.jpg

a tu z takim ładnym dzbankiem :)

champions-league-winner.jpg

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Fragment relacji online z meczu na zczuba.pl

Normalnie w przerwie meczu podsumowujemy pierwszą połowę. Tym razem jednak podsumujemy życie, wszechświat i całą resztę. I zadbamy o to, żeby był to optymizm z pokryciem.

Opublikowano

Kucharczyk :dynia:

chłopaki są już w zniszczeni psychicznie

Edytowane przez asax

Opublikowano

czasem można sobie krzywdę zrobić od zbyt mocnego facepalma xD

Opublikowano

Dwumecz można podsumować krótko: Milik król, Legia knur.