Opublikowano 26 lutego 201510 l Ej dobra opanujmy się, przyjdzie Maiden i nam powie a gdzie są nasze małe śmieszne klubiki
Opublikowano 26 lutego 201510 l BTW, co ten Soldado Było ich 2 vs bramkarz, Soldado za lekko podał do kolegi, chyba Lameli, i bramkarz złapał.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ale mamy dobrego napastnika, dobre wykończenia i w ogóle! I tak właściwie to Ajax zawsze szanowałem, to był zespół mojego dzieciństwa, tuż po Eintracht Frankfurt
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ajax od zawsze w serduszku fotka sprzed jakichś piętnastu lat albo i więcej Edytowane 26 lutego 201510 l przez Yakubu
Opublikowano 26 lutego 201510 l Tradycji stało się zadość - Polak katem polskiej drużyny. Zawsze było tak, że Polacy w drużynie przeciwnej w konfrontacji z polskimi drużynami strzelali gole albo grali mecze życia Jeszcze przed konfrontacją z Ajaxem mówiłem kolegom, że Milik wywali Legię z pucharów i nie pomyliłem się.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Jest jeszcze 45 minut, to dużo czasu by Ajax wprowadził nieuprawnionego zawodnika.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Tradycji stało się zadość - Polak katem polskiej drużyny. Zawsze było tak, że Polacy w drużynie przeciwnej w konfrontacji z polskimi drużynami strzelali gole albo grali mecze życia Jeszcze przed konfrontacją z Ajaxem mówiłem kolegom, że Milik wywali Legię z pucharów i nie pomyliłem się. nigdy nie wybacze Olisadebe co zrobił z Wisłą
Opublikowano 26 lutego 201510 l Yakubu wyglądałeś jak bardzo brzydka dziewczyna. Jak koszulka ajaxu to niech zgadne, oczywiscie Rudy?
Opublikowano 26 lutego 201510 l Nie, nie. Mój ulubieniec, pan z numerem 10 a tu z takim ładnym dzbankiem Edytowane 26 lutego 201510 l przez Yakubu
Opublikowano 26 lutego 201510 l Fragment relacji online z meczu na zczuba.pl Normalnie w przerwie meczu podsumowujemy pierwszą połowę. Tym razem jednak podsumujemy życie, wszechświat i całą resztę. I zadbamy o to, żeby był to optymizm z pokryciem.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Kucharczyk chłopaki są już w zniszczeni psychicznie Edytowane 26 lutego 201510 l przez asax