Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

najbardziej pokraczne przełożenie piłki jakie widziałem

Ever Banega kocur, 

szkoda mi go, miał papiery na genialnego rozgrywającego, ale niestety jest debilem

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Nie ma takiego handicapu, nie wiedzą że jak z tyłu jest flaga Bałtyku to gole się nie liczą

Opublikowano

2:2 - ależ dobry finał jak narazie. Druga połowa zapowiada się wybornie.

Opublikowano

w szoku jestem, swietny final jak na razie

Opublikowano

Sevilla jak widać ma patent na te rozgrywki.

Opublikowano

Wiadomo coś co z tym typem co zasłabł wczoraj ?

Opublikowano

Byłem, na zywo poprostu miazga. Co sie musi dziac na stadionie Sevilli gdzie komplet daje taka fieste jak tych 10-13tysiecy na narodowym. Fantastyczni kibice, swietna zabawa. Dnipro tez dawało rade, Bardzo dobra atmosferka przez cały mecz.

Natomiast sam mecz miał wszystko, zmiany wyników, tepo , dramaturgie i finał równiez po mojej mysli Sevilla wygrywa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Europie nie ma juz slabych druzyn, wiec nawet polskie ekipy potrafiw zaskoczyc i awansowac

Opublikowano

No to od przyszłego sezonu 3 pierwsze drużyny ekstraklapy automatycznie w fazie grupowej LM

Opublikowano

Jaka strzelanina, czyżby Białystok w tym sezonie postrachem europejskich drużyn ;)

Opublikowano

Mysle, ze Omonie sa w stanie przejsc, o ile nie padna za tydzien jak muchy w cypryjskim upale.

Ogolnie ladnie sie Jaga rozwija, trzeba przyznac- nowy stadion, spora frekwencja, madre zarzadzanie, sensowny i pasujacy do klubu trener, dzieki ktoremu wypracowali swoj styl. Do tego sporo wlasnej mlodziezy i malo zagranicznego szrotu w skladzie (nawet jak sie jakis trafi, to od razu go odsylaja- szacun)... Jak nie spuchna od grania co trzy dni w pucharach i lidze, jak Ruch rok temu, to moze byc ciekawie.

Bilinski w Slasku jutro moze juz grac?

edit: http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary,pilkarze-kruoji-podejrzani-o-ustawienie-meczu-z-jagiellonia,artykul,586486,1,833.html

hmmm...

Edytowane przez tommi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masłowski nawet nie potrafi kamieniem dostać w głowę, żeby mecz wygraći_lol.gif

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

pojechało bydło do bydła i zdziwione, że kamienie lecą. Krótka piłka, walkower, dyskwalifikacja i wyłapać bydło ( widać po ryju który to kibol, nie ważne który rzucił, wszyscy tacy sami ) i przekopać za kratkami, nie dając żreć przez tydzień. Nasi kibole wcale nie odstają od Albańskich, więc już rzygam jutrzejszymi artykułami na ten temat. No a poziom sportowy jaki był, chyba wszyscy przez te kilka minut widzieli, Legia jest słabsza niż w zeszłym sezonie, ale być może ma w końcu "jakiegoś" napastnika. Może zagra w LE, ale powtórka z zeszłego sezonu będzie ciężka.

Opublikowano

Cytując klasyka: "time will tell".

Napadzior w każdym razie jest. A nawet dwóch. Jeszcze niech łysy dobrze kulkami zakręci i nie widzę przeszkód zeby poprzedni sezon w Europie powtórzyć.

Opublikowano

Leszek ladnie poniewierany ostatnio.