Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Jak bym mial byc to juz bym tutaj wczesniej napisal o tym. Nie zmieniac tematu. Zaorani wszyscy lacznie z Borussia!!
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l ANGIELSKIE DRUŻYNY MAJĄ WYEBANE NA EUROPEJSKIE PUCHARY Zaorałes sie nie wiedzą. Tak jak pisalem tutaj wczesniej - Liverpool bierze sobie za priorytet wygranie tego pucharu od kilku tygodni juz, bo to jedyna szansa na LM w przyszlym sezonie. W lidze juz tylko cud by mogl to sprawic. Rusz lepetyna nastepnym razem. Edytowane 14 kwietnia 20168 l przez Jerome
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Wytluacze Ci bo serio przestalem wierzyc, ze masz rozum. Co innego West Ham na starcie ktore celowal w jak najlepsza lokate zdobywajac przy tym krocie za prawa telewizyjne. Co innego Tottenham ktory mial jeszcze nadzieje i wszystko postawil na walke o majstra. Co innego Liverpool ktory dotarl do cwiercfinalu nie majac juz szans na zajecie miejsca premiowanego gra w LM w przyszlym sezonie, a LE teraz to byla jedyna szansa. Wyeliminowanie Borussi mialo dac nadzzieje, bo to byla najlepsza druzyna i faworyt do tego pucharu. Udalo sie i jest 1/2 LE i szansa w przeciwienstwie do ligi gdzie juz jej nie ma.
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Jerome jak wszystko do siebie bierze, nawet jak aluzja nie dotyczy jego osoby xd
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Jerome jak wszystko do siebie bierze, nawet jak aluzja nie dotyczy jego osoby xd Juz masz pograne w Dark Soulsy 3
Opublikowano 18 maja 20168 l Przypominam, że dzisiaj finał. Gdyby nie fejsbuczek to bym pewnie zapomniał xd
Opublikowano 18 maja 20168 l Ja sobie wszedłem na stronę z meczami z pomysłem 'a może coś jest ciekawego kurde' no i patrzę a tam finał. xd
Opublikowano 18 maja 20168 l Przypominam, że dzisiaj finał. Gdyby nie fejsbuczek to bym pewnie zapomniał xd Taka renoma
Opublikowano 18 maja 20168 l Oby, oby byla wygrana i wchodzimy do LM tam gdzie nasze miejsce. Przyszly sezon rozwalimy cala lige z Kloppem. Troche zakupow i bedziemy gotowi.
Opublikowano 18 maja 20168 l Ja jestem pewien , ze będzie fantastyczny mecz. Nie tylko ze względu na puchar. Myślę, ze główna rzecz o która graja oba zespoły jest awans do LM, bedzie na wyniszczenie
Opublikowano 18 maja 20168 l Też jesteście za Liverpoolem? No ku.rwa Edytowane 18 maja 20168 l przez columbo