Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Jerome mode on

Trenowaliśmy takie zagrania na treningach, specjalnie przed tym meczem. Sevilla zostawia przestrzenie  a Satridż to strzela na treningu wszystko

Jerome off

Dobry mecz sie zaczał :D

Opublikowano

Niszczy ich Liverpool strasznie pod koniec tej połowy. Ja tam bym chciał karne bo to zawsze dodatkowe emocje.

Opublikowano

Ładnie sędzia odpier'dala z tymi karnymi.

Opublikowano

Hihihi , a to smieszki

Niszczy ich Liverpool strasznie pod koniec tej połowy. Ja tam bym chciał karne bo to zawsze dodatkowe emocje.

Ale ich Sevilla niszczy na poczatku tej połowy :D

Opublikowano

Bardzo ladnie Moreno xd. Ja oczywiscie za Sevilla bo Grzechu.

Zartuje huy z nim, kupon sam sie nie pokryje.

Opublikowano

To juz chba ten moment zeby żerom wszedł i legendarnie wygrał mecz czy jeszcze nie??

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo. xd

Opublikowano

Angielskie kluby mają wyebane na Europejkie Puchary :kaz:

Opublikowano

Jerome to pewnie liczył swoje chromosomy i się przeliczył

Opublikowano

Oczywiscie, ze sie przeliczyl, bo ten smieszny pucharek jest ustawiony. 3 wyrazne zagrania reka w polu karnym i nic. (pipi)ac ta szapke.

Opublikowano

Dzisiaj widzieliśmy prawdziwy Liverpool, gdzie nie było już zaprzyjaźnionego rywala jakim był Dortmund, nie było ustawki, koneksji i znajomości personalnych. Tak nieudolna drużyna nie potrafiłaby strzelić tak szybko tylu bramek. Liverpoolscy klapersi, ściągnijcie klapy z oczu a ukarzą się łzy porażki.

Opublikowano

Klopp przegrał już 5 finałów z rzędu.

Opublikowano

Jak Sevilla zamiotła ten przeciętny angielski klub w drugiej połowie :kaz:

Opublikowano

Nie przegral. To sedzia wygral. W pierwszej polowie powinny byc 3 karne i byloby po meczu. O czym tu (pipi)ic jak sedzia z(pipi)al mecz i przecisnal hiszpanski klubik.

Opublikowano

10 karnych. I 7 czerwonych dla graczy Sevilli, w tym 3 dla Krychowiaka. A i tak Liverpool by przegrał. 

Heheszki.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

no sędzia zawalił trochę, ale i tak Sevilla w 2 połowie > Liverpool w 1 połowie

A, no i Alberto Moreno jest najgorszym obrońcą w historii futbolu. Chuy wie w ogóle dlaczego on jeszcze nie jest skrzydłowym. W zasadzie to jest, tylko gra na obronie a nie na skrzydle.