Opublikowano 18 maja 20168 l Jerome mode on Trenowaliśmy takie zagrania na treningach, specjalnie przed tym meczem. Sevilla zostawia przestrzenie a Satridż to strzela na treningu wszystko Jerome off Dobry mecz sie zaczał
Opublikowano 18 maja 20168 l Niszczy ich Liverpool strasznie pod koniec tej połowy. Ja tam bym chciał karne bo to zawsze dodatkowe emocje.
Opublikowano 18 maja 20168 l Hihihi , a to smieszki Niszczy ich Liverpool strasznie pod koniec tej połowy. Ja tam bym chciał karne bo to zawsze dodatkowe emocje. Ale ich Sevilla niszczy na poczatku tej połowy
Opublikowano 18 maja 20168 l Bardzo ladnie Moreno xd. Ja oczywiscie za Sevilla bo Grzechu. Zartuje huy z nim, kupon sam sie nie pokryje.
Opublikowano 18 maja 20168 l To juz chba ten moment zeby żerom wszedł i legendarnie wygrał mecz czy jeszcze nie?? Edytowane 18 maja 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 18 maja 20168 l Oczywiscie, ze sie przeliczyl, bo ten smieszny pucharek jest ustawiony. 3 wyrazne zagrania reka w polu karnym i nic. (pipi)ac ta szapke.
Opublikowano 18 maja 20168 l Dzisiaj widzieliśmy prawdziwy Liverpool, gdzie nie było już zaprzyjaźnionego rywala jakim był Dortmund, nie było ustawki, koneksji i znajomości personalnych. Tak nieudolna drużyna nie potrafiłaby strzelić tak szybko tylu bramek. Liverpoolscy klapersi, ściągnijcie klapy z oczu a ukarzą się łzy porażki.
Opublikowano 18 maja 20168 l Nie przegral. To sedzia wygral. W pierwszej polowie powinny byc 3 karne i byloby po meczu. O czym tu (pipi)ic jak sedzia z(pipi)al mecz i przecisnal hiszpanski klubik.
Opublikowano 18 maja 20168 l 10 karnych. I 7 czerwonych dla graczy Sevilli, w tym 3 dla Krychowiaka. A i tak Liverpool by przegrał. Heheszki. Edytowane 18 maja 20168 l przez Shankor
Opublikowano 18 maja 20168 l no sędzia zawalił trochę, ale i tak Sevilla w 2 połowie > Liverpool w 1 połowie A, no i Alberto Moreno jest najgorszym obrońcą w historii futbolu. Chuy wie w ogóle dlaczego on jeszcze nie jest skrzydłowym. W zasadzie to jest, tylko gra na obronie a nie na skrzydle.