Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Co ten Ibra teraz strzelił XDDD. Chyba za dużo Barcelony się wczoraj naogladali.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Huehue United, ogólnie liga Europy ciekawsza niz LM, beda az trzy dogrywki, do tego Zlatan cierpi, zle to wygląda

Opublikowano

ibra o jezu, wiazadla krzyzowe jak mu nie poszly to bedzie cud

Opublikowano

O (pipi) Ibra (*)

nie oglądać powtórek, aż zęby bolą

Opublikowano

oby nic mu się nie stało, bo to może być koniec jego kariery

Opublikowano

jako osoba ktora zerwala krzyzowe to nie ma szans ze mu cos nie poszlo

Opublikowano

no ładnie mu wygięło nogę do tyłu

Opublikowano

oby nic mu się nie stało, bo to może być koniec jego kariery

jak zerwal to pewnie z pol roku przerwy, pytanie czy bedzie chcial wracac po tym czy jednak juz emeryturka

Opublikowano

W pierwszej połowie Anderlecht miał przewagę, jedyny gol dla Manu to oczywiście błysk geniuszu Pogby, cóż więcej.

W drugiej połowie już Manu nieco zaczęło naciskać, ale cóż, dogrywka, kibice już posrani że jakieś belgiejskie andruty co to w ogóle jest im grożą, zwolnić Mourinho i wogle.

Potem oczywiście kontuzja Ibry. Ech. No cóż - Kurt Zouma? W sumie stracił z rok futbolu po czymś takim. Oczywiście to tylko "na oko".

Początek dogrywki i wybitna przewrotka Pogby trafia w przypadkową stopę obrońcy zamiast do bramki. No mecz jest ciekawy. Anderlecht > Chelsea

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

O (pipi) Ibra (*)

nie oglądać powtórek, aż zęby bolą

ajajaj, aż mnie wzdrygnęło 

Opublikowano

Dobra widziałem , koniec sezonu i prawdopodobnie profesjonalnej kariery niestety

Edytowane przez Welna

Opublikowano

czarodziej ta bramke zaczarowal, niesamowite co sie odpier.dala

Opublikowano

cytując klasyka "też bym chciał, złoty strzał"

Schalke oficjalnie na ustach z pełnymi kolanami :fsg:

Besiktas Lyon jest gdzieś w tv czy trzeba kraść z Internetu?

Opublikowano

dobra, znalazłem na tvp sport. Jak wyłączyć komentarz?

Opublikowano

Ja oglądałem tutaj, dupna jakość ale jak leciały 4 naraz to przydaje się każdy bit.

Gibanica.club.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

ale pewnie wykonywane karne

Opublikowano

Turcy emocje jakby grali finał Mundialu, jednak warto było nie wyłączać, karne fajna rzecz od czasu do czasu.

Opublikowano

Ajax - Lyon

Manchester - Celta

Ojj jakby Ajax zagrał w finale z United to bym zrobił gałę murzynowi z ejcem żeby dostać bilet :banderas:

Opublikowano

A skoro w Sztokholmie finał to można się zainteresować w sumie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam, że dziś o 18:45 pierwszy półfinał LE Ajax - Lyon, czyli już za momencik