Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Co ten Ibra teraz strzelił XDDD. Chyba za dużo Barcelony się wczoraj naogladali.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Huehue United, ogólnie liga Europy ciekawsza niz LM, beda az trzy dogrywki, do tego Zlatan cierpi, zle to wygląda
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l jako osoba ktora zerwala krzyzowe to nie ma szans ze mu cos nie poszlo
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l oby nic mu się nie stało, bo to może być koniec jego kariery jak zerwal to pewnie z pol roku przerwy, pytanie czy bedzie chcial wracac po tym czy jednak juz emeryturka
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l W pierwszej połowie Anderlecht miał przewagę, jedyny gol dla Manu to oczywiście błysk geniuszu Pogby, cóż więcej. W drugiej połowie już Manu nieco zaczęło naciskać, ale cóż, dogrywka, kibice już posrani że jakieś belgiejskie andruty co to w ogóle jest im grożą, zwolnić Mourinho i wogle. Potem oczywiście kontuzja Ibry. Ech. No cóż - Kurt Zouma? W sumie stracił z rok futbolu po czymś takim. Oczywiście to tylko "na oko". Początek dogrywki i wybitna przewrotka Pogby trafia w przypadkową stopę obrońcy zamiast do bramki. No mecz jest ciekawy. Anderlecht > Chelsea Edytowane 20 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l O (pipi) Ibra (*) nie oglądać powtórek, aż zęby bolą ajajaj, aż mnie wzdrygnęło
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Dobra widziałem , koniec sezonu i prawdopodobnie profesjonalnej kariery niestety Edytowane 20 kwietnia 20177 l przez Welna
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l cytując klasyka "też bym chciał, złoty strzał" Schalke oficjalnie na ustach z pełnymi kolanami Besiktas Lyon jest gdzieś w tv czy trzeba kraść z Internetu?
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Ja oglądałem tutaj, dupna jakość ale jak leciały 4 naraz to przydaje się każdy bit. Gibanica.club. Edytowane 20 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Turcy emocje jakby grali finał Mundialu, jednak warto było nie wyłączać, karne fajna rzecz od czasu do czasu.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Ajax - Lyon Manchester - Celta Ojj jakby Ajax zagrał w finale z United to bym zrobił gałę murzynowi z ejcem żeby dostać bilet
Opublikowano 3 maja 20177 l Przypominam, że dziś o 18:45 pierwszy półfinał LE Ajax - Lyon, czyli już za momencik