Opublikowano 3 maja 20177 l Lamusy dupa cicho Ajacieden 1:0 gurwo, stary właśnie skończył drzemkę tak się wydarłem
Opublikowano 3 maja 20177 l zero komentarzy, co jest nikt nie ogląda? xd żałujcie, najlepszy mecz od bardzo długiego czasu jaki oglądam, lekkim kutasem mogłoby być z 15:4. Póki co jest 4:1 i już mi gardło wysiada Edytowane 3 maja 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 3 maja 20177 l Spokojnie oglądają :) tylko za dużo się dzieje by komentować, szkoda tylko że mecz jednostronny
Opublikowano 3 maja 20177 l kucharczyk juz szykuje przemowe jak go jakis dziennikarz znowu skrytykuje w wywiadzie
Opublikowano 4 maja 20177 l Standardowy united, zamiast juz miec rozstrzygniety dwumecz skonczy sie pewnie nerwiwym remisem lub porazka
Opublikowano 4 maja 20177 l Nudy, idę spać. Trzeba było wczoraj Ajax oglądać, a nie to dzisiejsze (pipi) bo hurrdurr manczester junajted
Opublikowano 11 maja 20177 l NIkt nie ogląda?? Manchester wyjątkowo gra w piłkę. Tzn tak troche ale wyglądają dużo lepiej niż zwykle.
Opublikowano 11 maja 20177 l ja pie.role jakie dwa polfinaly dzis, ostatnie 15min w lyonie i manchasterze to byla jakas chora jazda
Opublikowano 11 maja 20177 l Na szczęście Romero w bramce to wygrali Mourinho wie, co robi, żeby sięgnąć po Prestiżowe Trofeum. Guidetti przed meczem się odgrażał: "chciałbym, żeby po dzisiejszym dniu pamiętano mnie w Anglii nie z ekscesów poza boiskiem i porażki w City, ale jako tego, który wyeliminował Manchester United. To by było marzenie - zagrać finał w swoim rodzinnym mieście..." Edytowane 11 maja 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 11 maja 20177 l Ja mysle , ze to nie on s(pipi)ił te akcje tylko gosc, który do niego podawał ( za plecy). Bramkarz juz byl na lewej nodze, wiec plas po długim dałby im awans (wiem ,ze łatwo sie mówi) Edytowane 11 maja 20177 l przez Welna
Opublikowano 11 maja 20177 l Nie no tak ogólnie tak, to akurat nie była dla niego dobra okazja, ale płakał w nocy będzie i tak.
Opublikowano 12 maja 20177 l Oby ALEXANDRE LACAZETTE posłał tych holenderskich marniaków do domu! ale z ciebie się robak ostatnio zrobił :/ btw jololololo AJAX AMSTERDAM!!!! :banana-santa:
Opublikowano 12 maja 20177 l Czyli co Legia może już odbierać medal pocieszenia, że strzeliła więcej goli Realowi niż Atletico i minimalnie przegrała z potężnym finalistą Ajaxem?
Opublikowano 12 maja 20177 l Czyli co Legia może już odbierać medal pocieszenia, że strzeliła więcej goli Realowi niż Atletico i minimalnie przegrała z potężnym finalistą Ajaxem? Kucharczyk powinnien dostac medal za to, że jest jak Messi. Ani jeden ani drugi nie zagrali minuty w połfinale LM.