Opublikowano 3 sierpnia 20177 l "Trener na lata" moze sie pozegnac z posada juz w tym sezonie. Ktos temu lechowi strasznie pluje w twarz, najpierw aik potem stjarnan pozniej zalgiris teraz utrecht. Chyba pilkarzyki nie rozumiejo ze trzeba zagrac 2 bardzo mecze by dalej awansowac a nie ciagle dostawac w plecy w pierwszym meczu i udawac ze i tak sie przejdzie. Nie przejdzie sie, liga europy to nie kolo fortuny, tutaj trzeba po prostu dobrze grac w pilke.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Lech może skupić się na lidze. I na Pucharze Polski – to najkrótsza droga do Europy, więc warto! Może następnym akurat nie będzie trzeba robić rewolucji i uda się przygotować drużynę do jakiegoś dwumeczu. No i jeszcze jedna scena: – Co można powiedzieć piłkarzom po takim meczu? – pyta reporter. Bjelica: – Gratulować. Nigdy nie byłem tak dumny z piłkarzy. Kurtyna. © weszlo.com
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Nie no lech wg mnie bardzo dobry mecz zagral, arki nie ogladalem ale bramka w doliczonym czasie boli
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Szkoda arki, najlepiej sie w pucharach z polskich druzyn prezentowala, nie to co zalosna legia albo zalosny lech. No ale niestety bylo zbyt dobrze wiec klatwa ekstraklapy musiala pokazac swoje demoniczne ja. Samobój na wyrownanie i bramka w 90 minucie. Normalnie bym sie smial ale to tak zenujacy ze jest mi po prostu smutno i ich najzwyczajniej zal.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l W Lechu widze samopoczucie znakomite, mozna skupic sie na lidze, pilkarze w formie, sielanka. Edytowane 4 sierpnia 20177 l przez Bartg
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Placze ze smiechu XD Szkoda lecha max, był duuużo lepszy od Utrchetu, wiem że to głupio zabrzmi ale zabrakło szczęścia.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Zwlaszcza szczescia zabraklo, jak Kostewycz oddawal pilke przy bramce na 1:2, a potem dostał jeszcze kanał chyba.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Legia - Szeryf z Tiraspolu No z nimi to jeszcze chyba nikt nie odpadł z polskich drużyn, także jest szansa na stworzenie historii.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Po pierwszej większej rundzie opadły już kluby z prawie każdego kraju. Tylko w Hiszpanii, Anglii, Włoszech, Rosji, Portugalii i Chorwacji ludzie nie mają na co narzekać. Przykładowo, Bordeaux z Igorem Lewczukiem odpadło z węgierskim Videotonem, co zapewne fani nie uznali za dobry wynik. Freiburg odpadł z niejakim słoweńskim NK Domżale, w którym po analizie składu na Wikipedii nie widać gwiazd na miarę Pasquato. Jednakże Polska to najwyżej notowany kraj, który już teraz ma tylko jeden klub w rozgrywkach. Dla miłośników rankingu to słabe wieści, choć pozycja raczej się wiele nie zmieni, bo akurat wypada sezon 2012-13, który był również ubogi w punkty. Tak czy siak Polska będzie raczej koło 20. miejsca w Europie. Edytowane 4 sierpnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Najlepszy element pierwszej połowy? Oprawa kibicow, ciekawe na ile wycenia. Za takie granie obie druzyny powinny być komisyjnie wy(pipi)ane do pucharu intertoto
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Jak Legia się nie dostanie do Ligi Europy to wtedy ma zapewnione miejsce w jakiejś lidze amatorskiej dla firm w Warszawie, czy musi jakieś eliminacje przechodzić?